Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
102.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba iş yerinde arkadaşımda dün evkurdan a2 lite 32 gb olanından almış ama şarz takınca ekran kapanmıyor sadece parlaklık biraz kısılıyor ama ekran açık bekliyor power tuşuna basınca kapanıyor ancak zaman ayarı en düşük seviyede yine kapanmıyor birde zil sesi değiştir dey8nce normal mp3 listesini açıyor zil seslerine ulaşamadık hiç bir şekilde yardımcı olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enja kullanıcısına yanıt
    Ayarlar - ekran - ekran koruyucu kısmında "şarj olurken" ibaresi varsa onu kapatın. Şarjdayken ekran koruyucu devreye giriyor anladığım kadarıyla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zevkler ve Renkler tabiki de tartışılmaz; sırf bu yüzden videoyu izledikten sonra iyi ki siyah almışım dedim bende
  • zaten şarj işaretli olmuyor kimse buna dikkat etmedi sanırım yada sorun yok diğer kulanıcılarda çözümü bilen varsa yardımcı olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 15 Ekim 2018; 17:26:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaramnahya

Zevkler ve Renkler tabiki de tartışılmaz; sırf bu yüzden videoyu izledikten sonra iyi ki siyah almışım dedim bende
    Neden hocam Siyahı da severim de mavisi ateş ediyor ya
  • Mavinin tonu hoşuma gitmedi, çok açık. Ayrıca telefonda siyah-beyaz-kırmızı harici renklerden haz almıyorum. Ayrıca önü farklı arkası farklı renkten hiç haz almıyorum
  • telefona önden baktıgında sağ sol ve üst alt mavi renk gözüküyor kenarlardan hafif ama siyah renkte ekranla bütünleşiyor siyah daha şık duruyor.
  • ekim güncellemesi gelmedi daha
  • Rehberinde çift isim görenler, rehberinde isim kaydederken Türkçe karakterler kullanmasın. ç, ö, ğ, ü bu harfler varsa bunların İngilizcelerini kullanın yani c, o, g, u. Ben de denedim oldu. Çift isimli bir no tek isme döndü...

• Mogolo kullanıcısına yanıt
    Aynen. Xiaomi bu android one olayını çok iplemiyor gibime gelmeye başladım. Bazen neden nokia 6 almadım diye de düşünmüyor değilim işin doğrusu. Sanki nokia bu işi daha çok ciddiye alıyor gibime geliyor...

• serkanky kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim

• Mi A2 Lite telefonda görüşme esnasında ses sorunu, dokunmatik de yaşadığım tepki sıkıntıları ve çekim gücünde ki ani kopmalar nedeniyle elden çıkarmak durumunda kaldım.
    Aryıca Android One olmasından dolayı neredeyse her iş için ayrı program yüklemek gerekiyordu, google nin sunduğu ne takvimi ne saati tatmin etmiyor. Şahsen bu konularda daha kullanışlı çözümler olmasını beklerdim ki üçüncü parti yazılıma muhtaç etmesin diye ama nafile. Yüklenen her yazılım şarj kullanımına fazlasıyla yük bindirdi.

Şayet temperli cam kullanmak istemeyen olursa çinden aldığım şeffaf film ler elimde kaldı, özelden ulaşınız.
  • matgab kullanıcısına yanıt
    bende güncelleme android pie bekliyorum eğer yeni güncellemede sorunlar giderilmemişşe telefonu satıcam. Dokunmatik tepkileri çok kötü evde bazen çekim gücü aniden gidiyor vodefone kullanıyorum bant hızı 800(20)mhz diye aldım cihazı ama bağlantı problemleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildecooke

Bu mesaj silindi.
    Hayırlı olsun. nerden kaça aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildecooke

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Garanti ne gözüküyor acaba
  • Klavyede sesle yazma tuşu yok bunu nasıl getirebilirim ? ayarlardan sesle yazma açtım ama simgesi yok ?
  • Q6600 Q kullanıcısına yanıt
    Ben beğenmedim klavyeyi cheetah diye bir klavye indirdim onda ses geliyor ve gayet şık ve guzel.

Ayrıca arkadaşlar ortama göre ekran ışığını ayarlamasi cok kotu çalışıyor. Ani artış ve azalış gösteriyor durduk yere bazen. Pek beğenmedim.

Bulduğum hataları daha once de yazmıştım buraya umarim bu ayki güncelleme de hepsi düzelir.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.