Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
440.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim parmak izi 1 haftadır sorunsuz çalışıyor tekrardan Wipe all data yapmıştım ve düzeldi. Şimdi bu güncellemeyi yapınca geri bozulur diye yüklemeye çekiniyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • otomatik güncelleme nasıl kapatılır? sanırım sonsuza kadar 9da kalıcam. çok önemli değil lazım olursa custom romlar var
  • MCGocer M kullanıcısına yanıt
    Şuan yayınlanan güncelleme daha sorunsuz eğer eski sürüm android 10'da iseniz şimdiki ni kurun daha stabil ve hatasız. Parmak izi ise hala daha tam randımanlı değil anladığım kadarıyla bazıları çalışıyor diyor bazıları çalışmıyor o yüzden net birşey söyleyemicem parmak izi için. Ayrıca Mart ayı güvenlik yaması da dahil.

• Bende 10 vardı, kontrol et dedim güncelleme gözükmüyor şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anil.K kullanıcısına yanıt
    Kademeli bir şekilde dağıtılıyorsa biraz bekleyin gelecektir.

• Hemen kurmayın sağı solu belli olmaz xiaominin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

otomatik güncelleme nasıl kapatılır? sanırım sonsuza kadar 9da kalıcam. çok önemli değil lazım olursa custom romlar var
    Android 10 vendorla birlikte custom rom kullanmak en mantıklısı. Bu arada ilk sayfada en başa son güncellemenin indirme linkini ekledim.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    custom romda kullansak 10a geçmek gerek yani otadan gelsin bekleyelim bakalım.
  • Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] telefonu tam ekran kullanmama rağmen Google barı, önce normal en alta hizalanıyor bir süre sonra navigation bar kullanıyorum gibi yukarı taşıyor kendini.
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] ayarlarda ki önerilerde olduğu gibi kalıyor sağa sola çekip silemiyorum..

Bu güncelleme de değişen tek şey güvenlik yaması düzeyine Mart 2020 yazmaları olmuş. Başka değişen düzeltilen hiçbir şey yok. Aod' e bi zaman ayarı, bir hareket getirir insan.. böyle kullanılmaz ki her an kabak gibi ekranda sabit durursa hem şarjı sömürür, hem ekranı yakar. Parmak okuma işareti onceden telefonu ele alınca çıkıyordu hareketi algiliyordu. Şimdi sadece ekrana dokununca açılıyor 😡

Telegramda gördüm. Herkeste bu sorun var galiba. Bug dolu güncelleme. Xiaomi düzeltmemiz bile. A2 yi 2aydir duzeltemediler. Aynı şey A3 içinde olacak galiba.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Güzelim telefonu rezil ediyorlar resmen. Ekstra bir özellik istemeyi geçtik telefonun kendi fabrika çıkışı özelliklerini stabil kullanamaz olduk şaka gibi 😀

Anserisi çin çıkan custom romlar daha stabil olmuştur hep.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Xiaomi sağolsun bu gidişle rom yükleme gibi işleri öğretecek bize yakında

• Vatanda A3'ün kılıfı 8₺. İki tarafı da kaplayan silikon kılıf herhalde. Almak isteyenler vardır atayım dedim. Mağazadan alma seçeneği varsa güzel olur, yoksa da toplu almanızı tavsiye ederim.

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam mağaza teslim varmış aldım bir tane

• quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

custom romda kullansak 10a geçmek gerek yani otadan gelsin bekleyelim bakalım.
    Vendor kısmını orjinal romdan kullandığı için her iki slota da Android 10 stok romu kurmanız gerekiyor.
  • arkadaşlar twrp yükleme komutunu girip yükledikten sonra ne yaparsam yapayım twrp ekranına geçmiyor telefon,fastboot ekranında kalıyor. Ne yapmalıyım ?
  • Rezalet diz boyu... Samsung a40, a50 cihazlarına android 10 vermeye başladı. Xiaomi sözde android one cihazlarına mi a2, mi a2 lite ve mi a3, buglı muglı salak saçma kontrol kaliteden geçmemiş android 10 veriyor...

gooogle un bu konuya el atması gerekiyor artik. Bence xiaominin android one lisansını iptal etmeli... İnsanlar daha fazla magdur edilmemeli...

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    yazdıklarınızda haklısınız ama google çokta umursamıyor. umursasa general mobile ile çalışmaz tekrar

Android One olayı bitiyor gibi artık zaten ilk çıktığı zaman gibi değil. çıkan cihaz sayısı azalıyor
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.