Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.694
Cevap
92
Favori
104.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilit ekranındaki bildirimleri kaydırarak silerken takılma oluyor gibi. Aynı sorundan muzdarip olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam denediğinizde yazar mısınız?

A2 lite hocam bu telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simisi kullanıcısına yanıt
    Tek sorun tarayıcıları ilk kez aşarken ekran hızlıca yanıp yanıp sönüyor 1 2 sn kadar arka planda kapatmaz iseniz tarayıcıyı tekrar çıkıp girdiğinizde olmuyor aynı sorun(android 8.1 de yoktu bu sorun 9 ile tam uyumlu değil sanırım) bunun dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım gayet kullanışlı bir uygulama kısayollar atanabiliyor videodaki adımlar uzun gibi görünebilir ama inanın zor bir tarafı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mitescere

Ekran koruyucu film arıyorum. Tavsiye verebilecek olan var mı?
    buraya bak

başka satılan camlar hepsi bundan pahalı ve hepsi bu boyut ve özellikte...

bi de buna bak
    bu da bütün ekranı kaplayan başka bir cam seçeneği..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matgab -- 12 Aralık 2018; 9:19:53 >

• mustafa2219 M kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam, güzel paylaşım olmuş. şimdi yaptım bende navigasyon tuşları olmadan daha güzel oldu..
    Teşekkür ederim bilgilendirdigin için gayet güzel oldu bazı uygulamalardaki altaki siyah kısımda gözükmüyor örneğin milliyet uygulamasında tüm uygulamalar tam ekran oldu.
  • arkadaşlar merhaba, iphone kullacısıyım kendimi bildim bileli, iphıne 7 kullanıyorum bataryası leş bi halde sorun bataryada mı onuda bilmiyorum o yüzden maddi durumum şuan iphone alacak seviyede değil, 1 sene idare edecek telefon lazım a2 lite hoşuma gitti. sizin fikirleriniz neler 1300e 3ram 32 hafıza modelleri bulunabiliyor. 300 400e batarya değişeceğime 1300e bu telefonu almak mantıklı mı sizce telefonla oyun falan oynamam kamera ve sosyal medya kullanıyorum sizin fikirleriniz nelerdir?
  • housedaki topal doktor kullanıcısına yanıt
    hocam bende anlamıyorum bu iphone 6s ve 7 kullanıcılarını arkadaşım elinde adaptör ve sarj kablosuyla geziyor. Diyorum o kadar para verip bu sıkıntıyı çekmeye gerek varmı
    a2 lite sarj konusunda sizi memnun eder. tavsiyem 1350tl civarı 4gb/64gb almanızdır.
  • Arkadaşlar ekran fiyatlarında haberi olan varmi ekran almam lazimda

• housedaki topal doktor kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada da 1200 lira civarında

Hocam ama sizin arayüz android kac. Muiu arayüzüne benziyor sanki resim atmışsınız oradan gördüm. Ayrıca android pie indirdiniz mi? Başka bir sorunu yok ise kuracağım. Stabil ve güzel çalışıyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Android 9 kullanıyorum vpn ile güncellemeyi xda da görüp burada da paylaşmıştım zaten nova launcher ile kullanıyorum graby spin adlı simge paketi ile dediğim dışında bir sorun yaşamadım

• zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Ben vpn falan yükleyip denedim ama bulmadı güncelleme

Hocam yazılım güncellemesinde falan sorun yasamayiz değil mi yaptıktan sonra? Ayrıca eğer beğenmez isem geri dönüş kolay mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simisi -- 12 Aralık 2018; 21:22:12 >
    Her ülkeye her telefona aynı yazılım, Türkiye yazılımı Polonya yazılımı diye bir şey yok bu telefonda .Sadece o ülkeye daha önce verildi.
    Anti Rollback var sanırım , android versiyonunu geribdüşüremezsiniz, kalıcı hasar bırakabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: NirceNidya

Her ülkeye her telefona aynı yazılım, Türkiye yazılımı Polonya yazılımı diye bir şey yok bu telefonda .Sadece o ülkeye daha önce verildi.
    Anti Rollback var sanırım , android versiyonunu geribdüşüremezsiniz, kalıcı hasar bırakabilir.
    hocam konu o değil navigasyon barlarının kaldırılması olay :) birkaç işlem gerektiriyor.

mobiscrubyoutube
    How to enable gesture navigation and hide navigation bar on any Android smartphone
    https://www.youtube.com/watch?v=ZKEEJ0HE_bo&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&app=desktop

bunu yaparsam yazılım güncellemesi falan almamda sıkıntı çıkar mı diye sordum sadece.

Yazılım güncellemesini engelleyecek bir durum yok beğenmezseniz uygulama içerisinden kapatabilirsiniz ama çok kullanışlı olduğu için bence beğenirsiniz mesela ben sağ taraftan çektiğimde bir önceki uygulamaya geçiş yapmayı sol tarafı geri tuşu olarak ayarladım alttan kısa çekerse ana ekran uzun çekip beklersem(bekleme süresini de ms cinsinden ayarlayabiliyorsunuz) arka planda açık olan uygulamaları göstermeye ayarladım, telefonu 9'a güncelleyip sıfırladıktan sonra alt barı gizleyemedim tekrar bilgisayara bağlayıp aynı işlemi yaparak aktif etmiştim

Hocam valla şahane oldu teşekkürler muhteşem valla

Rica ederim işimize yarayacak hoşumuza gidecek paylaşımları yapmamız sorunları çözmek bilgi alışverişi yapmak için var burası ben elimden geldiğince yabancı forumlarda rast geldiğim yenilikleri paylaşmaya çalışıyorum telefonu almadan baştan sona bu formu okudum baya bilgilendim ben de paylaşmak istedim

Yanlış anladım sanırım:)
    Bende Fluid kullanıyorum , tam ekran kullanmak isteyenlere tavsiye ederim.
    (Android 9.0 üzerinde çalışıyor)

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.