Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (886. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.828.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman memnun kalırsınız. Aynı şeyleri önemsiyoruz.
  • Merhaba.Uygulama kasasında haberler çıkıyor kapatamadim. Nasil yapabilirm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tekin-71 kullanıcısına yanıt
    Sayfa 883
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Bu dediginz app vault uygulamalar da gözükmüyor. Nerden bulacağım

• dostlar telefonun içinden çıkan ve hiç kullanılmamış alınır alınmaz çıkarılıp dolaba konmuş :) orjinal kılıfı satabilirim. isteyen varsa teklifte bulunabilir.
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    Şu muhabbetler bitsin artık.
    Telefonun şarjı kullanıcının nasıl kullandığına bağlı olarak değişir, sizin verilerinizin pek bir önemi yok yani.
    Ben 2 aydır kullanıyorum BL açık AOD açık EEA rom kurulu gün sonunda %50 den aşağı pek nadir görüyorum. Hatta şarjı çok gitse de %50 de şarja takmasam diyorum.
  • serrikoc S kullanıcısına yanıt
    Netflix kuracaksanız yükleme ve güncelleme rahatlığından dolayı EU rom a geçmeniz daha mantıklı olur.
    Diğer romlarda APK olarak yüklemeniz gerekiyor.
    Ben üzerinde gelen, EU, ve EEA rom denedim EEA da kaldım. (İstemediğim google servislerini kaldırdım mis oldu)
  • Beyler Telefonu sipariş ettim geliyor telefonda jack girişi ve typc girişi var elimde ise tiypc li güzel bir kulaklık var acaba mi9t bu tiyp c li kulaklığı çalıştırırmı ? yoksa jack dönüştürücü mü alayım
  • Merhaba telefon alma arifesindeyim 2500 civarı çok cihaz var bunu önerir misiniz?. 2 sene daha rahat kullanılır mı? pop up kamera sorun yaratıyor mu? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayı duydunuz mu? Mi a3 android 10 güncellemesi 2. Kere geri çekilmiş 3. Kere yayınlamışlar yuh

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu telefonu günluk normal kullanım için rom isleri ile ugrasmayan bir kullanıcıya tavsiye eder misiniz ? Herkes daha iyi performans için rom atıyor yazilim ile ugrasiyorlar. Son güncelleme ile pil performansının da düştüğünü yazılıyor. Siz ne düşünüyorsunuz ?

• SyLaR046 kullanıcısına yanıt
    Son güncellemeyi yükleyin, işlem bitimi hard reset atın ve sıfırdan kurulum yapin...

• fth F kullanıcısına yanıt
    Eu dediğiniz Xiaomi Eu değil mi

• Telefon beklediğimden iyi. Klasik android dezavantajlarını saymazsak tabi. Tek sorum var. Instagram'da storylerde story videosu açıldıktan tam 2 saniye sonra lag oluyor. Telefona özgü bir saçmalık mıdır bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natbolad -- 9 Nisan 2020; 14:49:23 >
  • Arkadaşlar telefonunun ekranını bilgisayardan görebileceğim ve kontrol edebileceğimiz bir uygulama varmı? Apowermirror vs denedim ama çoğu çöp... Xiominin desktop client vb bişey de olabilir.. Tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilirsek sevinirim. 😌

• RevOs neymiş be parlaklık oto full Wi-Fi volte açık ve sync ile GPS kapamamışım süreye bak
    Film müzik ve totalde 3 saate yakın Bluetooth

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• frenze kullanıcısına yanıt
    mi flash tool mac os yaz hocam reddit linkinden indirip yapmıştım ben onun dışında Windows emülatör programları var onlarda da yapabilirsin

• NexusElite kullanıcısına yanıt
    Rom ve sürüm nedir?

• Yeni aod güncellemesi sonrasi görünüm. Tum bildirimler artik gözüküyor.

• 
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.