Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.675
Cevap
608
Favori
1.283.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Modem WiFi 5ghz desteği yok ise bu sorun yaşanıyor. Kablo ile uğraşmamak adına 5ghz destekleyen uygun fiyatlı bir Acess point ile sorunu giderdim . İsterseniz kullandığım access point bilgisini paylaşabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polanski TR

Telefonu modem yaptigimda sknti olmuyor. Teli wifi ile bagladigimda teldeki iptv uygulamasinda da sknti oluyor. Sanirim modemden veya adslden kaynakli. Telefondan 4.5g ile girdigimde de problem yok

Alıntıları Göster
    İnternet hızınız kaç hocam ? Anlaşılan wifi de hızınız yeterli gelmiyor. Pc varsa kablolu şekilde deneyin isterseniz wifiden daha hızlı olacaktır. Eğer öyle olursa usb ethernet aparattan alırsınız sorununuzu giderirsiniz diye düşünüyorum. Bir de bazı yerlerde wifinin kaynağını değiştirin diyorlar. Kanal değiştirip de deneyebilirsiniz.

• Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben de ana ekranda ki üst satırda ki uygulamaların altında güncelleme bekleniyor diye yazı akıyor sürekli. Play store girdiğimdi uygulama ile güncelleme görünmüyor. Bu sorunu yaşayan ve çözen var mı acaba

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

İnternet hızınız kaç hocam ? Anlaşılan wifi de hızınız yeterli gelmiyor. Pc varsa kablolu şekilde deneyin isterseniz wifiden daha hızlı olacaktır. Eğer öyle olursa usb ethernet aparattan alırsınız sorununuzu giderirsiniz diye düşünüyorum. Bir de bazı yerlerde wifinin kaynağını değiştirin diyorlar. Kanal değiştirip de deneyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Modemden sadece 802.11N olarak ayarladim. 10 dakidadir donmadi :-)

• Gençler herkese merhaba, mi box s 4k aldım kurdum. Google play store a girmiyor bir türlü YouTube netflixte sorun yok ama play store açılmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba

MiBOx S kumandasındaki Live Tuşuna farklı bir ip tv uygulaması atamamız mümkün mü ?
    | İphone 14 Pro 256 GB | Apple Watch Ultra 2 Naturel Titanyum | Microsoft Surface Pro X | |Playstation 5 Slim | MiBox 3S | Apple TV 4k 2023 | Homepod 2 | Apple Airpods Pro 2 | Keenetic Titan |Keenetic Ultra | Keenetic Buddy 6 | Turknet Arkadaşını Getir Kampanya Kodu: EQU39MM23KQI
  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    merhabalar ürünü hepsiburada üzerinden torimadan almıştım.ancak ürünün daha önce açılmış olduğundan şüpheliyim.mi bandı vardı ve üzerinde şeffaf bir band vardı kutunun içinde küçük nokta tozlardan vardı.şüphem arttı bu yazıyı da okuyunca hepsiburadayı aradım iade için ancak kurulum yaptıktan sonra iade kabul edilmeme olasılığı yüksek dedi telefondaki temsilci sorun varsa firmaya arıza için gönderin dedi.artık ürün içime sinmedi iyice . acaba hepsiburada siparişlerimden fabrika ayarlarına dönüp ürünü iade beğenmedim
    diye kargolasam olmaz mı.sizce ne yapmalıyım.

Orijinalden alıntı: smlk

merhabalar ürünü hepsiburada üzerinden torimadan almıştım.ancak ürünün daha önce açılmış olduğundan şüpheliyim.mi bandı vardı ve üzerinde şeffaf bir band vardı kutunun içinde küçük nokta tozlardan vardı.şüphem arttı bu yazıyı da okuyunca hepsiburadayı aradım iade için ancak kurulum yaptıktan sonra iade kabul edilmeme olasılığı yüksek dedi telefondaki temsilci sorun varsa firmaya arıza için gönderin dedi.artık ürün içime sinmedi iyice . acaba hepsiburada siparişlerimden fabrika ayarlarına dönüp ürünü iade beğenmedim
    diye kargolasam olmaz mı.sizce ne yapmalıyım.
    Torima dan benim aldığım ürün de anlattığınız şekilde geldi. Mi bandından başka herhangi bir bant olmaması gerekir. Sizdeki ürün açılmış kutu. İnternet siparislerinizde koşulsuz 15 gün içinde iade hakkınız var. Bu hepsiburadanın değil kanunun size verdiği hak. Kutuyu fabrika ayarlarına döndürün aynı şekilde paketleyip, dediğiniz gibi yollayın. Hepsiburada işgüzarlik yapıyor. İadenizi kabul etmeme gibi bir hakları kesinlikle yok. Benim trendyoldan iade işlemim halloldu.Hepsiburada üzerinden iade oluşturma seçeneği var ise o şekilde iade edin. Sistemleri nasıl çalışıyor bilmiyorum. Bu isguzarlardan uzak durmaya gayret ediyorum. Yaptığınız işlemlerin her basamakta fotoğrafını cekin. Fatura da dahil.

• Teşekkür ederim şimdi fabrika ayarlarına dönüp kutusuna yerleştirip yerleştirdiklerimin ve faturamın fotoğrafını çekip ürünü iade için Hepsiburada hesabım üzerinden aldığım Aras kargo nosu ile göndereceğim .ürün açılmış olduğu açılma sebebi belirtilip yazılmalıydı ben sıfır ürün diye aldım daha kutuyy açar açmaz bu kutuda toz tüy nasıl olur sıfır ürün değil mi diye bir bit yeniği düştü zaten
    Ürün iadesinden sonra yine bu cihazı mı almalıyım ve nereden almalıyım sizce

Orijinalden alıntı: smlk

Teşekkür ederim şimdi fabrika ayarlarına dönüp kutusuna yerleştirip yerleştirdiklerimin ve faturamın fotoğrafını çekip ürünü iade için Hepsiburada hesabım üzerinden aldığım Aras kargo nosu ile göndereceğim .ürün açılmış olduğu açılma sebebi belirtilip yazılmalıydı ben sıfır ürün diye aldım daha kutuyy açar açmaz bu kutuda toz tüy nasıl olur sıfır ürün değil mi diye bir bit yeniği düştü zaten
    Ürün iadesinden sonra yine bu cihazı mı almalıyım ve nereden almalıyım sizce
    Trendyol üzerinden mi store mağazasından sipariş verdim ben. Kapalı kutu sorunsuz cihaz geldi. Torima dan sorunsuz cihaz alanlar da var. Benim aldığım yerden de açılmış kutu gelme ihtimali var mı bilmiyorum. Ama bana gelen ürün düzgün dü. İsterseniz bir de benim aldığım yeri deneyin. Trendyol iade konusunda daha sorunsuz.

• Mi store 2 mağazası var biri 458 tl olan satış o mağazadan da çok şikayet var Google da ismini aratıp mağazanın orjinal adıyla 2. Si de 600 olan xiaominin kendi satıcısı olduğu herhalde siz orjinal aldınız. İstanbulda hatta mi store mağazaları da var 600 e satıyor yine.belki hepsiburadanın kendi satıcısı olduğu aynı ürünü 500den satıyor o şekilde alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smlk -- 23 Eylül 2019; 23:54:45 >
    "TVirl" uygulamasını atayabilirsiniz.
    Detaylı açıklama:https://thesimplicitypost.com/live-button-on-xiaomi-mi-box-s-remote-control/

Bir detay da ben vereyim. Uygulamarıma girip orada google play filmler'i kapatırsanız "live" menüsünde sadece "tvirl" görünmesini sağlarsınız.

Orijinalden alıntı: portative

"TVirl" uygulamasını atayabilirsiniz.
    Detaylı açıklama:https://thesimplicitypost.com/live-button-on-xiaomi-mi-box-s-remote-control/

Bir detay da ben vereyim. Uygulamarıma girip orada google play filmler'i kapatırsanız "live" menüsünde sadece "tvirl" görünmesini sağlarsınız.
    Merhaba cevap için teşekkürler

ama ben smart iptv uygulamasını atamak istiyorum yani live tuşuna bastığımda direk smart iptv uygulaması açılırsa benim için çok güzel olacak :)
    | İphone 14 Pro 256 GB | Apple Watch Ultra 2 Naturel Titanyum | Microsoft Surface Pro X | |Playstation 5 Slim | MiBox 3S | Apple TV 4k 2023 | Homepod 2 | Apple Airpods Pro 2 | Keenetic Titan |Keenetic Ultra | Keenetic Buddy 6 | Turknet Arkadaşını Getir Kampanya Kodu: EQU39MM23KQI

• Siz nasıl o fiyata aldınız anlamadım şuanda 450 tl

• Arkadaşlar merhabalar. Mi box s'i dayım için almak istiyorum. Birkaç sorum olacak. Şimdiden çok teşekkür ederim. 1.si kutusuz vs siz yeni nesil tvlerde aynı ağa bağlı telefonda ile TV de arasında bir youtube bağlantısı oluyor. Telefonda sağ üstte bir simgeye basınca Tv ye atıyor ve YouTube açılıp istediğimiz video oynamaya başlıyor. Böyle bir bağlantı olabiliyor mu bu cihazla telefon arasında da ? Bir de iptv vs bilmem de Chrome yükleme işlemi kesin mi ? Sadece apk indir ve flasha atıp es file ile yükle şeklinde mi ? Başka bir işleme gerek var mı ? Teşekkürler.

Aptoide diye bir uygulama var google play gibi ama orda olmayan her şey aptoide mağazasında var, flashtan apk ile uğraşmadan gir mağazaya yükle kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 25 Eylül 2019; 13:51:39 >

Orijinalden alıntı: nir-vah-nah

Cihazı yeni aldım birkaç sorum var,

İptv şifrelerini girerken uzun linkler var bunları nasıl kopyalıyoruz?

Ücretsiz İptvler var mı deneme amaçlı kullanacağım ligtv olması şart değil.

Cihaza hangi uygulamaları yüklemeliyim bununla ilgili bir rehber vs var mı?
    url kısaltabilirsin
    https://bitly.com/
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.