Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
440.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Custom rom vs atmak istiyorum android 10 gelince cihaz biraz kötüleşti sanki. Slot muhabbetini anlamadım bilen var mı. neden böyle bişey var, full wipe yapıp yeni bi sistem kurup devam etmiyor muyuz. sistem içinde dururken üstüne custom rom nasıl atacağız
  • Xiaomi A3 android 10 da bu veriler anormal yüksek geldi bana. Bu yüzden donmalar oluyor galiba. Sizdedemi böyle arkadaşlar.
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufddd

Xiaomi A3 android 10 da bu veriler anormal yüksek geldi bana. Bu yüzden donmalar oluyor galiba. Sizdedemi böyle arkadaşlar.

• yusufddd Y kullanıcısına yanıt
    Hocam buna nereden bakılıyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nisan güncellemesinde sonra pil süresi oldukça iyi.

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Dediginiz gibi yaptım ama şöyle bir sorun var. Kilit ekranı kapalıyken parmak izi çalışmıyor. İlla uyandırmak gerekiyor. Sizde de öyle mi acaba
    Ekleme: ayarlar zil sesi kısmida hatalı. Ses degismek istediğinde telefon ana ekrana dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 15 Nisan 2020; 19:44:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Teşekkürler hocam. Dediginiz gibi yaptım ama şöyle bir sorun var. Kilit ekranı kapalıyken parmak izi çalışmıyor. İlla uyandırmak gerekiyor. Sizde de öyle mi acaba
    Ekleme: ayarlar zil sesi kısmida hatalı. Ses degismek istediğinde telefon ana ekrana dönüyor
    Hocam takip ettigim kadariyla Havoc kurdunuz, deneyimlerinizi paylasabilir misiniz? Stok 10 nisan guncellemesindeyim bazi donma kasma sikintilari var duruma gore son care bende gecis yapacagim

• Android 10 a geçen herkes küçük veya büyük sorunlar yasiyorken en iyisi 9da kalmak sanırım.

Android 10 un elle tutulur bir artısı var mı arkadaşlar hiç duymadım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

Android 10 a geçen herkes küçük veya büyük sorunlar yasiyorken en iyisi 9da kalmak sanırım.

Android 10 un elle tutulur bir artısı var mı arkadaşlar hiç duymadım ?
    Aynen, genelde cihazlar ne sürümle geldiyse o en uygunudur zaten. Piyasa da güncelleme sonrası sorun yaşanmayan cihaz hemen hemen yok gibidir.

• Sorunsuz bir şekilde android 9 a dönüş yaptım şimdi .

• tatataftaf kullanıcısına yanıt
    Geliştirici seçeneklerinden bakacaksın. Açık değilse derleme numarasını üstü bir kaç kez tıkla.

• Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Seninki normal gibi . Benim telde sorun mu var acaba

• yusufddd Y kullanıcısına yanıt
    Sorun yok bende de Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• cemgil C kullanıcısına yanıt
    Birkaç saattir kullanıyorum ufak tefek birkaç sorun dışında gayet kullanışlı. Parmak izi ekran tamamen kapalı iken okumuyor.Aod açarsanız sorun yok. Çift tıklama ile açma var o güzel. Yüz tanıma çok hizli.
    Kamera güzel çekimler yapıyor. Tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]
    MIUI 11 de aldığım ekran süreleri

Telefonunuzda toplamda kaç uygulama var ram tüketimi sürekli %80 civarında launcher kullaniyormusunuz

• uludasdemir U kullanıcısına yanıt
    Kullanmıyorum 185 uygulama var

Fazla uygulama ram kullanimina sebep olur deniliyor bende uygulamari sildim ama yine olay aynı ram kullanımı tavan yapıyor bir çözümü bulan var mı acaba

• uludasdemir U kullanıcısına yanıt
    Bende aşırı fazla uygulama var durum bu sebep o olamaz. Format attınız mi

• 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.