Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.349
Cevap
612
Favori
1.239.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tv plus da var bende s alacağım birde bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En uygun nereden alabilirim peki

• Joker80 kullanıcısına yanıt
    Ben n11 den aldım 389 TL idi 10 TL kupon vardı bende. 25 TL kuponu yakalayamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,
    Türkcell tv+ abonesiyim. Google play' den tv+ uygulamasını mi box'ima yüklüyorum. Telefon numaramı ve şifremi girmeme rağmen tv+'a abone olmadan uygulamaya erişemeyeceğim uyarısını alıyorum. Android telefonum ile tv+'ı sorunsuz izleyebiliyorum.
    Bu uygulamayı mi box ile izleyen arkadaşlar uygulamanın hangi sürümünü kullanmakta? Benim yüklediğim sürüm 2.3.2 sürümü.
    Bu konu ile ilgili çözüm önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Xiaomi Mi Box S • Ana Konu •

• arkadaşlar benim mi box eski modem ile hem 2.4 hemde 5 ghz wifi ağını görüyordu, hız kontrollerimde her iki banttada normalde almam gereken 100 mb hızı alamadığımı görünce fiber ciler le iletişime geçip modemi değiştirdim. şimdi hızım 98 mb oldu ama bu seferde cihaz sadece 5 ghz ağı görüyor,2.4 ü görmüyor,örneğin bu sebeple anlayamadığım şekilde sadece 2.4 ghz ile çalışan puhu tv uygulamasını kullanamıyorum. bunu nasıl çözerim ? birde puhu neden 5 ghz de çalışmaz,fikri olan?
  • Mroftalmo M kullanıcısına yanıt
    Ben de Tv Plus abonesiyim. Programın Mi Box'da kurulu sürümü 2.3.2. Bazen telefon numaranızı/şifrenizi yanlış girdiğinizde veya bağlantı problemi olduğunda bunun gibi sorunlar çıkabilmektedir. Tekrar tekrar denemenizi tavsiye ederim.

Not: Bir de Tv Plus seyretme kısıtlamasına da girmiş olabilirsiniz. Programın toplamda 5 cihaz bağlantısı imkanı bulunmakta.
  • Puhu tv uygulaması açılmıyor puffinden puhu tv ye girdiğim de de yayınlar sadece Türkiye den izlenebilir diyor bir yerde yanlışmı yaptım konumu kapalı tutuyorum bundan olabilirmi

• Mroftalmo M kullanıcısına yanıt
    Telefonda uygulamaya girin. Sağ üstte isminizin olduğu harfe basın. Tekrardan aynı yerde ayarlar simgesine basın. Bağlı olduğunuz cihazları göreceksiniz. Telefon dışındaki cihazları silip, Mi box ta tekrar bağlanmayı deneyin.
    • Xiaomi Mi Box S • Ana Konu •

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dHmann -- 31 Ocak 2020; 9:46:33 >
  • Arkadaşlar USB çevirici olarak ungreen dışında uygun fiyatlı bir cihaz kullanamaz mıyız herkes ungreen tavsiye etmiş.

Birde bende Philips 4k TV vardı 2015 ilk defa bu kutu ile 4k 60hz bağladım yanda yeşil çizgi çıktı. 4k 25hz de çıkmıyor çizgi bu problemi yaşayan ve çözümü bilen varmı. Aradım bulamadım

• kdrby K kullanıcısına yanıt
    Benim aklımda Tp-Link in adaptörü var. Fırsat olursa bunu alacağım, maalesef ucuz değil ama bununla sorun yaşayan duymadım şimdiye kadar. USB 3.0 ve Gigabit ethernet olmasına dikkat edin.

s-link almayın bende sürekli kopma yaptı, forumdada sordum yanıt veren olmadı. İlk önce bağlanıyor 8 Mbps ile (bağlantı hızım 35 Mbps) 1 dakika içinde kopuyor ve bir daha bağlanmıyor. Bana gelen arızalı olabilir mi bilmiyorum.
    Forumda daha önce yazdım şunu kullanıyorum şimdilik sıkıntı yok. Ethernet takılı usb portun birinde 64gb bellek diğerinde mouse kumanda dongle takılı. Tabi ugreen kalitesinde değildir ama 23 mit hız alıyorum.
    USB hdd taktım göremedi ama sanırım adaptör istiyor.
    www.dark.com.tr
    Dark Connect Master U23L Ethernet Girişli 3 Port USB 2.0 Hub - USB Çoklayıcı - Çevre Birimleri
    https://www.dark.com.tr/cevre-birimleri/usb-coklayici-hub/dark-connect-master-u23l-ethernet-girisli-3-port-usb-2-0-hub.html

• Arkadaşlar 3 gün önce cihazı kullanmaya başladım sorun yoktu bugün güncelleme yaptıktan sonra cihazda takılmalar, karıncalanma ve sağdan soldan beyazlanmalar olmaya başladı. Eski sürüme nasıl dönebilirim yada benzer sorunla karşılaşan oldu mu

• Fabrika ayarlarına geri döndürüdün, ama sürüm eskiye dönmez.
  • fakasupi F kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına döndürdüm ama sorun düzelmedi

• N11 den 364 tl'ye 25 tl kupon indirimiyle aldım. Kargo bugün geldi, kutuda koruma bandı yoktu cihazı kurdum denedim günceleme reset vs yaptım sorunsuz çalışıyor tek sorun bluetooth kulaklık hiç bir şekilde çalıştıramadım,modem 5g ile bağlı 100mb bağlantım var netflix 60mb le bağlanıyor xbox one gamepad bağladım sorunsuz çalıştı,fakat bluetooth kulaklık hiç bir şekilde çalışmıyor eşleştiriyor netflix donuyor resmen,ethernetle bu sorun çözülürmü ya da cihazmı sorunlu kafam çok karıştı yav
  • rknctn R kullanıcısına yanıt
    Vpn yuklu mu cihazda? Vpn acik kalmis olmali

• Zyvox kullanıcısına yanıt
    2.4 ghz kanal ayarini 11 in altinda bir kanal yapin. Wifi analyzer yukleyip hangi kanal sizin bolgenizde yogun degilse o kanali secin modem ayarindan. 11 in ustundeki kanallari gormuyor cihaz.

• Joker80 kullanıcısına yanıt
    Tv knallarini canli olarak izleyebileceginiz bir program yuklerseniz izleyebilirsiniz. Ornegin tv+ ama internet hiziniz dusuk gibi. Normalde bu hiz 4k icin bile yeterli ama wifi ile hizda kayiplar oluyor uydu kalitesinde goruntu alamazsiniz.

• YNaniSK kullanıcısına yanıt
    Ethernet ile bağlarim veya 5ghz de hizin iyi olduğu söyleniyor wifi nin dibinde tv zaten böyle olacağını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.