Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (919. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.827.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 917918919920921
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hem Kırmızı hemde Karbon Siyah kullandim.
    Siyah Bambaşka.Bazen koyu gri bazen zifir siyah oluyor.
    Zevkler tartisilmaz ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar öncelikle. Bende mi 9t pro var. Ben imei repair yapacağım ama 9t pro ana konusunda bulamadım nasıl yapılacağını. Buradaki mi 9t deki gibi mi her şey dosyaları falan ?
  • Espa kullanıcısına yanıt
    Hocam geçiş yaptıktan sonra neden sıfırlama yapıyoruz acaba ? çok bilgili değilim telefon konularında sıfırlama işlemlerini ayarlar menüsünden mi yapıyoruz ?
  • Koreli01 kullanıcısına yanıt
    TWRP hariç dosyalar aynı, yöntem olarak da 9. adımı yapmıyorsunuz pro da
  • 11.05. güncellemesini kurup oncesinden pil yada performans farkı olarak görebilen var mı ? Çok nadirde olsa ara sıra takılma gördüm yada miu ara yüzü kaynaklı bir bug olabilir .bu arada telefona 3 kere hard reset attmistim temiz kurulumla 45 GB boş yer var🙄

• lazer__ kullanıcısına yanıt
    Hocam kullandığınız gcam in linki var mı ? Varsa paylaşabilir misiniz ?

• AIR JORDAN A kullanıcısına yanıt
    Bazen güncelleme sonrası sistemsel uyumsuzluk olabiliyor bu da pilin fazla tüketilmesi, menülerde takılma gibi sorunlara yol açabiliyor. Önceki ayarlarla yeni gelen ayarların çakışması yada programların uyumsuzluğu gibi olumsuzluklardan dolayı.
    Windows'ta da olur bazı pclerde büyük güncelleme sonrası takılma, mavi ekran, kapanma vs olur. Format atılır geçer, aynı mantık.

Hep olacak diye bir kaide yok ben güncelleme yaptıktan sonra hiçbir sorun yaşamadım o yüzden de sıfırlamadım mesela. Ama telefonu yeni alanlar için yapılmasını öneriyoruz çünkü zaten telefonda bir şey kurulu değil yedekleme zahmeti vs olmayacak. Çok dosyanız ayarınız varsa güncelleme sonrası gözlem yapın, bir olumsuzluk görmezseniz sıfırlama yapmayabilirsiniz.

Evet oradan da olur, cihazın recovery menüsüne girerek wipe data da yapabilirsiniz.
    Yedek yapmayı unutmayın her şey silinir.

• selamlar o/

mi9t imei işlemli cihaza güncelleme geldi.
    ilk konuyu okudum trwp yüklü ve global cihazda manuel yapmak gerekiyor diyor.
    bende trwp yüklü değil yüklü ise de silindi.(emin değilim)
    güncelleme yaparsam imei gider mi ?

emin olmak için soruyorum.

cevap için teşekkürler şimdiden.
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• quote:

Orijinalden alıntı: Oldsoundman

Zevkler tartisilmaz ama
    Yani düz siyahtan farkı var diyorsunuz doğru mu anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oldsoundman

Zevkler tartisilmaz ama
    Kırmızı en sevdiğim renk ancak dediğiniz gibi siyah çok koyu duruyor :)
  • Arkadaşlar merhaba son güncelleme sonrası cihazda şu sıkıntı var Senkronizasyon kendi kendine açılıyor ben kapadikca o açılıyor bunu yaşayan var mı

• t4nr kullanıcısına yanıt
    TWRP yüklü değilse normal şekilde güncelleme yapabilirsiniz sorun olmaz.

Hangi durumlarda imei gideceği ilk sayfada yazıyor zaten.
  • Son 11.0.5 Kararlı Rom.
    Ana guncellemeden sonra buradaki arkadaslarin tavsiyesi ile hard reset atmistim 1.5 ay önce.Cihazi hic kapatmam.

Sarj %100 olduktan sonra hep 20,25 dk daha tutarım vaktim var ise, Pil cok daha az desarj oluyor.Tavsiye ederim.Deneyenler tecrubelerini paylaşabilir.
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• Yeni güncellemeden sonra bariz takılmalar var. Telefon 1gb ramli telefonlar gibi takılıyor. Ayrıca ayarlar kendiliğinden eski haline dönüyor. Varsayılan uygulamalar ne kadar uğraşsamda eski haline dönüyor durmadan. Çok değişik hatalar var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AIR JORDAN A kullanıcısına yanıt
    Ben miui 11.0.4 ve Android 10 güncellemesini indirdim herhangi bir sıkıntı görmedim. Ancak 11.0.5 i indirmeme rağmen kurmadım. Bazı arkadaşlar sorunlu diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerkan -- 24 Nisan 2020; 0:4:0 >
  • Valla ben beta sürümü verildiğinde yükledim 11.0.5 i takılma felan görmedim sadece Google ayarları otomatik açılmış geldi tekrar kapadım ayarlar daki Google kısmından bahsediyorum tüm sürümleri sıfırlamadan kullanıyorum hala

• Katılıyorum ben şarjdan çıkardım YouTube 30 dakika video izledim üstüne 13 dakika daha izledim 99 düştü cidden faydası var

• quote:

Orijinalden alıntı: harock

Valla ben beta sürümü verildiğinde yükledim 11.0.5 i takılma felan görmedim sadece Google ayarları otomatik açılmış geldi tekrar kapadım ayarlar daki Google kısmından bahsediyorum tüm sürümleri sıfırlamadan kullanıyorum hala
    Hangi rom Avrupa mı global mi. 11.0.5.0.qfjeuxm bendeki, kuruluma devam etsem mi bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerkan -- 24 Nisan 2020; 0:8:33 >
  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143045021

916. Sayfada mevcut

• simerkan kullanıcısına yanıt
    Global kullanıyorum gereksiz uygualamaları kaldırdım % 10 kala 9 - 10 saat veriyor ekran süresi
  • 
Sayfa: önceki 917918919920921
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.