Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
102.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediklerinizde haklılık payı var ama ikinci Mi telefonum benim. önceki redmi note 4 tü. Sizin dediğiniz sorunlar-ki bence pek mühim sorunlar degil- iphone dışındaki bütün telefonlarda var. Xioamilerde ufak tefek sorunlar var ama hız ve batarya kullanım süreleri bence diğer eksilerini fazlasıyla kapatıyor. Eskiden parmak izi mi vardı :)
  • Arkadaşlar 1700'e alınır mı şu an? Piyasada en ucuzu bu sanırım. Migrostaki fiyatına düşer mi yeniden yoksa daha da artmadan almalı mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: fanatice

Arkadaşlar, % 0 dan %100e ne kadar surede sarj oluyor. Benimkisi 3saat 15 dakika falan suruyor...

2.5 saat civarında şarj oluyor. Benim telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 14 Eylül 2018; 8:02:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanatice F kullanıcısına yanıt
    3,5 - 4 saat sürüyor. Pili boşaltmak bi dert, doldurmak ayrı bi dert yahuu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Light

Arkadaşlar 1700'e alınır mı şu an? Piyasada en ucuzu bu sanırım. Migrostaki fiyatına düşer mi yeniden yoksa daha da artmadan almalı mıyım?

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-a2-lite-32-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000D6D7O?magaza=Telefonal&utm_source%3Depey.com&utm_medium=fiyat&utm_content=cpc&utm_campaign=genel&aff_sub4=1
    Düşeceğini zannetmiyorum o fiyata en iyi ihtimalle 1500 falan olur sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya o değilde telefonu en son ne zaman sarj ettim hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiberdono

bu telefonda karsilastigim kusur diyebilecegim tek sey telefonu sessize aldiktan sonra tekrar sesi acinca bildirim seslerinin cikmamasi.

konular ayrilmadan once bunu yasayan 2 kisi vardi o zamanlar bu problem bende yoktu.

parmak izi acikcasi oldukca hizli ve duzgun calisiyor. ilk alip kullandiginiz zamanda mi duzgun calismiyordu sizin?
    Bunu ben yazmıstım cok once

Malesef buyuk bir sorun

Sessize alıp tekrar ses acınca bildirim sesi gelmiyor ve hala duzeltmediler

Yazılımla duzelmesi gerek

Benim gordugum diger bir sorun da on kamerasının gorus alanı cok dar sanki zoomlanmıs gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 14 Eylül 2018; 10:2:13 >
  • Lord of Light kullanıcısına yanıt
    Iyi gunler,

Soyle demek gerek "ben almam".

Yakin zamanda fiyat ne idi hemde 32 gb ligi cok pahali.

Avansasta 1300tl ye redmi 6 vardi.

• beyler bu telefon rehberdeki numaraları neden çift yapıyor? bir türlü çözemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cift yapsa iyi bazen 4-5 yaptigi oluyor:) yazılımsal bugların olduğu aşikar. Android 8.1 daha bizim cihaza tam olmamis. Uzerinde terzinin biraz daha kesip bicmesi lazim...

• quote:

Cift yapsa iyi bazen 4-5 yaptigi oluyor:) yazılımsal bugların olduğu aşikar. Android 8.1 daha bizim cihaza tam olmamis. Uzerinde terzinin biraz daha kesip bicmesi lazim...
    Hocam %100 telefondan kaynaklanıyor sorun, 3 saattir her şeyi denedim bir süre sonra yine çift olmaya başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: papummmm

Kişiler - Ayarlar - Hesaplar - WhatsApp hesabı kaldır.

Kişiler - Ayarlar - Hesaplar - Verileri otomatik senkronize et seçeneğini kapat.

Arkadaşlar bunu denediniz mi.
    Edit. Bir işe yaramıyormuş benim isimleri gene çiftlemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 15 Eylül 2018; 14:08:22 >
  • Eylül ayı güvenlik yamasını alan var mı?

• clearsky C kullanıcısına yanıt
    Okumasından ziyade, parmak izini okuyor ve titriyor ondan sonraki aşamada telefonun kilidini açması uzun sürüyor bence. Evde bi tane de redmi 5 plus var onda sensöre dokunmamla açılması bir oluyor. İnşallah güncellemeyle çözerler. Ben geri bildirim uygulamasından yazdım sizlerde yazabilirsiniz.
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Bende de olmadı. Bunu çözebilen var mı çift numara görünmesi olayını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeric -- 15 Eylül 2018; 15:7:43 >
  • Dediğiniz gibi açılma hızında sorun var. Ama parmak tanıma konusunda da zayıf olduğu bir gerçek. Çıkalı yıllar olan ve artık teknoloji anlamında nirvanaya erişmiş, ele ayağa düşmüş bir özelliğin 2018 yılında çıkmış bir telefonda düzgün çalışmaması kabul edilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: papummmm

Kişiler - Ayarlar - Hesaplar - WhatsApp hesabı kaldır.

Kişiler - Ayarlar - Hesaplar - Verileri otomatik senkronize et seçeneğini kapat.
    Eyv. Hocam senkronizeyi kapatınca duzeldi.

• Arkadaşlar merhaba 1 hafta migrostan alarak ben de aranıza katıldım .Fakat şöyle bir sorun var modeme 2 metre uzaktayim hız 8-9 mbit fakat telefon wifi de hızı çok yavaş bu sorunla karşılaşan oldu mu?Veya sebebi ne olabilir??

• Merhaba arkadaşlar, şuana kadar benim farkettiğim problemler:

1. Parmak izi sensoru problemli, bir okuyor bir okumuyor

2. Batarya simgesinin yanında yüzde gösterilemiyor. Ayarı menüde yok

3. Bildirim paneli, çentikten çekilince ortaya çıkmıyor. İllaki ya sağdan yada soldan sürüklemek gerekiyor.

4. Cihazda volte özelliği olmasına rağmen ayarlarda ilgili menü yok.

5. Üç parmakla ekran görüntüsü alma çalışmıyor.

6. İç ortamlarda kamera çok kötü. Halbuki özellikler iyi. Daha iyi çekebilmesi lazım.

7. Ambient Display calisiyor ancak daha sonra nasıl bildirimleri gorecegiz. İllaki cihazı acmak gerekiyor.
    8. Bir de android 8.1 bizim cihazda stabil calismiyor. Duzeltilmesi gerekiyor...

9. Notification dots tada problem var. Bazen bildirim var gosteriyor. İki dakika sonra tekrar baktigimda bildirim rozetinin olmadigini goruyorum

10. Görüşme esnasında (hattım vodafone) ahizeden çoğu zaman boğuk ses geliyor. En yüksek seste ise cızırtı yapıyor

Mi hesabı olan arkadaşlarım, bu problemleri geribildirimden (feedback) iletirlerse bu problemlerle ilgilenilir ve çözülür bir sonraki güncellemede. Çünkü bu problemlerin tamamı yazılımsal. Hepsi de çözülür... Bunların haricinde sizlerin farkettiği problemler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatice -- 16 Eylül 2018; 13:38:30 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar, şuana kadar benim farkettiğim problemler:

1. Parmak izi sensoru problemli, bir okuyor bir okumuyor

2. Batarya simgesinin yanında yüzde gösterilemiyor. Ayarı menüde yok

3. Bildirim paneli, çentikten çekilince ortaya çıkmıyor. İllaki ya sağdan yada soldan sürüklemek gerekiyor.

4. Cihazda volte özelliği olmasına rağmen ayarlarda ilgili menü yok.

5. Üç parmakla ekran görüntüsü alma çalışmıyor.

6. İç ortamlarda kamera çok kötü. Halbuki özellikler iyi. Daha iyi çekebilmesi lazım.

7. Ambient Display calisiyor ancak daha sonra nasıl bildirimleri gorecegiz. İllaki cihazı acmak gerekiyor.
    8. Bir de android 8.1 bizim cihazda stabil calismiyor. Duzeltilmesi gerekiyor...

9. Notification dots tada problem var. Bazen bildirim var gosteriyor. İki dakika sonra tekrar baktigimda bildirim rozetinin olmadigini goruyorum

10. Görüşme esnasında (hattım vodafone) ahizeden çoğu zaman boğuk ses geliyor. En yüksek seste ise cızırtı yapıyor

Mi hesabı olan arkadaşlarım, bu problemleri geribildirimden (feedback) iletirlerse bu problemlerle ilgilenilir ve çözülür bir sonraki güncellemede. Çünkü bu problemlerin tamamı yazılımsal. Hepsi de çözülür... Bunların haricinde sizlerin farkettiği problemler var mı?

Rehberi sim karta veya telefona kayit yapamıyoruz. Ayrıca kişi isimleri 2 kere gösteriyor rehber de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 16 Eylül 2018; 14:46:27 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.