Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (811. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.827.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galeri, Album, Diger kisminda var.. Direk dosya yolunu attim girip bakin dosya yoneticinizle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Galeri, Album, Diger kisminda var.. Direk dosya yolunu attim girip bakin dosya yoneticinizle.
    Dosya yöneticisinde buldum o problem değil hocam. Galeride diğer yok.
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• Sánchez kullanıcısına yanıt
    Sizin galeri uygulamanizda gozukmuyor sanirim..

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Sizin galeri uygulamanizda gozukmuyor sanirim..

Android 9 diye olabilir mi? Sistem uygulamaları güncel ama olmadı. Gcam, stock cam, wp, screenshot ayrı klasörlerde görmek istiyorum ya da direkt iostaki gibi aksın klasörsüz ama bulamadım of

Müzik uygulamasına gömülü youtube pro mu var telefonda? Hangi rom?
  • 2artı8 2 kullanıcısına yanıt
    Stok.

Orijinal romda var hocam. Müzik uygulamasına girin sağ altta izle yazan yere tıklayın orda var. Videolar arka planda oynuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LacWer kullanıcısına yanıt
    theVerge T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bende youtube yüklü değildi ondan görememiş olabilirim, gerçekten güzel. Reklam olayı nasıl acaba?
  • Ana ekranda sadeliği sevenler burada mı😊★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam siz xiaomi.eu romunda mısınız?

• Evet, haftalik surum.

Reklam yok, sadece videolar oynuyor. Yorumlari vs. gorme de yok. Muzikcalar gibi calisiyor.

• krmtrylcn kullanıcısına yanıt
    Hayır

• Ne albümler ne wpden gelen fotoğraflar galeride görünmüyor. Stok galeri tam rezalet.

Ben Mi A2 Lite kullanıyorum ama MIUI 11.0.5 yüklü Android 9. Gözükmeyen albümlere basılıp tutup göster deyince düzelmişti. Belki sizde farklı galeri uygulaması yüklüdür bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenyxia -- 10 Mart 2020; 18:13:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tucsonFL

Android 10 anlık pil tüketimim bu şekilde. 40 saat beklemeye 10 buçuk saat ekran süresi. Temiz kurulum zor ama yapınca da iyi ki dedirtiyor

Temiz kurulum yapmadım ama ben de aynı ekran süresini alıyorum artık. 11-12 saat civarı.

Ki ekran parlaklığı çoğu zaman maksimum...

İlk zamanlar ekran 6 saat süre veriyordu Android 10. Andorid sistem %25 kullanıyordu.

Ama gömülü işlemleri devre dışı bırakınca düzeldi. Facebook, Miui Daemon gibi... Çok gereksiz işlem varmış... BL kilidini de açmaya gerek yok bunun için. Garanti devam ediyor yani.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Bu harika dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Ne albümler ne wpden gelen fotoğraflar galeride görünmüyor. Stok galeri tam rezalet.
    Benim stok galeri çok güzel çalışıyor

Teşekkürler hocam. Ben de bl kilidinin açılmasını bekliyorum, açılınca ben de geçmeyi düşünüyorum. Haftalık sürüm mü daha iyidir stabil sürüm mü?
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi servisleri kaldırdınız tam Bi liste yazabilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.