Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (960. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.840
Cevap
290
Favori
1.812.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 958959960961962
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bykclk

Guncellemeden sonra telefonu kasanlar play store girin uygulamalar kisminda guncelleme ekraninin oldugu yerden app vaultu bulun tiklayin kaldir diyin daha da guncellemeyin sorun cozuluyor.
    Play Store'da "Uygulamalarım ve oyunlarım" başlığı altında iki tane App Vault olabilir.

App Vault: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mi.android.globalminusscreen
    App vault: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mi.android.globalpersonalassistant

Bunların ikisi de Xiaomi'nin resmî uygulaması ve birinin daha yaşlı (MIUIv10 ve öncesi), diğerinin daha genç olması dışında ne farkları var bilmiyorum ama ikisi de kuruluysa birbirleriyle çakışıyor olabilirler. Bunlardan biri eski cihazınızdaki yedeğin kurulmasıyla birlikte geliyor olmalı ya da yazılım güncellemesi yaparken mevcut uygulama olduğu için kalıyor, diğeri fabrika çıkışı geliyor.
    Cihazınızdan ikisini de kaldırmayı deneyin, birisi silinecek birisi de fabrika sürümüne geri dönecek. Bundan sonra ara yüzde kasıntı, tıkanma gibi sorunların azalması lazım.

• Android 9dayken rahatsız etme moduna alınca bildirimleri ve aramaları kısıyordu güncelleyince rahatsız etme modunda sadece oyun vs sesini kisiyor bildirimler açık bunu nasıl ayarlayabilirim? Rahatsız etme moduna alınca ortadaki sesi kısmasını istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaturcamawzerezumzum

hocam ben aldığım günün 2. haftası yatak hizasından telefonu düşürdüm arka camı çatladı kabı olmasına rağmen. Arka kısmın cam olması kadar saçma bir olay yok. Ön tarafta henüz sıkıntı yaşamadım birkaç düşürme olayından sonra hala sağlam. Ama şu parmak okuyucuya gelirsek teknoloji daha da gelişmeden böyle salakça bir şey almak pişmanlık verici. 30. dokunuşumda okuyacak resmen. Kamerası pop up olmasa kamera ile açılış yapıcam çünkü uzun sürüyor. Bir bakıma pişmanlık verici bir telefon. Bende de kasmalar mevcut artık telefon doluğu için herhalde. Kullanım ömrü baya az gibi görünüyor. Bakalım artık
    Hocam birçok yerde gördüm parmak izini kaydederken ekran parlaklığını en düşük, orta ve en yüksek olarak değiştirerek yapın her birinde üçer kez parmağınızı tanıtın. O zaman hızı artıyor. Sebebi de aslında ekranın o kısmının altında oraya ışık vererek parmak izinizi okumaya çalışan bir sistem olması, parlaklık etkiliyor.

Pop-up kamerayı kimse o amaçla kullanmıyor neredeyse. Zaten ben arada selfie için açınca bile toplandığını görüyorum. Yine de tam ekran olmasını beğeniyorum. Bundan sonraki telefonumda da en fazla punch hole olsun isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcansayan

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun diyelim. Ben de bir metreden bir iki defa serbest düşürdüm ama şansa denk gelmiş sanırım. Umarım bu başınıza bela olmaz.

Güncelleme ve lag ile ilgili birkaç sorum olacak. Telefon ısınıyor mu? Wi-Fi ile mi mobil şebekeyle mi kullanırken oluyor, İMEİ'sinde tamir işlemi uygulanmış mı? Takılma, tıkanma sırasında ortamda güneş ışığı vb. ısı kaynağı var mı? Arka planda veya aktifte Instagram gibi ağır uygulamalar çalışıyor mu?
    Merhaba, telefon devamlı wifi'ya bağlı. Asla ısınmadı, garantili cihaz imei ya da root yapılmadı hiç. Takılma ev içinde normal ışıkta oluyor o açıdan dışarıda da fark hissetmedim. Arka planda ağır bir uygulama çalışmıyor, en fazla bundle falan açık. Yani genel olarak iki uygulama arasında geçerken 1-2 saniyelik lag oluyor. Temiz kurulum yapmıştım ama Android 10 pişmanlık oldu benim için. Resmi ROM sıkıntılı bence. Haziran'da MIUI 12 gelince bekleyecem, o animasyonlar ne kadar kasıyor görecem. İnşallah bu lag ve buglar da düzeltilmiş olur.

• xiaomi telefonuna mui 12 yükleyen ve samsung galaxy active 2 akıllı saat kullananlar acaba hava durumu konum sorunu düzeldimi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selamlar herkese, bende bu telefondan almayı düşünüyorum 5 yıldır samsung note3 kullanıcısıyım. Forumda okuduğum kadarıyla eu global rom gibi şeyler benim bir bilgim yok, 2800 tl ye 64 gb lık alacağım ancak
    1- bu romlar kafamı karıştırdı alırken söylemem vs gerekiyor mu ?
    2- volte vowifi gibi şeyler yazıyordu onları kendim mi yapmam gerekiyor wifi mobil veri için vs hiç bilgim yok?
    3- aldığımda kurulum yapıp verirler kendim extra bişeyler yapmam gerekir mi ? yardımcı olursanız sevinirim.

• genesis23 G kullanıcısına yanıt
    Diğer kullanıcıların denediği gibi Google Play Store'u açıp App Vault uygulamalarını kaldırmayı dener misiniz?
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Hangi sürümde telefonunuz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanil

Hangi sürümde telefonunuz acaba
    Hiç güncellemedim. Nasıl aldıysam öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Hiç güncellemedim. Nasıl aldıysam öyle.

Alıntıları Göster
    Eywallah denemeye dewam etcez ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: JoJuKiSte

selamlar herkese, bende bu telefondan almayı düşünüyorum 5 yıldır samsung note3 kullanıcısıyım. Forumda okuduğum kadarıyla eu global rom gibi şeyler benim bir bilgim yok, 2800 tl ye 64 gb lık alacağım ancak
    1- bu romlar kafamı karıştırdı alırken söylemem vs gerekiyor mu ?
    2- volte vowifi gibi şeyler yazıyordu onları kendim mi yapmam gerekiyor wifi mobil veri için vs hiç bilgim yok?
    3- aldığımda kurulum yapıp verirler kendim extra bişeyler yapmam gerekir mi ? yardımcı olursanız sevinirim.
    1. Romlar işletim sistemi demek, resmî romların MI kodlu olanı küresel sürüm, EU kodlu Avrupa Ekonomik Bölgesi(EEA) sürümü. EU romlarda kişisel verileri korumayla ilgili yasal düzenlemelerin uygulandığını görürsünüz, onun dışında temelde bir farklılıkları yoktur. Bir de xiaomi.eu'nun yaptığı rom var ama sıfır cihaz alıyorsanız onu düşünmeyin.

2. VoLTE ve VoWifi, ses kalitesini cidden arttıran ve görüntülü konuşmaya imkân tanıyan teknolojiler. Mobil veri ve Wi-Fi kullanımı için şart değil. VoLTE ve VoWifi'yi kullanabilmek için telefon hattınızın (SIM kartınızın), bunlara operatörünüzün tarafından açılması lazım. SIM kartınız Xiaomi telefona takılıyken bu açılmıyor, ama iPhone, Samsung, Huawei gibi yaygın markaların telefonlarıyla açmak mümkün.

3. Kurulumu siz de yapabilirsiniz. Google ve Mi hesapları gibi gizliliği hassas ayarlar gerekebiliyor. "Bu işlem operatörünüz tarafından ücretlendirilebilir" yazan birkaç özelliği kendiniz onaylamalısınız.

Note 3'teki verilerinizi Google hesabınızla eşitleyip yedeklerseniz, yeni Mi telefonunuza o hesapla giriş yaptığınızda o verileri (kişiler, uygulamalar vb.) kolayca aktarabilirsiniz.

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    Bende bir tanesi yukluydu. Dedikten sonra arama cubuguna yazdim markette iki tane cikti. Dediginiz gibi iki tanesi de yuklu olan arkadaslar olabilir. Yuklu olanin guncellemelerini kapattim suan sorun kalmadi eger tekrar devam ederse bilgilendirecegim. Bu sorunu yasayan arkadaslar varsa hangisi yukluyse kaldirsin.

• 2 hafta önce factory reset atıp tekrar tüm uygulamaları tekrar kurduğum telefonum, tekrar sebepsiz yere tutuk çalışmaya başladı.

Neden ?
  • jupitermerkez kullanıcısına yanıt
    Bir yukaridaki yazdigimizi okudun mu belki o yuzden olabilir benim benzer problemim cozuldu bu yolla

• Bykclk kullanıcısına yanıt
    Maalesef okumadan yazdım. Dediğiniz gibi 2 adet App Vault uygulaması vardı, 2'sini de kaldırmayı denedim, biri başarıyla kaldırıldı, Yükle seçeneği geldi. Diğerini kaldırdığımda ise Güncelle seçeneği geldi, yani tamamen kalkmadı. Umuyorum bu sorunu düzeltir, mesajı editleyip sonucu yazarım.

Teşekkürler

edit1: bu arada App Vault kapalı kullanmaktayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jupitermerkez -- 6 Mayıs 2020; 0:11:6 >
  • ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    açıklamalar için teşekkür ediyorum. forumu baya okurum bazı bildirim sorunu olanları gördüm, herkeste oluyor mu yoksa şans işi denk mi geliyor acaba ekrana whatsaptan bildiririm düşmemesi falan ? bir de gelen görüntülü aramada otomatik kameranın açılması olayı çözüme kavuşturuldu mu bunun cevabını göremedim
  • robotik0 R kullanıcısına yanıt
    Xiaomi adb tools ile kaldırın gereksiz pil ve veri harcamasından başka bişeye yaramaz illa ki facebook olsun istiyorsanız cihazda facebook ve messenger lite sürümlerini kurabilirsiniz benim gibi
  • GAMEHUNTER kullanıcısına yanıt
    3- Güvenlik uygulamasını 3.9.2 sürümüne yükseltirseniz apk yükleyip pil kısmı da siyah temaya gececek hadi ben vereyim apk dosyasını buradan indirip yükleyin
    https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-security/miui-security-3-9-2-release/mi-security-3-9-2-android-apk-download/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 6 Mayıs 2020; 0:32:56 >
  • JoJuKiSte J kullanıcısına yanıt
    Whatsapp mesajlarının gelmemesi olayı biraz şehir efsanesine döndü sanırım. Cihazı kutudan çıkarıp whatsapp i kurup ekstra hiç bir ayar yapmadan gayet normal bir şekilde mesaj trafiginize devam edebiliyorsunuz. Miui in arka planda çalışan uygulama yönetimi bu konuda gayet iyi çalışıyor.

WhatsApp araması geldiginde eger telefon cebinizde veya cantanizdaysa kamera otomatik açılmıyor, koruma modu mevcut. Bu olayi Android 11 deki yeni uygulama izinleri ile çözecekler sanırım. Örneğin bir uygulamaya sürekli kamera izni vermektense, bir seferlik izin verme olayı gelecek. Bu da pop up kameranin zirt pirt acilmasi olayini dolayli yoldan çözmüş olur.

• 
Sayfa: önceki 958959960961962
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.