Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
91
Favori
105.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürünün fiyatına baktım. Çok da ucuz değilmiş. 1.84 usd ödemişim. Türkiyede aynı ürünü 25-30 liraya satıyorlar. Söylediğiniz gibiyse üründe kalite sorunu var. Satıcıya mesaj atacağım. Bu sorunu yaşamayacağımız koruyucu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaramnahya

Volte cihazınızda aktif hocam. menüde görülen "geliştirilmiş 4g lte modu" volte ayarıdır zaten, şuan açık.
    Vodafone kullanan cihazlarda üstte şebeke ikonunun yanında Hd yazar. Diğer operatorlerde ne yazıyor bilmiyorum..
    Geliştirilmiş 4g bendede aktif ama 4g nin yanında hd veya başka bir ibare yok hocam. Türk telekom faturalı hattım... Bir.bilginiz varmı bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dracofire

Volte seçeneği açamayan varsa, kodu girmeden önce saat ayarlarından otomatik saat ve otomatik tarihi devre dışı bırakın. Daha sonra saat dilimini Hong Kong yapın. Tüm bunları yaptıktan sonra kodu girin. Kodu girdikten sonra " Volte Disabled" gözükmesi laızm hemen. Telefonu yeniden başlatın. Daha sonra ağ sim kısmına girin, gelişmiş ayarlarına tıklayın. Volte seçeneği çıkması gerek. Daha sonra otomatik saat ve otomatik tarih seçeneğini aktif edin. Bu şekilde hallettim, halledemeyen arkadaşlara duyurulur.
    volte dediğimiz şu sim ayarlarındaki 4g lite fln mı?
  • fblimelih kullanıcısına yanıt
    Ben Türkiye 'den almıştım.Şuanda bu ürünü kullanıyorum,kenarlarda biraz boşluk kalıyor ama tam kaplayana göre dokunmatik hissi ve renk doğruluğu daha iyi.https://m.n11.com/xiaomi-mi-a2-lite-2-adet-blitzpower-nano-ekran-koruyucu-P2850534

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uyandirmaprojesi kullanıcısına yanıt
    Hayır tam olarak o değil. Telefon konuşmaları ile alakalı hocam. Ama Müşteri hizmetleri ile konuştum, Xiaomi desteği vermiyoruz dedi. Standartı uymuyor dedi. Ne kadar doğru bilgim yok.

• fblimelih kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aynı sorun benim de başıma gelmişti. Hemen satıcıya mesaj atmıştım. kendisi de "Bazen oluyor böyle şeyler kusura bakmayın hemen yenisini yolluyorum" dedi ve 1 tane yolladı. işin ilginç yanı o leke bir kaç gün sonra kendiliğinden kayboldu.

Biraz saçma gelecek ama ben gözlük silme spreyi ile gözlüğümü silerken önceki telefonlarımın yüzeyini de silerdim. Bu ekran koruyucuda yüzeyi sildikten sonra o leke az da olsa geri geliyor ama sadece hafif nemli bir bezle silip kuruladıktan bir süre sonra leke kendiliğinden kayboluyor.

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135263901

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 18 Kasım 2018; 0:5:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hopeless1

Merhaba, aynı sorun benim de başıma gelmişti. Hemen satıcıya mesaj atmıştım. kendisi de "Bazen oluyor böyle şeyler kusura bakmayın hemen yenisini yolluyorum" dedi ve 1 tane yolladı. işin ilginç yanı o leke bir kaç gün sonra kendiliğinden kayboldu.

Biraz saçma gelecek ama ben gözlük silme spreyi ile gözlüğümü silerken önceki telefonlarımın yüzeyini de silerdim. Bu ekran koruyucuda yüzeyi sildikten sonra o leke az da olsa geri geliyor ama sadece hafif nemli bir bezle silip kuruladıktan bir süre sonra leke kendiliğinden kayboluyor.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135263901
    Ayrıntılı açıklama için teşekkür ederim. Ben de satıcıya mesaj attım. Yenisini gönderirse yedek olur. :) Ben de ara ara kontrol ediyorum. Bazen leke hiç görünmüyor. Bazen hep var. Nemli bezle silmeyi deneyeceğim. Hanım sıfır telefonda böyle leke ile kullanmak istemiyorum yeni ekran koruyucu al diyor. :) İşin kötü yanı piyasada iki tip koruyucu var. Biri bu model, diğeri ekranı tam kapatmayan şeffaf nano model.

• quote:

Orijinalden alıntı: carpediem86

Üst paneli indirmek için taa en üste gitmek yoruyor yaww

Bide centigin oradan olmuyor çoğu zaman...
    Ayarlar > Sistem > Hareketler > Bildirimler için parmak izini kaydırın.

Bu özelliği aktif ettiğinizde parmak izi okuyucuyu ile paneli yarım ya da tam olarak aşağı yukarı yapabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut_1903

ayarlar sistem teledon hakkinda derleme numarasina surekli tiklayinca (3 4 kez galiba) aciliyor.
    Hocam bu ayarlar tam olarak nerede bir türlü bulamıyorum

• Arkadaslar ekran koruyucu ile ilgili bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Bu urun a2 lite icin uretilmis. Esneyebiliyor. Rulo hale bile geliyor. Esnek olmasi sebebiyle darbeyi emer. Ayrica cok ince. Turuncumagaza'dan urunle beraber aldik. Tavsiye ederim

• Duratorq_ kullanıcısına yanıt

• freedom1259 kullanıcısına yanıt
    hocam ayarlara giriyorsub sonra en altta sistem var oraya giriyorsun sobra yine en altta telefon hakkinda yaziyor oraya gir sonra yine en altta derleme numarasi yaziyor.o yazinin ustune surekli ardarda yani basacaksin 4 5 kez..sonra bi yazi cikacak artik gelistiricisiniz mi ne ole bisi yazacak.sistem icerisinde gelistirici secenekleri acilmis olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulut_1903 -- 18 Kasım 2018; 8:32:14 >
  • erhanamca E kullanıcısına yanıt
    a2 litr modeline root atmak imkansız,

• Rehberde aynı kişileri 2 defa kayıt etmiş. Sorunu nasıl çözebilirim?

• nuroll kullanıcısına yanıt
    Tam kaliyor mu n11 de 20tl iki tanesi onun.

• 32 ile 64 arasında ram farkı var mı? Kimisi 32 de 4gb ram yazmış, kimisi 3gb yazmış.

• herkese merhaba,bende dün mi a2 lite alarak aranıza katıldım. iphone 6s ten geçiş yaptım,en büyük etken pildi çünkü 6s kullanmadan bitiyordu pili yeni olmasına rağmen. daha önce saf android kullanmıştım o yüzden benim için pek sorun teşkil etmiyor.

Cihazın hissiyatı ve ele oturması çok hoş,parmak okuyucusu gayet hızlı (beklediğimden) iphone ile aynı bence. aldığım yer dün ekran koruyucu takmıştı ama ben çıkarttım hissiyatı etkilemişti bence.

dokunmatiği tabi ki 6s gibi değil ama sorun yaratacak bir durum da yok,son yorumlara istinaden yazıyorum bunları :) sormak isteyip çözemediğim tek şey var,ekranı en sağa çektiğimizde gelen google ekranında sadece hava durumu göremiyor muyuz? widgetlardad da hava durumunu göremedim.

başarılı bir cihaz gibi inşallah sorunsuz kullanırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzurtmen -- 18 Kasım 2018; 11:59:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_uysal

32 ile 64 arasında ram farkı var mı? Kimisi 32 de 4gb ram yazmış, kimisi 3gb yazmış.

A2 lite modelinde 32gb 3gb ram 64 gb 4 gb ram var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuroll

Arkadaslar ekran koruyucu ile ilgili bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Bu urun a2 lite icin uretilmis. Esneyebiliyor. Rulo hale bile geliyor. Esnek olmasi sebebiyle darbeyi emer. Ayrica cok ince. Turuncumagaza'dan urunle beraber aldik. Tavsiye ederim

Reklam...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Arkadaşlar telefonla birini aradıktan sonra karşı taraf açınca telefon titriyor ya bunu kapatmanın bir yolu yok mudur?
    Şunu bilen bir arkadaş yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.