Şimdi Ara

Xiaomi mi a1 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon f/p ürünü bence özelliklero yazıyorum
    4 Gb RAM
    2.0 gHz işlemci
    12 mp 2.2 diyafram ve 12 mp 2.6 diyafram çift arka kamera
    5 mp ön kamera
    Kızılötesi ve 4.5 G var
    3080 mAh pil deişmiyor
    1000TL
    Tek sıkıntı mikro usb ile şarj olmuyo. Usb type-c kullanıyor. Alınır mı? Baya kafaya koydum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Type C olması bir artı. Kablosuz şarj deseniz anlarım da micro usb yerine type c olması sadece arkadaşlardan vs. kablo isteyince sıkıntı olabilir ki ufacık dönüştürücülerle çözülebilecek bir şey.

Kamerası çok aydınlık ortamlarda iyi, kapalı ortamlarda, az ışıklı(öğleden sonra evin içi mesela) ortamlarda çok yüksek shutter süresinde yüksek iso ile çekiyor. Sonuç iyi olmuyor. Google camera kurunca düzeliyor yazmışlardı ancak telefonu kendim kullanmadığım için denemedim. Performansı mükemmel değil, bir tepe model telefon gibi değil ama gayet hızlı ve kararlı. Pili de gayet iyi gidiyor. Ekran parlaklığı birazcık daha fazla olsa dışarıda daha iyi olur dedirtiyor ama fiyatına göre oldukça iyi bir telefon.
  • hocam alınır. ben aldım 2 haftadır gerçekten çok memnunum kamera ve performans olarak fiyatının üstünde bir telefon. görünüş olarakta benim çok hoşuma gidiyor . bazı arkadaşlar kenarlı diye sevmiye bilir ama zevk meselesi ben seviyorum.
  • 3 aydır kullanıyorum. Kamerası ışıksız ortamda çok iyi değil. Onun dışında herhangi bir problem yaşamadım. Birde ekran boyutu alıştığım boyutun üstünde. Yürürken tek elle kullanmak zor oluyor. Bu benim elimin fiziksel olarak küçük olmasından da olabilir. Her montun cebine sığmıyor. Bunlar dışında kullanımı çok rahat. Saf android olduğundan kendim geliştirdim. Gereksiz programlar alan kaplamıyor. Ki bu benim için çok değerli. Keyifli bir android kullanımı sunuyor diyebilirim. Almadan önce fiyatının bu kadar düşük olmasından dolayı kaygılarım vardı. Fakat artık birkaç yıl kullanıl yeni modelini aradığımız telefonlara 2-3 bin harcamak mantıklı gelmiyordu. Ocak ayının sonlarına doğru android 8.0 güncellemesini aldı. Önyargılarımı kırdı.

Gece efsane videolar çekmeliyim diye bir beklentin yoksa daha fazla para vermene gerek yok derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chu5555 C kullanıcısına yanıt
    Aynen bende fiyatına göre çok iyi olduğunu düşünüyorum. Arkadaş söylemişti. Özelliklere bakınca hemen alasım geldi. Ve artık bu yorumlardan sonra alacağım kesinlikle. Teşekkürler

• Hiç fotojenik biri degilimdir. O kadar gezerim vs hiç fotoğraf çekinmem nerdeyse. 2-3 senedir telefon kullanıyorum daha fotoğraf sayısı 40-50 tane felan. O yüzden kamera benim için çok aşırı önemli değil. Daha çok oyun oynarım ve bu yüzden RAM ve islemcisi önemli bence. Ve de pilinin oyun oynadığm için uzun gitmesi. Yorumun için teşekküler

• blue.girl B kullanıcısına yanıt
    Kamera benm için cokta önemli degil açıkcası. Daha çok oyun oynarım telefondan. Ekranın büyük olması konusunda benim de biraz elim küçüktür. Benm elim icin 3.5 inc ekran lazm :D
    alıstm artık tek el kullanamamaya. Cep konusu dikkatimi çekti. Sığmazsa gerçekten sıkıntı. Yorumun için cok teşekküler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam emin olun gündüz çektiğiniz fotoğraflarr sizi gerçekten tatmin edecek kamera ne kadar önemli değil desenizde. Gece de sokakta yeterli ışıkta gayet normal seviyede . Ama dedikleri gibi düşük ışıkta iyi değil ama iyi ışıkta da çok iyi bence.

• chu5555 C kullanıcısına yanıt
    Hocam gece çekimi google kamera ile de mi düzelmiyor? Eşime gm discovery yerine bu telefonu almak istiyorum ama eşim resim çekmeyi sevdiğinden beni düşündürüyor.
  • alınır. eklediğim üstadın fotoğraflarını incelerseniz gece çekimlerinde de başarılı sonuçlar alınabiliyor...
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah.

Mi'nin kendi yazılımı kamerayı kullanamıyor. Google camera yüklemesi çok basit bir program. Youtubedaki videoları adım adım uygularsa alacak kişi, hem gece hem gündüz HDR+ ile büyük bir performans artışı hissedecektir. Amiralden farksız çekimleri yakalayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadırgs

Hocam gece çekimi google kamera ile de mi düzelmiyor? Eşime gm discovery yerine bu telefonu almak istiyorum ama eşim resim çekmeyi sevdiğinden beni düşündürüyor.

Hocam gece çekimi çok kötü değil gece sadece portre moduyla kötü çekiyor normal çekimi gayet iyi. Özel msj atarsanız gece çektiğim bir iki fotoğrafı paylasabilirim sizinle.

• Yorumlarınız için hepinize teşekküler. Almayı cok istiyordum şimdi kesinlikle alcam. Oyun deneyimi hakkında bi bilgisi olan var mı peki?

• kullanan biri olarak yardımcı olayım.google camerayı yüklemiş bulunmaktayım portre modunu kapatınca gece çekimleride fena olmuyor.yüksek ışıkta sonuç baya iyidir heralde yarın deneyeceğim.oyun performansına gelirsek asphalt 8 kurdum yüksekte kasmıyor ancak orta grafik ayarında daha bir akıcı oynanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slimshdy -- 2 Nisan 2018; 20:39:3 >
  • Slimshdy S kullanıcısına yanıt
    Eyv çok saol. Oyun deneyimini merak ediyodum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.