Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (992. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.827.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 990991992993994
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denedim birşey değişmedi malesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Telefonun ust kısımlarının ısınması normal, cpu ram anakart hepsi o kısımda çünkü. 40 derece pek el yakacak bir ısı değil hocam (: Sirf bunun için servise gonderecekseniz, gittigi gibi geri gelir muhtemelen. Aşırı ısınma değerleri değil bunlar. Akıllı telefonların hepsi 3 aşağı 5 yukarı bu değerleri verir zira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Telefon ısınıyor. İnternette dolaşırken bile ısınıyor. Isınma deli ediyor beni.

Bu değerler gayet normal duruyor hocam. Bunun için iade etmeye değmez. Zaten bir kusur olarak da kabul etmezler zor iadesi. Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama havalar iyice sicakladi malum.

• Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    Miui de izinlerde panoya erişim izni var fakat, gene de işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeylerBeyi35

Ya 3 kere yazdım bu cihazda ki arayüz kasmalarını nasıl düzeltiriz
    Defalarca yazıldı çünkü. Uygulama kasası kapatılacak.
  • Sorun kamera teknoloji değil, ışık kaynağı ve şebeke frekansı sorun :) Titreşim önleme ayarını 50hz yada otomatik yapın bi nebze düzelecektir, dert edecek bir durum değil, koca DSLR kameralarında da aynı sorunu yaşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 17 Mayıs 2020; 23:39:5 >
  • PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Öyle de bazen çekip hikaye falan atıyordum böyle kötü oluyor neyse ben başka kamera programları yükleyip deneyeyim birde teşekkürler

• Arkadaşlar, Ben kendi telefonumda volteyi aktif hale getirdim ve destekleyen hatları aradığımda HD simgesi çıkıyor arama ekranında Hattım vodafone...

bugün babama da aldım mi 9T.. Hattı turkcel... volteyi aktif ettim 1. Sayfadaki ayar ile... daha sonra 2200 mesaj attım hdses yazıp Ordan da hattı aktif hale getirdim.. Volte simgesi de çıktı

Denemek için de babamın telefonundan kendi telefonumu aradım tersini de yaptım ama HD simgesi çıkmıyor

Anlamadım gitti :(

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 18 Mayıs 2020; 0:45:17 >
  • Bir de Mi 9 t nin otomatik olarak Android 10 güncellemesini indirmesini nasıl engellerim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 18 Mayıs 2020; 0:44:46 >
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    Ayarlardaki arama kısmına yetkilendirme yazın acılan bölümde Güncelleyici nin yetkisini alın aslında hepsinin alabilirsiniz
  • mwwo3.3 kullanıcısına yanıt
    Açmıyor derken açabilir misiniz?
  • Arkadaşlar mi 9t model telefon almıştık eşime. Şu ghost touch sıkıntısından çıktı nasıl kurtarabiliriz. Son miui güncellemesinden sonra ortaya çıktı zannedersem. Öncesinde bir problem yoktu. Yazılımsal mıdır sıkıntı, çözümü nedir. Garantisi yok cihazın ekran değişimi yaptırmak istemiyorum. Önceki kötü tecrübelerim nedeniyle

• Onu gostermesi kotu degil kameranin ne kadar iyi oldugunu gosterir. Gozun görmediği frekans aralagini kamera yakalayabiliyor.Vestel de olmuyor denmis, iste oda kameranin dandikliginden

Ayni testi soyle yapin. Bir uzaktan kumanda alin ve kumandanin gozune kamera ile bakarken bir tusa basin. Normlade gormediginiz lazeri kamera gostericek size. Bazi isik kaynakalarinn titresim frekansi vardir bunu goz secemez.

Yani kisaca kameraniz size bu dlagalanmayi gosteriyorsa aksine iyi bir kameraya sahip oldugunuz icin sevinmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 18 Mayıs 2020; 8:32:42 >
  • 2smoke kullanıcısına yanıt
    Evet doğrudur belki de ama bundan önceki telefonum da samsung A50 ydi onda da böyle bir sorun yoktu telefonun bu tarz bir durumu algılayıp kendince çözümleyip düzeltmesi gerekmez mi evet kameranın çok iyi olduğu anlamına geliyor olabilir belki de ama kullanışlıligi etkiliyor birde bu kameranın çok iyi olduğunu gösteriyorsa ve bu durum genelde eski telefonlarda gördüğüm bir durum olduğuna göre mesela Nokia n70 in kamerası şimdiki teknoloji lerden çok daha iyi mi olmuş oluyor?

• NFC yi kullanabilen var mı?
    EU Rom olduğu için çalışmıyor gibi geldi

Kartı tanıttım, NFC açık, HE cüzdan seçili, uygulama izinleri tamam, pil kısıtlama yok...Ama ödeme işine gelince hiç bir aksiyon olmuyor

NFC kullanabilen var mı EU Rom ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tnsmsk

Arkadaşlar mi 9t model telefon almıştık eşime. Şu ghost touch sıkıntısından çıktı nasıl kurtarabiliriz. Son miui güncellemesinden sonra ortaya çıktı zannedersem. Öncesinde bir problem yoktu. Yazılımsal mıdır sıkıntı, çözümü nedir. Garantisi yok cihazın ekran değişimi yaptırmak istemiyorum. Önceki kötü tecrübelerim nedeniyle
    Alıntıdır, belki sorununuzu çözer.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

NFC yi kullanabilen var mı?
    EU Rom olduğu için çalışmıyor gibi geldi

Kartı tanıttım, NFC açık, HE cüzdan seçili, uygulama izinleri tamam, pil kısıtlama yok...Ama ödeme işine gelince hiç bir aksiyon olmuyor

NFC kullanabilen var mı EU Rom ile ?
    İlk açtığımda kullandım sonrasında hata verdi. Kartı, kullanım için kapattım tekrar açtım yine ilk seferde çalıştı sonra hata verdi. Bende önemsemedim artık. Eu kararlı rom var.

• Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Yapi krediyi cok defa kullandim ama axess calismiyor kesinlikle.
    Bu arada carrefour cihazlarinda hic biri calismiyor ama migrosta calisiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Ben fastpay ile NFC kullanabiliyorum. Hatta dün İstanbulkart yüklemesi yaptım, markette de ödeme yapmıştım içindeki bakiye ile. xiaomi.eu kararlı rom.
  • swiftket kullaniyorum ama bunda bile klavyeyi tam yazamiyorum. goren dicekki ilkkez akilli tel. kullaniyor. cozemedim bir turlu bu isi
    telefonun ekranini acip kapayinca duzeliyor. bu hayalet ekran sorunumu var acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sert-aç -- 18 Mayıs 2020; 11:34:48 >
  • 
Sayfa: önceki 990991992993994
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.