Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (991. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.827.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TEST GAMEyoutube
    Hard reset Xiaomi Mi 8
    https://www.youtube.com/watch?v=agE4tHVKWDY
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    Android 10 ile pano okuma izni kaldırıldığı için hep aktif olarak çalışıyor artık tab to translate özelliği...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PieCeSs

Android 10 ile pano okuma izni kaldırıldığı için hep aktif olarak çalışıyor artık tab to translate özelliği...
    Haydaaa, peki aktif etmenin bir yolu var mı hocam? Böyle çok saçma oldu çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

Vodafone da vowifi düzgün çalışmaması nedeniyle, 10 gün önce aldığım Türkiye garantili mi9T 128gb cihazımı satıyorum..
    1000 liraya alırım ne de olsa wowifi çalışmıyor çöp sayılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    ha standart recovery ekranından wipe yapmak anladım, ben ayarlardan yapılıyo diye yeni bir özellik sanmıştım.
  • Telefonu sıfırladim. Isınma sorunu geçmedi. İade için göndereceğim artık. Büyük ihtimal donanımsal bir sorun var benimkinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonla bilgisayara karşı ya da tv ye karşı video çekince eski telefonlar gibi ekranda hafif hafif siyah ekranlar kaymaya başlıyor ekran titriyor sizde de öyle oluyor mu bir çözümü var mı bu durumun video linkini aşağıya attım arkadaşlar
    yadi.sk
    VID_20200517_185451.mp4 — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/GexDTuaxUK4vcA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdurrahman3306 -- 17 Mayıs 2020; 19:0:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Işıktan veya yenileme hızından dolayı hocam sanırım.

• PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Wifiye bağlıyken 3gdeyim. Beklemede şarj yarı yarıya farketti.

• Normalde böyle birşeyin olmaması gerek sizde de oluyor mu vestel telefon da var onunla denedim onda bile böyle birşey olmadı

• Ben evdeyim genelde WiFi wowifi takılıyım ucak modu sabahtan akşama %25 yiyorum :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: abdurrahman3306

Telefonla bilgisayara karşı ya da tv ye karşı video çekince eski telefonlar gibi ekranda hafif hafif siyah ekranlar kaymaya başlıyor ekran titriyor sizde de öyle oluyor mu bir çözümü var mı bu durumun video linkini aşağıya attım arkadaşlarhttps://yadi.sk/i/GexDTuaxUK4vcA
    Videoyu 60 FPS yerine 30 FPS çekin.yine oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: abdurrahman3306

Telefonla bilgisayara karşı ya da tv ye karşı video çekince eski telefonlar gibi ekranda hafif hafif siyah ekranlar kaymaya başlıyor ekran titriyor sizde de öyle oluyor mu bir çözümü var mı bu durumun video linkini aşağıya attım arkadaşlarhttps://yadi.sk/i/GexDTuaxUK4vcA
    Işıktan kaynaklı sanırım benim odamda Led lamba var video aynı şey oluyor fakat salonda bir problem olmuyor Led lambalarda kafayı yiyor video sanırım.

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Malesef öyle oluyor ama böyle bir telefondan bunu beklemezdim bu yıllar öncesinin teknolojilerinde olan bi durum komik ve can sıkıcı hakikaten

• QRX kullanıcısına yanıt
    Değerler normal, internette dolaşırken de telefon cpu kullaniyor neticesinde. Misal bugün Ankara gündüz 30 dereceydi, telefonun 30 dereceden daha soğuk çalışması zaten teknik olarak mümkün değil. İlk defa akıllı telefon kullanmıyorsanız eger bu cihazların kullandıkça isindiklarini bilirsiniz.

10-15 dk internet kullanımı:
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALIENWARE -- 17 Mayıs 2020; 20:50:39 >

• Kameranin video ayarlarinda cep modunun hemen altında anti-banding modu mevcut. Bunu 60 hz veya Auto ya alıp deneyin.

• Ya 3 kere yazdım bu cihazda ki arayüz kasmalarını nasıl düzeltiriz

• quote:

Orijinalden alıntı: ALIENWARE

Değerler normal, internette dolaşırken de telefon cpu kullaniyor neticesinde. Misal bugün Ankara gündüz 30 dereceydi, telefonun 30 dereceden daha soğuk çalışması zaten teknik olarak mümkün değil. İlk defa akıllı telefon kullanmıyorsanız eger bu cihazların kullandıkça isindiklarini bilirsiniz.

10-15 dk internet kullanımı:
    Eliniz yanmıyor mu hocam böyle? Özellikle sağ üst kısım çok ısınmıyor mu? Bu durum normalse ilginç.

• hala net bir portre fotosu yakalayamadim. optimum sartlarda isik istiyor. aksi halde camur gibi.
    gcam in gece cekimleri kesinlikle daha basarili

• Dostlar mi9 t kullanıyorum. Vodafone pass video kullanıp , 720 ve 1080 piksel video izlerken sorun yaşayan var mı?
    İzleyemiyorum , iPhone 5 s ten sorunsuz sıkıntısız izliyorum 1080 p . Mi9t den mumkunati yok açmıyor.
    Yardımcı olabilecek var mı ?

• 
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.