Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.552
Cevap
610
Favori
1.271.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elime bir adet kapalı mi box s geçti. Açılmıyor.

Adaptörü taktığımda audio girişinin içerisinde kırmızı led yanıyor.

TV ye görüntü gelmiyor. Fişi takmadan kumanda tuşu ok ve geri tuşlarına basarak fişi tak kombinasyonunu denedim,

yine fayda yok. Kumandayı telefon ile eşleştirdim, aktif çalışıyor.

Bu sorun ile karşılaşan oldu mu_? Çözüm yolunu bilen var mıdır acaba_?

Model, MDZ-22-AB (M19E)

Teşekkürler.
  • Merhabalar. Son güncellemeden sonra bluetooth kulaklıktan (airdots pro) ses gelmiyor. Bazen cihazı açtıktan sonra otomatik olarak bağlanmıyor. Bunun gibi şikayeti olup çözebilen Varsa yardımcı olursa minnettar olurum.

Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mibox s 4 k ilk kurulumda kalvye çıktı.Kumanda ile wifi şifresi vs girdim.Daha sonra External-keyboard-helper-demo yükledim.Kablosuz klavye ayarları yapacaktım.Ayarlarken bir şeyler oldu.Chrome yükledim arama çubuğunda klavye çıkmıyor.Harf yazılmıyor.Kablosuz klavye sorunsuz çalışıyor.Fabrika ayarı yapmadan nasıl düzeltebilirim.

varsayılan klavyeyi gboard olarak seçin

Orijinalden alıntı: sermo

klavye aayarlarına girin ve external keyboard u devre dışı bırakın

varsayılan klavyeyi gboard olarak seçin
    Yaptım olmadı şimdi uygulamaları kaldırıp geri kuruyorum.
  • Merhabalar. Ben de geçen günlerde cihazı aldım. Kumandası falan çok hoşuma gitti ancak bu cihazı iphone üzerinden aynı ağa bağlanıp kontrol edebiliyor muyuz onu çözemedim Bu şekilde kullanan var mı telefona indirdiği programla cihazı kontrol edebilen? Teşekkür ediyorum şimdiden herkese.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • delete35x D kullanıcısına yanıt
    Mesajda belirtilen uygulama işinize yarayabilir hocam.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141631958

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 29 Ocak 2020; 0:46:29 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cimbom38

Yaptım olmadı şimdi uygulamaları kaldırıp geri kuruyorum.

Alıntıları Göster
    mibox s 4 k ilk kurulumda klavye çıktı.Kumanda ile wifi şifresi vs girdim.Daha sonra External-keyboard-helper-demo yükledim.Kablosuz klavye ayarları yapacaktım.Ayarlarken bir şeyler oldu.Chrome yükledim arama çubuğunda klavye çıkmıyor.Harf yazılmıyor.Kablosuz klavye sorunsuz çalışıyor.Fabrika ayarı yapmadan nasıl düzeltebilirim.

Mibox 4 k da çok ilginç.Uğraşırken buldum.Usb çoklayıcı cihazda takılı iken kablosuz maus/klavye takılı olursa cihazdaki klavye kayboluyor.Usb çoklayıcıyı cihazdan çıkarınca klavye çıkıyor.
    Miboxta External-keyboard-helper-demo ile daha önce ayar yapmıştım.Çalışmıştı.

Geliştirici seçeneklerini aktif ettim.Usb hata ayıklama kapatınca usb pasif oluyor klavye çıkıyor.

Telefon romlu cihazlarda sorun olmuyor.Mibox gibi atv romda böyle şeyler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 29 Ocak 2020; 19:29:28 >

• tunc@y kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ediyorum. Eve geçince deneyeceğim hemen.

• tunc@y kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok teşekkür ediyorum gayet verimli çalışıyor. Arayıp da bulamayan varsa deneyebilir.

• Bende ugreen usb ethernet çoklayıcı var.İnternet ve usb portlarını gayet güzel kullanıyorum.Lakin cihazın fişini söküp tekrar takdığımda ethernet kablosuyla internet bağlanmıyor.Usb adaptörünü söküp takınca internete bağlanıyor.Sorun ne olabilir..

TV plus aboneliğim var gayet iyi çalışıyor ileri geri sarma özelliği güzel ve çok hızlı. Son izlenen kanalları ana ekrana kısayol eklenebiliyor ancak sadece live tuşunu beceremedim o tuşuda arasam tam olacak.

Philips 4k TV vardı androidli görüntü parlaklık ambilight mükemmel ancak ancak berbat bir arayüzü vardı. Şimdi TV yeniden doğdu.

Ayrıca TV kumandası ile box u kumanda edebiliyorum. Yalnız kumandanın arkasındaki klavyede aktif olsa süper olacakmış.

• Acradres A kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bendede var.

• Arkadaşlar tv izleyebiliyor muyuz? Ben uydu yerine kullanmayı ve Netflix YouTube ve bulursam maçları izlemeyi düşünüyorum. Dün akssm uydu beni sinir etti. Ayrıca 20mb internet yeterli midir?

Orijinalden alıntı: barisg

Teşekkürler, TeamViewer Host kurun denmiş, kimse deneme sonucunu yazmamış ama deneyip ben yazayım.

Teşekkürler
    Teamviewer'ın tüm sürümlerin ve uygulamalarını denedim. Karşı tarafa Teamviewer HOST kurdum, kendi cihazıma Teamviewer Remote Control kurdum veya bu kombinasyonu Teamviewer Quicksupport ile de denedim, olmadı.

Bir Mi Box'dan veya Android cihazdan Teamviewer vasıtasıyla başka bir Mi Box kontrol edilmiyor. Sadece karşı tarafın ekranını görüntüleyebildim, dokunma ve fare/klavye karşı taraftaki Mi Box'da işe yaramıyor.

• kdrby K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bende de var alıp deneyeceğim

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.