Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
441.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok flasher ile geçtim. V2 versiyonla.
    MIUI için twrp ile uğraşmaya gerek yok bence. Geliştiricinin romuna yine geliştiricinin flasheri.
    Otomatik yazdığı kodları takip ettim bu sefer flash and format data da tertemiz kurulum yapıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Redoks33 kullanıcısına yanıt
    Mıuı fastboot flasher v2 ile dosyalar gelince tek tik ile geçiyoruz ozaman mıuı11den 12 ye değilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bakalım bi update gelsin ona göre geçeyim bende 4 günde bi kurulum yapmaktan yoruldum 😅😅

• batum06 kullanıcısına yanıt
    Aynen tek tık. Bence de bekle stabil olmasını MIUI 11 çok stabil ben acele ettim.

• Arkadaşlar stok son sürümde telefon görüşmesi yaparken ses çok kısık geliyor aynı anda sesi kısıp tekrar açınca düzeliyor. Bu olay resmi note 7 kullanırken eu romda başıma gelmişti aynı durumu yaşayan var mı ?

• recepix kullanıcısına yanıt
    Hoparlör e kolonya kaçmıştır kardeş.

Kolonya değmedi ki hoparlöre sorun ahize de yazılımsal gibi duruyor MIUI de bu olay yok görüşme esnasında sesi kısıp geri açınca düzeliyor

• recepix kullanıcısına yanıt
    :) yok şaka yaptım ben.
    Doğrudur yazılımsaldır normalde yok çünkü.

Bir tek ben mi kullanıyorum abi bu yazılımı :) son sürüm Android 10 global yok mu başına gelen bir arama yapıp deneyin hele taktım bu işi :) banka vs numarası arayın bu saate :)

ben yanlışlıkla yükledim 11 güncel sürümü yükleyim derken 12 yi indirmişim ama enterasan dır MIA3_MIUI_Fastboot_Flasher_v1.0.exe yi indirdiğimi 12 nin içine kurdum ve kurulum gerçekleşti teli kaldırınca uyandır özelliğini aktif edince parmak izi sorun olmaktan çıkıyor beta sürüm ufak tefek hatalar var ama baya hoşuma gitti 12 ile devam kamerada baya iyi olmuş 11 de ön kamera kötüydü.bilgilendirmeleriniz için eşekkür ederim saygılar.
  • Arkadaşlar imei atma işlemi nasıl yaparız telefona ? Telefon bugün kapacak. İşden dolayı bugün gidip imei değiştiremedim telefoncuda. Yarın malum yasak var. Konuda da bir mesaj göremedim nasıl atılacağına dair.

• MIUI 12 EN KOLAY KURULUM YÖNTEMİ

İster Android 9, ister android 10(stok-custom), ister MIUI 11 kullanıyor olun bu yöntemle MIUI 12'yi kurabilirsiniz. Daha önce hiç rom kurmadıysanız ilk sayfanın başındaki "----- UNLOCK İŞLEMİ (MIUI VE AND.10 ROMLARI KURMAK İÇİN İLK AŞAMA) -----" işlemini gerçekleştirmelisiniz.

İNDİRİLECEKLER

• MIA3 MIUI Fastboot Flasher v2.0
      https://netix.dl.sourceforge.net/project/miui-for-mi-a3/MiA3_MIUI_Fastboot_Flasher/MIA3_MIUI_Fastboot_Flasher_v2.0.exe

• MIUI 12 (Her zaman en üsttekini indirmelisiniz)
      https://sourceforge.net/projects/miui-for-mi-a3/files/MIUI_Xiaomi.eu/Weekly/

Alternatif link:
      AndroidFileHost
      Downloads for : Xiaomi Mi A3 | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers.
      https://androidfilehost.com/?w=files&flid=303169&sort_by=date&sort_dir=DESC

• WINRAR
      https://www.rarlab.com/rar/winrar-x64-591b1tr.exe

KURULUM AŞAMALARI

1.) "xiaomi.eu_MIA3_20.6.11_v12-10-BITNET" ve "MIA3_MIUI_Fastboot_Flasher_v2.0.exe"ı birlikte seçip sağ tıkladıktan sonra "her arşivi ayrı klasöre ayıkla" seçeneğine tıklıyoruz.

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

2.) "xiaomi.eu_MIA3_20.6.11_v12-10-BITNET" klasörüne sağ tıklayıp "yeni pencerede aç"a tıklıyoruz.

3.) "MIA3_MIUI_Fastboot_Flasher_v2.0" klasörünün içeriğini "xiaomi.eu_MIA3_20.6.11_v12-10-BITNET" klasörüne sürüklüyoruz ve değiştirme talebini onaylıyoruz.

4.) Telefonu yeniden başlatıp parmağımızı yalnızca ses kısma tuşuna basıp bekliyoruz. Aşağıdaki ekran çıktığınızda parmağımızı kaldırıyoruz ve kabloyla bilgisayara bağlıyoruz.

5.) Üstte hazırladığımız "xiaomi.eu_MIA3_20.6.11_v12-10-BITNET" klasöründeki "Flash_And_Format_Data.bat" dosyasına iki kez tıklıyoruz ve işlem bitene kadar telefonu/kabloyu kıpırdatmıyoruz. Mümkünse işlem tamamlanana kadar bilgisayarı da kullanmayın. Telefon otomatik olarak yeniden başlatıldığında ilk kurulum ekranı gelecektir. İşlem tamamlanmıştır.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Üstat yeni sürümden haber var mı Xiaomi EU yeni sürüm yayınladı bugün.

• quote:

Orijinalden alıntı: recepix

Üstat yeni sürümden haber var mı Xiaomi EU yeni sürüm yayınladı bugün.
    MIUI 12 v20.6.18 EU ve CN paylaşıldı.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Mıuı 12 gelen updateleri direk twrpden install diyip kuruyoruz değilmi her updatede wipe yapmak zorundamıyız

• batum06 kullanıcısına yanıt
    Değilsin direk üzerine kurabilirsin, MIUI'da dirty flash desteği var sıkıntı olmuyor.

• Hala kasmalar var ufaktan ram kullanımı da oldukça fazla adım sayma olayı ve parmak izi okuma duzeltilmemis

OTO yollamıyor yeni MIA3_20.6.18_v12-10-BITNET çıkmış OTO yüklemiyor güncelsiniz diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NemesiS_81

Değilsin direk üzerine kurabilirsin, MIUI'da dirty flash desteği var sıkıntı olmuyor.
    hocam nasıl direk üzerine kuruyoruz üstte yöneticinin bahsettiği şekilde eski sürümü 20.6.11 kurdum şimdi 20.6.18 nasıl yükseltebilirim teşekkürler saygılar.
  • wquzun kullanıcısına yanıt
    Mıuı 11 den 12 ye uygulamaların silinmeden geçemezsin benim bahsettiğim 12 kullanıp updateleri yüklemek

• 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.