Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band (Tüm Modeller) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.356
Cevap
296
Favori
440.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende aldım mi band elime yeni geçti kurulumu yaparken üyeliği girdikten sonra alet 1 kere titredi sonra kapandı galiba bluetooth'da gözükmüyor şarja takıyorum hiç bir led lambası yanmıyor kaç saat şarj'da kalması lazım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chungzhu

    bende aldım mi band elime yeni geçti kurulumu yaparken üyeliği girdikten sonra alet 1 kere titredi sonra kapandı galiba bluetooth'da gözükmüyor şarja takıyorum hiç bir led lambası yanmıyor kaç saat şarj'da kalması lazım?

    Bende de program durduruldu hatası veriyordu miui romunda, CM11 yükledim sorun çözüldü, kendisi eşleşti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zekiesenalp


    quote:

    Orijinalden alıntı: chungzhu

    bende aldım mi band elime yeni geçti kurulumu yaparken üyeliği girdikten sonra alet 1 kere titredi sonra kapandı galiba bluetooth'da gözükmüyor şarja takıyorum hiç bir led lambası yanmıyor kaç saat şarj'da kalması lazım?

    Bende de program durduruldu hatası veriyordu miui romunda, CM11 yükledim sorun çözüldü, kendisi eşleşti.

    tamamda şu anda bileklikte hiçbir ışık yanmıyor bluetoothlada bulmuyor şarja taktım yine ışık yanmıyor ortalama kaç saat şarj etmem gerekiyor
  • https://www.facebook.com/mr.chungzhu burdan bana yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Note 3 e lolipop yukledim ama kilit ekranini otomatik acmayi beceremedim. Lolipop kullanip bunu yapabilen varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modifiyeli app çok güzelmiş whatsapp vb birçok programda bildiri veriyor.

    Bu arada bileklikte ki ışıkların 10 saniyede bir falan telefonlarda ki bildirim ışığı gibi yanıp sönmesinin bir yolunu bilen varsa yazarsa sevinirim. Arada bir ben buradayım dese iyi olurdu :)

    Bir sorum var uyku modunu nasıl kullanıyoruz, adımsayar falan rahat çalışıyor ama uyku modu nasıl yapılıyor onu anlatamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 30 Ocak 2015; 15:27:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar elime bugun ulasti kurcaladim ettim gayet guzel telefonun sarji biticek bilekliginki halen %50.

    Su Notify olanini indirdim. Yanliz bir sorum var. Titrerken ortada mavi isik titreme bittikten sonra sectigim renke isik yanip sonmeye basliyor. Bu titrerkende sectigim renkle ayni rengi kullanamiyormuyum? Hep mavi yanip sonuyor bi halledemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canas001 kullanıcısına yanıt
    Hocam notification olanını kurdum (mi fit) güvenlik ayarlarından bildirimlere erişebilir olarak işaretledim. Programdan whatsapp ı seçiyorum bildirim almak için mesaj gelince telefon titriyor bileklik uyuyor. Farklı bişiy mi yapmam gerekiyor acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArwenSChild kullanıcısına yanıt
    Mi Fit'te uygulamalarin bildirim ayarlari (kac kere titreyecegini kac kere isik yanip sonecegini vs. ayarladigini ekrandan En ustte "notification without delay" der onu isaretlemeniz lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu yaptım telegram, mesajlar, messenger bildirim alıyorum ama whatsapp'tan hala mesaj gelince bildirim alamadım
  • Arkadaşlar iPhone ile de uyumlu mu mesaj bildirimleri konusunda?
  • arkadaşlar fiyatına göre sunduğu özelliklere bakılırsa çok hoş ve güzel bir alet, özellikle bildirimler için sürekli telefonu çıkarıp bakmamak için bir akıllı saat, bileklik almayı düşünüyordum. Dokunmatik kontrolü ve bunun ileride yazılımsal değişikliklerle birçok konuda bize yardımcı olacağını görmekte çok iyi. Ayrıca şuanki akıllı saat fiyatları çok pahalı ve şarj süreleri berbat. Çin yapımı diğer kalitesiz saatlerede güvenemiyorum. Başlangıç için ideal ucuz bir ürün.

    Diğer firmaların saatleride henüz tam olarak sistemlerini oturtabilmiş değiller. Sürekli yenilenmekte ve gelişmeye devam etmekte, bu yüzden diğer akıllı saat statüsündeki cihazları alıp kısa sürede çağ dışı kalmasındansa bu ucuz cihaz ile modayı bir ucundan yakalamış oluruz.

    Ben konuyu farklı bir noktaya çekmek istiyorum. Dokunmatik modu ve ledlerle birlikte yazılımın vereceği olanaklar ile bu cihaz neler gerçekleştirebilir? Sizin beklentileriniz ve öngörüleriniz neler? Kullanan kişiler bu cihazı tavsiye ediyor mu? Lollipop'a güncellenen telefonlarda, ekran kilidini açarken otomatik algılıyor mu?
  • mostramozic M kullanıcısına yanıt
    Hocam üründen ben de aldım ama dokunmatiği hakkında bilgim yok, hangi durumda dokunmatiğini kullanabilirim?
  • fcgkbmust kullanıcısına yanıt
    henüz ben de almadım araştırma aşamasındayım ama yazılana göre değişik dokunma kombinasyonlarını destekliyormuş. Örneğin alarmı susturmak için yüzeyine çift tıklayarak alarm susturulabiliyormuş. Dokunmatik sensörü yoksada belkide hareket sensörü ile bunu gerçekleştiriyor olabilir.
  • mostramozic M kullanıcısına yanıt
    Ledlerden pek bişi çıkmaz gibi. Sadece bildirimler için gökkuşağı gibi rengarenk bildirim ışığı yanabilir. 3 tane led kullanılmış gerçi üst yüzey full led gibi olsaydı o zaman saati gösterme işide olurdu. Devamlı yanıp sönmesini sağlayarak eğlence amaçlı kullanılabilir veya devamlı renk değiştirerek eğlence amaçlı olabilir başkada aklıma bişi gelmedi.

    EDIT: Mesela tansiyon kalp ritmini vs. ölçme olsaydı kalbimiz hızlı atarken renk değiştrimesi falan olurdu yada basınç-nem sensörü olsa ortama göre ışık yansa etse güzel olurdu.

    Dokunmatik olayı güzel geliştirilebilir çok yönü var. Şarkıları geçmek durdurmak vs. için kullanılabilir. Selfie fotoğraf vs. için shutter olarak kullanılabilir. Telefonun flashını açma kapama için kullanılabilir. Geri arama amaçlı kullanılabilir. En basidinden makro tuşu gibi kullanılır. Geleceği var yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 3 Şubat 2015; 23:15:26 >
  • Hocam mi band programin icinde kesinlikle feedback vermelisiniz anlattiginiz seyleri yalniz alarm kurdugumda denedim 2 kere uzerine dokundugumda alarmi kapatti, gayet basarili, bir de alarmda sadece 4 kez titriyordu bunu da gelistirseler guzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fcgkbmust kullanıcısına yanıt
    Yazarim hocam onlarin forumunada. Gelistirilmesi gereken baya sey var hepsi zamanla olur umarim ben tabiki genede yazarim goz ardi etmezler diye dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Mesela kolu yumruk yapip iki yana cevirme ile selfie cekme, hareket sensörü uzerinden de dsha cokca şeyler turetilebilir.

    2-Normal koşullarda iki kere bileklige dokununca gelen bildirimleri ledler uzerinden sirayla gosterebilir. Atiyorum ilk bildirim faceden mesaj gelmistir mavi, whatsapptan geldiyse yesil sirasiyla yanar. Kronolojik sekilde. Kolumuzda da olsa surekli bakamayabiliriz ve topluca biriken bildirimleri sirasiyla gormek isteyebiliriz.

    3-kamera acikken tek dokunusla uzaktan cekebilmek guzel olurdu.

    4- muzik dinlerken 2 veya bizim belirleyecegimiz sayida dokunma ile şarki degistirme. Belli sayida dokunma ile sarkiyi durdurma.

    5-gelen cağriya cevap verme var mi bilmiyorum. Ama ornegin cagriya cevap verdik, telefon uzakta cağriyi cevapladktan sonra iki kez daha tikladiktan sonra haporlor moduna alsa? Cok guzel olmaz mi?

    6- arayan kişiye ozel titreşim modlari gelistirilebilir yada renkler

    7- ornegin bu dokunmatik mod konusunda anlik bir ses kaydi yapmamiz gerek? Belli dokunma ile hemen telefonu kayda gecirse? Yada sizin işlerinizin aciliyetine gore farkli işlevler icin programlanabilse. Yani dokunma işlevi icin coklu gorev atayabilme.


    8- uyumamamiz gereken bir durum var ise ornegin nöbet tutuyorsak, uykuya daldigimizi algiladiginda otomatik olarak titretmeye baslayabilir.


    Saydiklarimdan cogu yada bazilari mevcut olabilir henuz edinmedim miband. Ama gercekten dusundukce gelistirilmeye musait. Biraz uzerinde dusunulunce kucucuk sensorler ile bircok konuda yardimci olabilecek fonksiyonlari yazilim sayesinde hayata gecirebilir gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mostramozic -- 4 Şubat 2015; 1:58:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery'e sorunsuz tanıtan var mı varsa nasıl yaptı ?
  • sanalpazardan aldığım bilekliğim bugün elime ulaştı. Gerçekten çok şık ve kullanışlı bir ürün. Daha önceleri Sony Smartband kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki gerçekten aşağı kalır hiçbir yanı yok Mi Band'ın. Üstelik 65 Lira olduğu düşünülünce gerçekten ürün muhteşem.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.