Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
434.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hücresel kullanıldığında yani wifi pek kullanılmadığında pil 7-8 saat gidiyor. Ve bu çok iyi bir süre.
    Birçok telefonun 2 katı kullanım süreleri bunlar.

• Telefon gelince sürpriz olacak aldığımı unutmak üzereyim

Mavi renk kargolanan varmı??

• Kargo bekleyen arkadaşlar firmaya mesaj atsın
    Ayakkabı almıştım bugün kargo olması gerekiyordu satıcı panellerimiz kapatıldığı için olmayan ürünü sattık ve bilgileriniz olmadığı için ulaşamadık dedi mesaj atıp bilgi alın

• Parmak izi animasyonunu kapatarak çok hızlı açmayı yapabilirsiniz. Aşağıdaki işlemler denenmiştir çok farkediyor.

1-) Google play store dan settings database editör indirin
    2-) Uygulamayı açıp "+add New settings" kısmına tıklayın
    3-) oradaki boş kısma fod_animation_type diyip save changes yapın.
    4-) Set value değeri karşınıza çıkacak orayı silip "4" yazın
    Animasyon tamamen kapanır ve Hızlı bir şekilde parmak izi açılır.
    Animasyonu tamamen kapatmak istemeyenler daha düşük değerler verebilir 2 veya 3 gibi

Root gerektirmez.

• Arkadaşlar 2.5 aydır kendi kılıfını kullanıyordum , spigen kendi sitesinde mi a3 için olan kılıfı 129 liradan satışa çıkarmıştı, şuan promosyon indirimi var.Ben kendi sitesinden sipariş verdim. 51 liraya satın alabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 16 Kasım 2019; 1:20:17 >
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Mi store dan Aldım hocam onlarda stok yoksa kimsede yoktur.=)

• Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

Ben de bugün bu kılıftan aldım ve taktıktan 1 2 saat sonra ilk telefon düşürmemi yaparak kılıfı maalesef test etmiş bulundum. Telefon 1 metre kadar yükseklikten bir köşesi yere ilk temas edecek şekilde sertçe fayansa düştü, sekti ve ardından ekran aşağı bakacak şekilde durdu. Telefona birşey olmadı, kılıf görevini yaptı. Biraz kabalaştırıyor telefonu fakat koruması iyi gözüktü. Kılıfın adı anti-drop diye geçiyor, 15-20 lira civarlarında bulunuyor

• Bu telefonda Ghost Screen (hayalet ekran) sorunu yaşayan var mı? Bu sorun da Xiaomi'lerin baş belası.
  • Beyaz renk bu sabah kargoya verilmiş. (Yurtiçi)

• bileydim böyle olacağını alır mıydım seni mavi renk:)
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    benim beyaz hala verilmedi
  • TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt
    Bu sorun daha çok redmi serisinde oluyordu. Ve IPS ile ilgili olmalı
    Bu cihaz amoled. Böyle bir sorundan bahsedilmedi.

• Benim beyaz da az önce verilmiş kargoya.
    Telefonda kılıf kullanmayı düşünmüyorum ekran üzerine düşerse zaten kılıfta kurtarmaz, plastik kısım kırılırsa şayet kozmetik bir problem yaratır, o zaman kılıf kullanırım

• seanzz24 kullanıcısına yanıt
    Güvenilir bir uygulama mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Innovative kullanıcısına yanıt
    ben de bu kılıftan aldım aliexpress'den. 2 dolar + 15 TL vergi. N11'de 20 TL :D Büyük ihtimalle aynısıdır.
    Tek sıkıntım kenelarda mat kısımlar var, güya kaymasın diye yapmışlar ama daha çok kaygan diğer kısımlara göre. Benim için asıl sıkıntı olan şey ise o mat kısımlar kumlu gibi çok minik tırtıklı (ince bir törpü gibi) ben de buna dokunamıyorum :D Aşırı huylanıyorum. Tırnak üstü pürüssüzleştiren ve parlatan törpüler var onunla zımpara yaptım. Şuan kullanıyorum :D

• Arkadaşlar ben geçenlerde zil sesi ayarlarken indirdiğim bir müziği kullanmak istedim. Dosya yolu seçtim ve yanlışlıkla "her zaman bunu seç" yaptım. Şuan stock seslere ulaşamıyorum. Default ayara nasıl döndürebilirim zil seslerini?

Bir de screenshot (ekran görüntüsü) alırken bildirim sesi gelmesini istemiyorum. Telefonun sesi kapalıyken veya titreşimdeyken gelmiyor. Ama sesi açıksa o ses geliyor. Kapatabilen vae mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofamof -- 16 Kasım 2019; 14:12:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofamof

Güvenilir bir uygulama mı?
    Güvenilirdir evet, forum xda da konusu da var.
  • Benim beyaz renk kargoya verildi. Mavi renkten ses yok

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.