Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (921. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.827.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 919920921922923
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, ben de bu sabah itibariyle 11.0.5 güncellemesini indirdim. Şimdiye kadar herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Zaten 11.0.4'ün pil ömrü ve kendi bugları yüzünden bu riski almaya değerdi.

27 Nisan itibariyle MIUI 12 de dağıtılmaya başlanıyor, güncelleme yapmaktan kaçınan arkadaşların inadı da kırılır herhalde.
  • ogzmrt O kullanıcısına yanıt
    İki panel var biri samsung üretimli biride visionox ürerimli. Anlamanın yoluda root’dan geçiyor maalesef eğer cihazınızda root yetkisi varsa hangi panel olduğunu öğrenmenin yolunu söylerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genesis23 G kullanıcısına yanıt
    O beta hocam stabil sürümü en erken yaza çıkar.

• e-rose kullanıcısına yanıt
    Hile yapmışsınız, battery saver açık

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzmrt

Bu cihazda kullanılan panele bazı yerlerde super amoled yazmışlar. Burada da bi ara bahsi geçmişti yanılmıyorsam. Merak ettiğim konu bu cihazda kullanılan paneli hangi firmanın yaptığı. Ekran hakkında detaylı bir bilgi veren içerik bulamadım(Ekran renk doğruluğu gözü yorma ekran titreşimi vs)Bu konu hakimde bilgisi olan bizlerle paylaşabilir mi rica etsem.
    AIDA64 uygulamasında ekran için süper amoled yazıyo
  • rameowerr R kullanıcısına yanıt
    Hard reset yapmıştım tabiki

• e-rose kullanıcısına yanıt
    Bende bunu söylediğimde kimse inanmaz diyodum ya gösterge de sorun var benim yada başka bişey 🤷‍♂️

• Stabil,sade ve akıcı bir rom isteyenler MiuMix romu muhakkak denemeli..

Rom Linki

AndroidFileHost
    MiuiMiX_2.2.0_davinci-davinciin_V11.0.6.0.QFJCNXM_v11-10.zip | by MMX Team for Generic Device/Other
    https://androidfilehost.com/?fid=4349826312261774286

Kurulum Videosu

SGyoutube
    Twrp ile SORUNSUZ/SIKINTISIZ Rom Yükleme
    https://www.youtube.com/watch?v=t1qWyDxMbxQ

Tavsiye TWRP

https://downloads.sourceforge.net/project/shrp/davinci/SHRP_v2.2_davinci-171119032020.zip?r=&ts=1587729840&use_mirror=netix

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 24 Nisan 2020; 15:6:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALIENWARE

Yok hocam, 15 sene önce foruma üye olurken aklıma başka nik gelmemişti
    Tamamdır hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdurrahman3306

Mavi yi ben aldım ama çok sevmedim fotoğraftaki kadar koyu durmuyor tercih senin tabi 😉
    kırmızı siyah arasında gidip geliyorum, kırmızı ağır basıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

İki panel var biri samsung üretimli biride visionox ürerimli. Anlamanın yoluda root’dan geçiyor maalesef eğer cihazınızda root yetkisi varsa hangi panel olduğunu öğrenmenin yolunu söylerim.
    hocam sizce pro modelini almaya gerek var mı? benim için önemli olan 4k da 60 fps ve sd855 , gpu gibi artıları var. cihaz güzel olduğu için, bu özelliklere olmasa da olur dedim. bunlar haricinde başka fark var mı?
  • kerem1000 K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle KIRMIZI + ŞEFFAF kılıf kullanın...

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Ben olsam siyah alırdım daha asıl duruyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadettin32 kullanıcısına yanıt
    Son 3-4 sayfadır telefona karar veremedi

Renk işi de sanırım 2-3 sayfa sürer, sonra farklı bir modele geçiş sorulup o model hakkında da 3-4 sayfa konu olur, tekrar karar verildiğinde de renk konusuna dönülür, en az 2-3 sayfa da o konu hakkında konuşulur tam karar vermişken bu sefer de yeni bir model çıkar ve forum bu şekilde döngüye girer gibime geliyor
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    bitmeyen döngü ben siyahtan memnunum siyah asil renk dedim aldım geçtim memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worawerz

Bilen birisi lütfen yardımcı olsun canımı sıkıyor şu durum
    Neyin senkronizasyonundan bahsettiğinizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadettin32

Ben olsam siyah alırdım daha asıl duruyor
    teşekkürler tavsiyeniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Son 3-4 sayfadır telefona karar veremedi

Renk işi de sanırım 2-3 sayfa sürer, sonra farklı bir modele geçiş sorulup o model hakkında da 3-4 sayfa konu olur, tekrar karar verildiğinde de renk konusuna dönülür, en az 2-3 sayfa da o konu hakkında konuşulur tam karar vermişken bu sefer de yeni bir model çıkar ve forum bu şekilde döngüye girer gibime geliyor
    Bilgi forumunda bilgi isteyerek hata mı ediyorum? Uzun zamandır bu marka kullanmadığım için fikir almak istedim, sonrasında rengine karar veremedim.

Rahatsız oluyorsanız bloklayın lütfen. Siz de biliyorsunuz ki, bu tür konuların da, forumların da asıl amacı bilgi paylaşımı yapmaktır.

Teşekkürler fotoğraf ve görüşünüz için.

Bilgi ve tavsiye verildi 3 sayfa ? Alma aşamasında iş renge ve PRO modeline döndü ? Bu böyle devam eder gider.

Renk işi tamamen GÖRECELİ bir konu, kendinizin KARAR vermesi gereken tavsiye istenmeyecek bir konu.....

Pro düşünüyorsanız onu PRO konusuna sorun en net cevabı ordan alırsınız....
  • 11.0.5 in Stable sürümü yayınlanmış. İlgililere duyurulur.

MIUI 11 Stable Global MIUI V11.0.5.0.QFJMIXM For Mi 9T Released!
    c.mi.com
    MIUI 11 Stable Global MIUI V11.0.5.0.QFJMIXM For Mi 9T Released! - Mi 9/SE/T/T Pro/Lite - Mi Community - Xiaomi
    https://c.mi.com/thread-3027889-1-0.html?t=1587736808073

• 
Sayfa: önceki 919920921922923
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.