Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.884
Cevap
141
Favori
436.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki tavsiye eder misiniz bu romu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhammedy56 M kullanıcısına yanıt
    Evet o asamada duzenleme yapmak gerekli cok kisa bir islem.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada belirttiğiniz India stable romu indiriyorum o da raphaelin düzenleme işlemi nasıl yapılır acaba

Bana hicbiri stabil gelmedigi icin haftalik eu kullaniyorum. Çin surumu 10.3.17 stabildi onda da cok cince sey mevcut.

META-INF\com\google\android altinda updater-script var bunu masaustune cikarin Notepad++ indirin ve bununla acin. CTRL+F ile aratip raphaelin yazan yerlere raphael yazin. Surukle birak ile zipin ilgili klasorune ekleyin tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 18 Aralık 2019; 15:48:55 >
  • Raphaelin Hindistan'da satılan UCUZ sürümdür NFC yoktur ve birkaç özellik daha eksik sanırım.
    theVerge hocam şu an bilgisayara erişimim yok fakat recovery üzerinden persist.img 'nin backup'ını nasıl alırız? TWRP'de vardı fakat OrangeFox'da göremedim?

Hocam doğru anlamış mıyım diye soruyorum
    İndirdiğim romu rar dan çıkarıp içinden belirttiğiniz dosyayı notepad ile açıp raphaelin yerine raphael yazıp tekrar bulunduğu klasöre atacağım doğrumu?

• emresteely kullanıcısına yanıt
    persist yedegini aldiriyor mu bilmiyorum recoveryler denemek gerek, bakayim yada 1dk.TWRP de de yokmus.

Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 18 Aralık 2019; 16:0:37 >
    Açıkçası eksiği NFC ise hiç sorun değil çünkü NFC yi hiç kullanmıyorum stabilitesi önemli benim için birde tabi MIUI rehber ve mesaj uygulaması

Benim dediğim rom sorunsuzdur hocam, sadece TWRP'de ne hata aldığınızı bilmediğimizden yardımcı olamıyoruz siz de Hindistan stock romu istediğinizi söylüyorsunuz. Ben de bir keresinde böyle denediğim romlarda hata almıştım 2 farklı rom indirmiştim ikisi de kurulumda hata veriyordu. Sonra romların zip dosyalarını açmaya çalıştım bilgisayarda Winrar programı Tanımlanamayan arşiv sonu diye hata verdi. Meğer indirirken bir sıkıntı oluşmuş da dosyalar bu yüzden kullanılamaz hale gelmişti. Sonrasında tekrar indirip kurabilmiştim.

Hocam aldığım hatayı dediğim gibi hatırlamıyorum ama kısaca şöyle bişeydi çevirisi sanırım işte belirttiğiniz konumda ki dosya yüklenmiyor gibisinden

Birde Allah sizi inandırsın aynı şekilde sürekli hata alınca bende rom dosyasından şüphelendim acaba bozuk falan mı diye bilgisayarda dedim bi rardan çıkarayım bakayım açmaya çslıştım hata verdi

Acaba dediğiniz romu sağlam nereden indirebilirim

Birde şöyle bir problem var cihaz recovery modunda iken PC ye bağlayıp rom dosyasını cihaza atmaya çalışınca atmıyor onu ne yapacağız

Gerekli driverları vs kurdunuz mu hocam? Ayrıca ben OrangeFox recovery kullanıyorum bilgisayara bağladığımda recovery açıkken dahi dosya sistemine erişebiliyorum. Bunu yapmadan önce telefonda kilit ekranlarınızı kaldırmayı da unutmayın. Driverlar da tam yüklü olsun büyük ihtimalle cihazınızı görür bilgisayar. Eğer görmüyorsa bi OrangeFox recovery yükleyip dener misiniz? Ayrıca attığım link Mi-Roomun kendi sitesinden yani indirebileceğin en güvenilir kaynak budur. Yalnız indirirken düz tarayıcı kullan IDM gibi şeyler kullanma. Ben IDM ile indirmiştim sıkıntı çıkmıştı Rar açılmıyordu tabi ben de bunu cihazı formatladıktan sonra öğrendim Sonrasında chromedan normal indirme yaptım önce pcde zip dosyasını denedim baktım hata vermiyor hemen cihaza attım kurulumu başarıyla yapmıştım.

Hocam dosyayı şuan Chrome ile indiriyorum driverler fln herşey yüklü cihazıda görüyor zaten recovery modda iken sadece dosyayı cihaza kopyalarken hata veriyor

Orada ne hatası veriyor? Siz isterseniz OrangeFox ile deneyin. Umarım cihazınızın hafızası dolu vs değildir format data yapınca hepsi de gidiyor.

Merhaba önce bilgisayara Minimal ADB and Fastboot kurmam gerek anladığım kadarıyla. O iş tamam onu kurdum.
    TWRP 3.3.1-0 Raphael.img dosyasını da indirdim sizin verdiğiniz linkteki persist.zip i de indirdim. Bütün dosyalar tamam galiba..
    Şimdi birinci sayfadaki kurulumu yapayım..Sonraki aşamalar için yine yardım isteyeceğim. Teşekkürler..
  • ilyasklc İ kullanıcısına yanıt
    Size hala daha bir geri dönüş yapılmadı mı?

• D4rkshadows kullanıcısına yanıt
    Yok zaten hiç geri dönüş yapmıyorlar ben arıyorum ya da mesaj atıyorum, ben uğraşmasam beyefendiler hiç sallamıyor, böyle rezil servis görmedim takip sistemi bile yok sokaktaki telefon tamircisine göndermişiz gibi arayıp bilgi sahibi oluyoruz.

• Promu normalmi alayım fiyat farkına değermi arkadaşlar ilk sayfada vardan başka cevap verecek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 18 Aralık 2019; 18:18:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben ilk sayfadaki gibi recovery kurdum sonrasında wipe data yaptım yeniden recoveryde başladı snrasında 4 lü wipe yapıp tekrar yeniden başlat yaptım ve telefon fastboot ta kaldı recovery atıyorum ama hep fastbootta açılıyor sonra fastboot rom dosyası indirdim onu flaşlayayım dedim mi flash ile ama oda hata verip durdu " missmatching image and device " bu hatayı verdi bir türlü düzelmedi acil teli kullanmam gerektiği için telefoncu bir arkadaşa yaptırdım imei işlemi ile beraber. ben nerede yanlış yaptım onu anlamadım. birde telefonu telefoncudan aldım root ve twrp yok o nasıl imei attı tele? twrp ve root yüklemek istiyorum ama şuanda tırsıyorum açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.