Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
441.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme ile değişen hiç bir şey yok maalesef Mıuı 11e devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NemesiS_81

12-13 saat arası.
    ekran kullanımı? foto atabilirmisin hocam
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Stok rom kullanmıyorum çünkü batarya kullanımı rezalet. EvolutionX 4.4 Official batarya performansı.
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NemesiS_81 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten mükemmel ben 9 stock sürümdeyim hala o bile 7 saat veriyor şu Google play hizmetlerinin sömürmesini bir türlü durduramıyorum kullanım detaylarını da paylaşabilir misiniz

• emre5652 E kullanıcısına yanıt
    Bu süreyi dün almıştım detayların SS'ini almadım, bugün yeni kullanım süresinin detaylarını şarjım bitince paylaşırım ancak şunu söyleyebilirim günlük kullanımda 12 saati geçiyorsunuz rahatlıkla.

• NemesiS_81 kullanıcısına yanıt
    Google play e gelen her güncelleme şarj süresinden yarım saat çalıyor gibi resmen eğer yapabilirsem bende rom u değiştirmeyi düşünüyorum hocam

MIUI Roma rahatlıkla bu işlerden anlamasanız bile geçebilirsiniz forumdaki ilk sayfadaki anlatımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Değiştirin kesinlikle şuan custom romların ekran süreleri stok tan daha iyi.

• MIUI 12 Kullanıcıları İçin

Güncel MIUI 12 kamera uygulaması (TWRP/SHRP ile doğrudan yüklenecek):
    yadi.sk
    MiUi12_Camera.zip — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/k2HZH_H_91INog

Android 10 Custom Rom Kullanıcıları için (Android 10 Stok Romda Denemeyiniz)

Magisk indirme linki:

By AEonAX - Full Version - (With All Features, comes more bugs - Aunt May's Husband) başlığı altından aşağıdaki dosyayı indireceksiniz.

ANXCameraUnity_184.IrritatingModernSqueaker.zip

Addons başlığı altından da aşağıdaki dosyayı indireceksiniz.

48MPFixQ_171.ImprobablePrivateBluebottle.zip

Önce magisk üzerinden ANXCameraUnity_184'ı yükleyip yeniden başlatın. Ardından 48MPFix'i magisk üzerinden kurup yeniden başlatın.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• android 10 stock rom'da ekran süresi. cihaz 5 aylık.

• Xiaomi EU güncelleme yayınladı ama mi cc9e gecikmiş görünüyor yani muhtemelen bu hafta MIUI 12 güncellemesi yok arkadaşlar

• Eu sürüme güncelleme geldi globale hala bişey yok Xiaomi acayip mevzular içinde.

• recepix kullanıcısına yanıt
    Gelsede bir değişiklik olmaz Xiaomi A Serisini gözden çıkartmış yolladıgı güncellemeler fasa fiso sırf güvenlik olayı 5 haziran yazsın diye sürüm yolluyorlar, allahtan a3e geliştirici çok baya stabil romlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batum06 -- 19 Haziran 2020; 14:7:26 >
  • Bende bugün Mıuı 12 yükledim. Gayet stabil çalışmaktadır. Ama animasyonlar nadir olsa hafif kasıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batum06

Güncelleme ile değişen hiç bir şey yok maalesef Mıuı 11e devam :)
    hocam Mıuı hangi sürümü kullanıyorsunuz bu sürüm yeni galiba deneme şansınız oldumu
    xiaomi.eu_MIA3_20.6.11_v12-10-BITNET
  • yanlışlıkla mıuı 11 yerine 12 kurdum hayırlısı deniyelim bakalım.
  • wquzun kullanıcısına yanıt
    Evet denedim o yeni çıkan mıuı 12 beta, hata çok haliyle şuan mıuı 11 son sürüm kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: batum06

Evet denedim o yeni çıkan mıuı 12 beta, hata çok haliyle şuan mıuı 11 son sürüm kullanıyorum
    hocam ben kurdum kurcalıyorum parmak izi biraz sorunlu başka ne gibi hatalar var.saygılar
  • wquzun kullanıcısına yanıt
    MIUI 12 nin eksikleri var ama kullanılmaz durumda değil oyüzden geri MIUI 11 e dönmedim herhafta yeni sürüm Gelecek zaten. Birde geliştirici OTA kısmı eklemiş güncellemeyi ordan mı yollayacak merak ediyorum.

Parmak hızının haricinde arayüzde bazen takılmalar oluyor.
    Kontrol merkezindeki özellikleri açıp kapamada bazen tepkisiz kalabiliyor
    Adım sayar düzgün çalışmıyor
    Fazla ram kullanıyor.
    Batarya kullanımında sorun yok MIUI 11 den bir tık iyi gidiyor hatta
    1 ay sonra bomba gibi olur.

• Redoks33 kullanıcısına yanıt
    Direk mıuı 11 den twrp install yapıpmı geçtin ben öyle geçtim kasma vardı baya

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.