Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (10 Mobil) - 3 Masaüstü10 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
441.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstüne 24 TL daha eklemeyi düşünürseniz:
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi A3 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-a3-128-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000N2169
  • Merhabalar…

Bu cihaza MIUI veya benzerini (Xiaomi.eu rom) kurup kullanan birileri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 22 Aralık 2019; 5:48:57 >
  • Arkadaşlar instagrama hikaye atmada sorun yaşayan var mı? Videoları hiç paylaşmıyor direk yeniden dene diyor telefonu yeniden başlatınca düzeliyor paylaşıyor. Resim konusun da ise paylaşılıyor.. yazıp ölece askıda kalıyor paylaşmıyor. Uygulamayı silip yeniden yükledim işe yaramadı. Fikri olan yada başına gelip çözen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon hareket edince parmak izi simgesi ekrana çıkıyor bunu nasıl kapatabiliriz arkadaşlar ?

• MB-CLS kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-güvenlik - parmak izi- ekran kapalıyken parmak izi simgesini gösteri kapalı durumu getirin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam hallettim

• en son bi güncelleme gelmiş sanırım arkadaşlar kulaklıkla müzik dinleme performansında artış falan oldu mu hala aynı mı?
  • Galiba sadece güvenlik güncellemesi

• Katalan! kullanıcısına yanıt
    ben bi fark hissedemedim

• Merhabalar, işim gereği screenshota çok ihtiyaç duyuyorum instagram üzerinden. 1080x1080 hazırladığım instagram gönderilerinde, alınan screenshot kalite olarak beni tatmin edebilir mi? Mi5 kullanıyordum çözünürlük 1080x1920 idi ve oldukça tatminkardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcansayan

Merhabalar…

Bu cihaza MIUI veya benzerini (Xiaomi.eu rom) kurup kullanan birileri var mı?
    Hocam ben miui kurdum ama daha dün akşam kurdum. Eğer daha tecrübeli birisi varsa onun da görüşlerini alabilirsiniz ama ben şuana kadar olan tecrübelerimi yazayım.

Akşam romu ilk yukleyip telefonu açtığımda şarjı 93dü. Şunu söyleyeyim şarjı iyi gidiyor(bence ama daha kullananli 15 saat oldu o yüzden kesin bir şey söylemeyeyim. Ama şu ana kadar görülene bakarsak şarj stock romdan daha iyi bana göre)

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

Resimde özellikle dikkatimi çeken şey gece uyku durumunda sadece %1 şarj yemesi. Zaten grafikteki çizgiden anlaşılabiliyor. Bunun yanında yüzde 93 den yuzde 44 de kadar 6 saat ekran süresi aldım ve daha yüzde 44 şarj var bence bu iyi bir değer. Ha ben geçen bu sürede film izlemek sosyal medya kullanmak gibi şeyler yaptım arada Asphalt oyununu da oynadım ama oyun az oynadım.

Yazılımsal sorun olarak karşılaştığım tek şey YouTube Spotify gibi streaming servislerde sesin bozulmasiydi.twlefonun kendi hafızasından çalınan müziklerde falan sorun yoktu ama internetten bir şey oynayınca sesi sanki vantilatöre ufluyormus gibi bozuk geldi. Onu da mia3 Türkiye grubundan bir arkadas sağolsun yardımcı oldu. Magisk modülü yükleyerek( audio compatibility patch) çözdüm. Şu ana kadar başka herhangi bir yazılımsal hatayla karşılaşmadım. Ha birde belki bu da yazılımsal hata sayilabilir. Kamerada ağır çekim moduna girince görüntü kararıyor. Kararıyor derken tamamen kararmiyor ama normal videodan daha karanlık olduğunu hissedebiliyorsun.

Edit: agir cekimdeki kararma sorunu gündüz gün ışığında olmuyor. Akşam florasan lamba yüzünden olmuş heralde

Bir hatayla karsilasirsam buraya yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedemlililer -- 23 Aralık 2019; 9:16:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ortakatro

samsungdan sonra xiaomi'ye genel sistemine alışmakta zorlandığım için ve arama ses kaydı olmayışı işimle alakalı aksaklıklara sebep oluyor.bu yüzden ses kayıt için samsung c7 telefonuma mecburen dönüş yaptım.

mi 9 lite 128 gb mavi renk telefonum satılıktır.

15 kasım tarihinde gitti gidiyor üzerinden GENPA TÜRKİYE garantili olarak alınmıştır.

ilk günden itibaren kılıf ve kırılmaz koruyucu ile kullandım.

2499 tl satılıktır.Yer: istanbul

İLGİLENENLER ÖZELDEN ULAŞABİLİR ARKADAŞLAR.
    Hocam mi a3 için olan miui romda arama kayıt özelliği gözüküyor. Ama kullanmadım çalışıyor mu emin değilim.

Edit: Çağrı kaydı çalışıyor az önce denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedemlililer -- 23 Aralık 2019; 9:19:6 >

• dedemlililer D kullanıcısına yanıt
    Hangi rom'u kullandınız?
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Miui 11 eu 19.12 by bitnet.

• Mi A3 için Android 10 güncellemesinin, Ocak ayı güvenlik güncellemeleriyle geleceği söyleniyor.
    c.mi.com
    A3,A2,A2 lite all will get Android10 update with 2020 January security patch. - Mi A2 Lite - Mi Community - Xiaomi
    https://c.mi.com/thread-2725788-1-0.html

• dedemlililer D kullanıcısına yanıt
    Cevabınız ve incelemeniz için teşekkürlerimi sunarım. Daha önce herhangi bir incelemeye rastlamamıştım, cihazı sipariş etmeyi düşünüyordum, MİUİ'nin neredeyse tamamen çalıştığını öğrenmek çok iyi geldi.

Öğrendiğim kadarıyla bootloader kilidini kaldırmadan da MİUİ kurmak (flashtool yardımı ile) mümkünmüş fakat Magisk kurulumu nedir nasıl yapılır onu bilmiyorum. Bu durumda kilidi kaldırmak gerekiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcansayan

Cevabınız ve incelemeniz için teşekkürlerimi sunarım. Daha önce herhangi bir incelemeye rastlamamıştım, cihazı sipariş etmeyi düşünüyordum, MİUİ'nin neredeyse tamamen çalıştığını öğrenmek çok iyi geldi.

Öğrendiğim kadarıyla bootloader kilidini kaldırmadan da MİUİ kurmak (flashtool yardımı ile) mümkünmüş fakat Magisk kurulumu nedir nasıl yapılır onu bilmiyorum. Bu durumda kilidi kaldırmak gerekiyor mu?
    Bootloader kilidi sadece magisk için değil miui kurmak için de zorunlu. Fastboot ile kurulan miui eski sürüm miui ve şuan geliştirmeyi bıraktılar. Ama fastboot ile kurulani da kurmak isteseydiniz yine bootloader kilidini açmanız gerekecekti. Yeni sürüm miui yani benim kullandığım miui fastboot değil twrp üzerinden kuruluyor. Bootloader kilidini açmak başka bir rom yüklemek için zorunlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedemlililer -- 23 Aralık 2019; 15:48:33 >

• Siz yazınca fark ettim, son birkaç güncellemenin tümü TWRP gerektiriyormuş. Önyükleyici kilidinin devre dışı kalması içime pek sinmiyor açıkçası, ama yine de değer gibi duruyorsa gözümü karartırım 😀 Cevabınız için teşekkür ederim

• Mi A3 ile aranıza katılmış oldum. Gün içinde karşılaştığım en büyük sıkıntı ekranın kararıp durması. Ekran aydınlık ayarını geri ileri yapınca canlanıyor ama bunlar sürekli uğraşılmaz herhalde. Var mıdır problemi bilen birileri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.