Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: badmobil

Hem redmi note 7 hemde mi a3 cihazına sahibim her iki cihaz ile ilgili merak edilen soru olursa seve seve cevaplarım.
    Hocam güneş altında ekran parlaklığı ciddi sorun oluyor mu? Bence cihazın en büyük sorunu bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • badmobil kullanıcısına yanıt
    Ekran olarak aynı mı çentik kenar boşlukları vs hangisi daha şık duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazda arama esnasında ekranın kapalı kalması için kulağımı dayamam gerekiyor. İlk aramaya basınca 5 sn boyunca uzaktan kapatıyor sonra nedense açılıyor ekran, kulağa değdirmeden kapanmıyor. Varmı başına gelen ?
  • Garrrage G kullanıcısına yanıt
    Kasa yapısı plastik mi tam bilmiyorum. Fakat kötü bir malzeme kullanılmamış. Ekranda always on display var. Herhangi bir ahize sorunu yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badmobil -- 31 Ekim 2019; 1:12:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badmobil kullanıcısına yanıt
    Kasası metal arkası cam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • intwine İ kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası çok güneşli havalara denk gelemedim. Bendeki cihaz yeni güneşli hava olursa deneme yapıcam.

• The Mühendis kullanıcısına yanıt
    İki cihazda damla çentik kullanıyor. Fakat mi a3 çentiği biraz realme 3 pro modeldekine benziyor. Kenar çerçeveleri birbirlerine yakın ama redmi note 7 ekranı daha büyük olduğunu unutmamak lazım. Bana göre mi a3 daha kibar duruyor. Benim kişisel yorumum. Belki size redmi note 7 daha güzel gelebilir. Ama yinede gözle görmeniz daha iyi olacaktır. Dediğim gibi benim beğendim sizin hoşunuza gitmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badmobil -- 31 Ekim 2019; 1:34:46 >
  • emregullu kullanıcısına yanıt
    bamberg B kullanıcısına yanıt
    yksln kullanıcısına yanıt
    badmobil kullanıcısına yanıt
    Ahize sesi çok önemli. Sırf kirlendi diye bile ahize sesi düşebiliyor o kadar temizlemek zorunda kalıyorum.

@yksln
    Ekrak parlaklığı android one dan dolayı düşük deniyor. Android one ayarlarından sanırım bir ayarla parlaklığı 500 nitlere çıkarabiliyorsun. Ahize sesini sende beğenmemişsin. Ahize sesi denildiği gibi iyi değilse direk eleyeceğim mi a3 ü.

@bamberg
    ahize sesine iyi demişsin keşke note 8 ile kıyaslayabilsek ahize sesini. Beğenmeyenler yüzünden tereddütte kalıyoruz

@badmobil
    Başkalarıda sormuş ama ahize sesi note 7 den az mı yüksek mi?
  • emregullu kullanıcısına yanıt
    Telefonun ekranı bakılmayacak kadar kötü değil. Bence ekranın amoled olması bu durumu biraz zorlaştırıyor. Ama 720p ekrandan 1080p ekran performansı beklenemez. Fakat ekranı bana öyle abartıldığı gibi gelmedi. Video izlerken ekranın amoled olması renkleri canlı gösteriyor. Ben ekranın 720p olmasını pek sorun etmedim. Bunun avantaji bana şarj olarak ve performans olarak dönüyor. Ahize sesinde sorun yaşamadım bana göre gayet iyi. Kamera olarak detaylı çekim yapmadım. Fakat yapmayı planlıyorum. Ekran konusunda hassas iseniz telefonu canlı gözleriniz ile bakmanızı öneririm. Çünkü benim beğendiğim şeyi belki siz beğenmeyebilirsiniz.

• Catscratch kullanıcısına yanıt
    Yok oyle bir sorun hocam

• ne ahize sesiymiş biri kuyuya taş attı çıkartamıyoruz. ben 70% seviyesinde kullanıyorum ahize sesini full yapınca ortamdaki herkese yayın yapıyorsunuz. telefonla ilgili 100 tane sıkıntı saymak zorunda kalsam birine bile ahize demezdim.

• Ahize ile şu ana kadar (1 haftadır) herhangi bir sorun yaşamadım, hatta ses çok çıktığı için biraz kısıyorum.
  • arkadaşlar hat vodafone volte aktif ahize bangır bangır sizin kulakta bir problem olmasın?
  • en basitinden, launcher sayesinde ekranı çift tıklayarak uyutabiliyor ve en çok kullanılanlara göre uygulama simgelerini sıralayabiliyorum.
    Saf halinde bu iki özellik yok mesela.
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Microsoft Launcher ile ekranı çift tıklayarak ya da kaydırarak uyutabiliyorsun ama uyandıramıyorsun. Mecbur yandaki açma kapama düğmesinden uyandırıyorsun.
  • Türk Telekom hattımda volte özelliğini açmak için mesaj attığımda, telefonumun desteklemediğini söyledi. Sanırım telefon değil, Türk Telekom desteklemiyor.
    Diğer şebekelerde volte destekleniyor gördüğüm kadarıyla.
  • ahmetesat A kullanıcısına yanıt
    Ben iphone kullandığımdan telefonu zaten çok sıradan kullanıyorum. O yüzden android one bana o kadar itici gelmiyor :) Fakat sana tavsiyem böyle şeyler senin için önemliyse a3 yerine note 8 e yönel. Türk telekoma söyle başka cihaz olarak ayarlasınlar senin cihazı. Bir yorumda okumuştum desteklenmeyen cihazları başka cihaz olarak kaydedip volte açıyorlardı. Veya volte destekli bir cihazda aktif edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 31 Ekim 2019; 14:26:42 >
  • Çöp bu telefon. Bunun yerine redmi note 7 oneririm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.