Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.864
Cevap
145
Favori
428.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BPG2004

    Çook teşekkür ederim. Güzel duruyor fakat köşeleri görüntüyü bozuyor sanki. Tabi koruma için ideal ama ben görüntüye daha çok önem veriyorum.
    Tekrardan çok teşekkürler zahmet oldu

    Alıntıları Göster
    Yüzüklü kılıf öneriniz var mı?
  • oturkmen kullanıcısına yanıt
    Dostum imei atmadım ben alalı , imei çakınca sorun kalmayacak.
  • ogulcankilic kullanıcısına yanıt
    Hallettim hocam gece gece uykusuz okuduğumdan bir şey anlamıyormuşum demek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • durum bu şekilde beyler, volte ve vowifi için yapılması gereken başka bir şey var mıdır?

    Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu
  • Arkadaşlar MIUI 11.0.2 ye geçiş yaptım. Geçtikten sonra da telefona hard reset attım. Fakat telefon sanki bütün akışkanlığını kaybetti. Mesela sayfalarda aşağı kaydırınca ufak ufak takılmalar oluyor. Bunun bir nedeni var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • el-turkey kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz telefon asli görevini yerine getirmekten bile aciz! Standart konuşma pozisyonunun dışında kafayı hafif sağa ya da sola yatırdığınizda ses karşı tarafa gitmiyor. Android one projesinde olmasına rağmen bir türlü gelmeyen güncellemeleri söylemiyorum bile. Android 10 u da aldığını hiç sanmıyorum :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spigen tüm ürünlerinde extra indirim yapıyor.. Hepsiburada sitesinde. Kılıf şarj aleti arayanların bilgisine..
  • Merhaba.

    2-3 gün önce Xiaomi Mi 9T Pro satin alarak Android alemine giriş yaptım. Seri çaylak soruları gelecek aşağıda.
    Sabırla verdiğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkür ediyorum

    Cihazı aldım, sim kart taktım kurulumları yaptım su anda Android sürümü 10 ve MIUI Global 11.0.3 sürümü ile kullanmaktayım.

    Bootloader açıldı, geri sayım başladı. Önümüzdeki hafta süre bitince orjinal qcn ile tamirat yapılacak.

    Bootloader sayımı başladığında Android 9 ve MIUI 10 yüklüydü, sayımdan sonra yükseltme yaptım, bu sorun teşkil eder mi?

    Repair işlemiyle beraber hangi rom’u kullanmamı tavsiye edersiniz?
    EU Stabil Rom mu?
    EU Beta Rom mu?
    RevOS Rom mu?
    Miuipro Rom mu?
    Yada global olarak mı kalmalı?
    Sanıyorum basit bir telefon kullanıcısı olarak, sorunsuzu EU Stabil olacaktır diye düşünüyorum.

    Telefonda banka uygulamaları var, Custom Rom’lar ile bir güvenlik açığı ihtimali var mıdır? Yada önlem olarak bir şeyler yapmayı tavsiye eder misiniz?
    Forumda okudugum kadarıyla sorun çıkmıyor lakin dikkat edilmesi gereken noktalar varsa bilmek isterim.

    Standart telefon kullanıcısıyım, telefonu çok didiklemeyeceğim. Kullandığım uygulamaları Play Store üzerinden güncelleyeceğim, MIUI ve Android güncellemeleri de sanırım başka bir platform üzerinden (TWRP) güncelleyeceğim, artık ayarlar içindeki sistem güncelleme’den yapmayacağım doğru mudur? Aslında global rom yerine custom rom’a geçtikten sonra yapılması gerekenler ile ilgili faydalanabileceğim bir rehber muakkak vardır, arayıp bulmak lazım.

    Rom karşılaştırma dökümanı, rehberi vb. gibi bir kaynak var mıdır? Bazı yerlerde şu rom’da reklamsız youtube default geliyor, şu rom’da Xiaomi’nin kendi default uygulamaları tarayıcı, kıl tüy, vs.. gibi şeyleri olmuyor şeklinde yazılar okudum, seçim yapmak için rom karşılaştırması görmek faydalı olurdu.

    Tamir işlemi bitip, telefonu kullanmaya başladıktan sonra gelecek günlerde potansiyel problemlere karşı almam gereken önlemler nelerdir? Yani telefonun sıfırlanıp, tekrar hazır hale getirilmesi gerekirse önceden almam gereken yedekler var mıdır? Bununla ilgili rehber var mıdır, okuyup öğrenelim?

    Madem Custom Rom kullanacağız, telefonda muakkak olması gereken uygulamalar nedir size göre? GCam, Youtube Vanced, Dolby vs. gibi?




  • Xiaomi.eu beta romu kullanıyorum. Son sürümde uygulama isimleri java frame'inde gözükür oldu. Bunun bir çözümü var mı? Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    BL kilidi açılma süresince güncelleme yapmanız tavsiye edilmiyor, bazen süreyi baştan başlatabiliyor, yazılım güncellemesi yapmayın, cihazı sıfırlamayın, Mi hesabınızdan çıkış yapmayın, Sim kartı çıkarıp takmayın bu süreçte.

    Repair işlemiyle beraber EU Stabil tavsiye edilir. Miui 11 için yazdıklarınızın neredeyse hepsini denedim, hiçbirinden memnun kalmadım (Mi Room Beta bir tık daha iyiydi) En sonunda Global Miui 10'a döndüm şu an aşırı memnunum. Telefonumun pili varmış be! diyebiliyorum..

    Custom romlar kişisel verilerinizi çalmaya uğraşmazlar bu yüzden kullanabilirsiniz, uygulamalar eğer Root saptarsa Magisk Hide ile gizlersiniz rootu.

    Custom roma geçersiniz kendi güncellemelerini sitelerinden vs. takip edip yüklemeniz gerekir. Global romda kalırsanız eğer güncelleme gelir ve gözükür fakat bunu TWRP içinden yapmalısınız, root ve TWRP yüklü olduğu için güncellemeler boot edilmeyebilir Ayarlar'dan yüklerseniz. Bu arada TWRP yüklediğinizde recoverynin kalıcı olması için Magisk mecbur flashlayacaksınız yoksa TWRP'ye tekrar ulaşamazsınız, tek seferliğine görünür olur sonra kaybolur.

    Sorularınızın çoğunun cevabı ilk sayfada mevcut, ayrıca Miui Forumu da var orada da mevcut. Rom karşılaştırmaları için o forumda Muhtelif Romların Özellikleri konusunu bulun ve ziyaret edin.

    Tamir işlemi bittiğinde NAndroid Backup dediğimiz yedeği alın, araştırın bu da mevcut çoğu yerde. Elinizin altında Google. TWRP'den cihazın komple yedeği alınır (Imei repairi dahil) ve bilgisayara yedeklenir. İhtiyaç anında geri yüklenir. Ayrıca yedeğini almanızı önerdiğim Persist bölümü de var. Cihazda persist adında bir bölüm var. Cihazın sensör bilgileri ve bazı uygulama lisansları burada mevcut, bu kısmın yedeğini almalısınız. Ben TWRP'den komut girilen yer var oradan aldım, google'da kısaca 'How to backup persist partition' diye aratırsanız çokça kaynak çıkar. Yedek işlemleri bu kadar.

    GCam bu telefon için şarttır, Youtube Premium kullanıyorum bu yüzden Vanced'e gerek duymuyorum. Ses olarak da cihaz gayet yeterli. Benim Dolby yükleyip aradı farkı ooo harikaymış yaa diyerek anlayabileceğim 3 bin TL'lik Sennheiser kulaklığım olmadığı için ses konusunda eklentiler yüklemeye karşıyım. Zaten gerekli olan ses iyileştirmeleri cihazın içinde mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar arkadaşlar. Ben de Mi 9T almayı düşünüyorum.Mi 9SE ile arasında bir seçim yapacağım. Yurt dışından bilindik yolla kayıt işlemi yapılmış cihaz satan güvenilir satıcı öneriniz var mı? Ve sorun yaşanır mı daha önce bu şekilde bir telefon kullanmadım biraz cahili olduğum bir konu. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Mi hesabımdan bl kilidini açmak için başvurdum. Ama sürekli hata aldım. Yeni hesap açtım. Sorunsuz başvurdum.

    Bl kilidi açıldıktan sonra tekrar eski mi hesabıma geçsem bi sorun olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay önce aldığım telefona bugün kayıtsız mesajı geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emresteely kullanıcısına yanıt
    hocam ilaç oldun, eline koluna sağlık.
  • Wurunkatte kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşayacağını zannetmiyorum, iki hesabın bilgisini de aklında tutman yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam iyi forumlar, hayırlı olsun cihazınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D4rkshadows kullanıcısına yanıt
    Daha üst sürümün güncellemelerini bekleyin ya da bölge değiştirip güncellemeleri erken alın (deneyip yapabilmiş arkadaşlar vardı). Hard reset attıysanız başka yapabileceğiniz bir şey yok sürüm yükseltmekten başka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar telefonu yeni aldim ve yarin elime ulasacak. Sizce alinca guncellemelerin tamamini yapmali miyim? Yoksa kutudan ciktigi sekilde mi kullanmaliyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CRoSSBoNeSS C kullanıcısına yanıt
    Henüz yapmamanız tavsiye edilir. Kutudan çıktığı gibi kullanın, efsane giden bir pili ve hıp hızlı sistemi var. Miui 10 sürümleri için geçerlidir, cihaz yağ gibi kayıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.