Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.675
Cevap
608
Favori
1.283.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zaltv, gse smart uygulamaları da var. smartiptv ve zal ücretli. hiç masrafsız çalışan bi programda kurabilirsin. gse smart mesela. kodide filmlere türkçe altyazı eklenebiliyodu. ben kullanmadım ama youtubede felan videolar vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DaldanSarkanElma

Selam Arkadaşlar,

Bu ürünü almak üzereyim fakat şunlardan emin olmak istiyorum;

Tvplus'da tüm kanallar açılıyor mu?
    Digiturkplay açılıyor mu?
    Altyazılı film izlemek istesek neler kurabiliyoruz nasıl izleyebiliyoruz?

İlk kez android tvbox alacağım yardımlarınızı rica ediyorum.

Teşekkürler.
    iyi günler baya zaman geçmiş üzerinden ama android box aldınız mı digitürkplay kurabildiniz mi izleyebildiniz mi yardımcı olursanız sevinirim aynı cevaplar bana da lazım oldu. projeksiyonuma androidbox almak istiyorum ozellikle digitürkplay için

Orijinalden alıntı: mendebur52

iyi günler baya zaman geçmiş üzerinden ama android box aldınız mı digitürkplay kurabildiniz mi izleyebildiniz mi yardımcı olursanız sevinirim aynı cevaplar bana da lazım oldu. projeksiyonuma androidbox almak istiyorum ozellikle digitürkplay için

Alıntıları Göster
    Mecool KM9 aldım ben hocam, digitukplay sorunsuz çalışıyor sadece fare gerekiyor maç seçimi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaldanSarkanElma -- 19 Eylül 2019; 14:46:15 >

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
    Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaldanSarkanElma

Mecool KM9 aldım ben hocam, digitukplay sorunsuz çalışıyor sadece fare gerekiyor maç seçimi için.

Alıntıları Göster
    Cok tesekkurler bir sorum daha olacak uygulamalarda var mi yoksa apk olarak mi kurdunuz

• Arkadaşlar cihaz bugün elime geçti. Gayet beğendim. MX Player PRO, StopAD, Es Dosya yöneticisi, Set orientation, Kodi TV Turkish vood eklentisi, Stremio, Tea TV, GSE IP TV kurdum. Başka uygulama öneriniz var mıdır?

İki sorum var;

arka planda çalışan uygulamaları nasıl kapatıyoruz?

ve cihazı kapatmalı mıyım yoksa hep açık mı kalsın? Kapatıp açınca donuyor diyenler gördüm o yüzden soruyorum.

Teşekkürler.

Edit: Youtube premium üyeliğim var bu cihazda youtube music var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 19 Eylül 2019; 19:35:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoSSgO

Ellerinde kapalı cihaz da bulunabilir. Gelsin kutu açılmissa iade edersiniz. İnt.siparislerinde Koşulsuz iade hakkınız mevcut. Başka bir saticidan tekrar sipariş edersiniz.
    Kapalı cihaz geldi hocam. Bir sorun yok.

Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
    Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın

Güle güle kullanın
    Teşekkürler hocam. Yukarıda sorduğum şeyler hakkında bilginiz var mı acaba?

Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
  • Cihazı yeni aldım birkaç sorum var,

İptv şifrelerini girerken uzun linkler var bunları nasıl kopyalıyoruz?

Ücretsiz İptvler var mı deneme amaçlı kullanacağım ligtv olması şart değil.

Cihaza hangi uygulamaları yüklemeliyim bununla ilgili bir rehber vs var mı?

Orijinalden alıntı: Mar00N

Teşekkürler hocam. Yukarıda sorduğum şeyler hakkında bilginiz var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Ben de sizi gibi cok yeni kullanıcının. Eski cihazı iade edebileceğimi tahmin ettiğim için çok kurcalamadan uygulama falan yuklemeden kullandım. Bir kaç gün evde de değildim. Yeni öğreniyorum cihazı. Arka planda çalışan program var mı yok mu varsa nasıl görüyoruz nasıl kapatıyoruz ben de bilmiyorum. Sorduğunuz sorular su an benim için de bilinmeyen.

Ben de sizi gibi cok yeni kullanıcının. Eski cihazı iade edebileceğimi tahmin ettiğim için çok kurcalamadan uygulama falan yuklemeden kullandım. Bir kaç gün evde de değildim. Yeni öğreniyorum cihazı. Arka planda çalışan program var mı yok mu varsa nasıl görüyoruz nasıl kapatıyoruz ben de bilmiyorum. Sorduğunuz sorular su an benim için de bilinmeyen.

Alıntıları Göster
    Tamamdır hocam teşekkür ediyorum..

• Arkadaşlar merhaba. Benim sorum şu. Bu ürünü bende kullanıyorum ve aldığım için memnunum. Fakat evde kullanılmayan ama çalışan bir crt (tüplü) tv var. İnternette bu tv lerde de görüntü elde ettikleri yazıyor. Fakat ben av çıkışından 3 renkli kabloyla tv ye bağladığımda görüntü elde edemedim. tüplü tv de kullanan arkadaşlar varmı? varsa bağlantıyı hangi kablo ile sağladılar. bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Orijinalden alıntı: RouL

Arkadaşlar merhaba. Benim sorum şu. Bu ürünü bende kullanıyorum ve aldığım için memnunum. Fakat evde kullanılmayan ama çalışan bir crt (tüplü) tv var. İnternette bu tv lerde de görüntü elde ettikleri yazıyor. Fakat ben av çıkışından 3 renkli kabloyla tv ye bağladığımda görüntü elde edemedim. tüplü tv de kullanan arkadaşlar varmı? varsa bağlantıyı hangi kablo ile sağladılar. bilgilendirirseniz çok sevinirim.
    Bilmememle beraber, çözünürlülük sorunu olabilir.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • Beyler benim mi box s modemle dip dibe duruyor. İp tvde donma yasiyorum. Netflx youtubeda falan skntı yok. Modemim de Zyxel VMG3312-B10A v2 . Telefondan hot spot yapinca sknti yok. Ne yapayim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

10 sene önce alınan Samsung 46C650 de Anynet diye bir olay var. Siz mi box'dan ayarları açınca tv kumandasından kaynak kısmına bastığınızda ekstra hdmi bağlantısı açıyor. Yani bir ayar yapmanıza gerek olmaması lazım. Bende de ayar yok en fazla kaynak ismini değiştirebiliyorsunuz.

Ben sadece mi box kumandasından güç tuşunu kullandım o şekilde tvyi de kapatıyor.

Alıntıları Göster
    Hocam selam. Tv de cec ayari varmis . Onu aktif hale getirince oldu. Tekrar sagol

• Aynı sorun bende de var internet hızım laptopta 20mps iken Mi Box 5,5mps alıyor. Kablosuz kullanıyorum kablo mu bağlasam?

Orijinalden alıntı: Polanski TR

Beyler benim mi box s modemle dip dibe duruyor. İp tvde donma yasiyorum. Netflx youtubeda falan skntı yok. Modemim de Zyxel VMG3312-B10A v2 . Telefondan hot spot yapinca sknti yok. Ne yapayim?
    Hız testi yapın isterseniz hocam.

Birkaç kişiden şu ürünün iyi olduğunu duydum. Ugreen biraz pahalı alternatif uygun fiyatlı belki işinizi görür. Yine de emin değilim kullanlar yazarsa iyi olur.
    www.hepsiburada.com
    Dark Connect Master U23L Ethernet Girişli 3 Port USB 2.0 Hub Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dark-connect-master-u23l-ethernet-girisli-3-port-usb-2-0-hub-dk-ac-usb23l-p-BS42567

Birde iptv kaynağından mı kaynaklanıyor yoksa internet hızından mı emin olmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Hız testi yapın isterseniz hocam.

Birkaç kişiden şu ürünün iyi olduğunu duydum. Ugreen biraz pahalı alternatif uygun fiyatlı belki işinizi görür. Yine de emin değilim kullanlar yazarsa iyi olur.
    https://www.hepsiburada.com/dark-connect-master-u23l-ethernet-girisli-3-port-usb-2-0-hub-dk-ac-usb23l-p-BS42567

Birde iptv kaynağından mı kaynaklanıyor yoksa internet hızından mı emin olmak lazım.

Alıntıları Göster
    Telefonu modem yaptigimda sknti olmuyor. Teli wifi ile bagladigimda teldeki iptv uygulamasinda da sknti oluyor. Sanirim modemden veya adslden kaynakli. Telefondan 4.5g ile girdigimde de problem yok

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.