Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.830.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son gelen güncellemeyi kurdum hiçbir sourun görmedim gayet akıcı çalışıyor. Batarya da da sıkıntı yok.

İlk aldığımda miui11 yüklemeyin çok sorunu var diyorlardı aldığım gibi yüklemiştim şimdiye kadar onda da hiç sorun yaşamadım.

Rom falandı şuydu buydu telefonu çok kurcalamazsanız hiç problem yaşamıyor yada daha az yaşıyorsunuz galiba. Ben tr garantili cihaz aldım normal akıllı telefon gibi kullanıyorum. Gcam falan yükledim gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Uygulamaları Yönet kısmından Kamera verilerini temizleyin
    Son güncelleme ile bu sorun çözüldü hocam...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan78

İndirip yükledim..Fotoğraftan videoya geçince program kendini kapatıyor bende

Alıntıları Göster
    Kapatıp yeniden açın düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Birebir oturuyor blitzpower, cokta basarili n11 yorumlarina aldirmayin. Once cihazi alin tabi

m.n11.com
    Xiaomi Mi 9t (2 Adet) Blıtzpower Nano Ekran Koruyucusu - n11.com
    https://m.n11.com/xiaomi-mi-9t-2-adet-blitzpower-nano-ekran-koruyucusu-P324479826
    Yarın kısmetse alıyorum kargoda şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• car_lover C kullanıcısına yanıt
    Başka bir alternatifiniz yok zaten garantili olduğu için...

Mecbur stock/fabrika/orijinal rom kullanacaksınız..

Garantisiz olanların öyle sorunları olmuyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 7 Şubat 2020; 15:9:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Kapatıp yeniden açın düzelir

Alıntıları Göster
    Kapadım acdim aynı maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Üstadlar merhaba pil durumu nasıl sizce

• Merhaba arkadaşlar
    malum Mi9T cihazım Android 9 ve Miui 11 idi bu sürümü kullanırken arayan kişilerin resimleri tam ekran oluyordu android 10 olunca küçük resim oldu sıfırlama yaptım yine aynı resimleri kaldırıp yeni resim koyuyorum, ilk dakikalarda tam ekran oluyor sonra yine aynı çözümü bulan veya önerisi olan varmı?
  • Arkadaşlar twrp ile Android 10 sürümünü yüklemek istiyorum imei atılmış çihazıma. Twrp ile yükleyebilmem için link verebilecek var mı?
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Bende aldım taktım güzel oturdu. Tek iki konu var ekran kadar kaygan yüzeye sahip değil ve parmak izi okuyucunun performansını düşüyor biraz. İki parmağımı iki kez tanımlasam da sonuç aynı.

• Android 10 güncellemesi gelmiş yapacağım fakat Bl kilidi kapanır mı?

• worldpartner W kullanıcısına yanıt
    Hangi sürüm ?
  • 2Shakur kullanıcısına yanıt
    BL kilit kendi kendine kapanan ekran kilidi gibi değil,kapanmaz.
  • tamamdır hocam teşekkür ettim

• Telefona android 10 ve miui 10.0.0.4 güncellemesi geldi. İndirdim yükle dedim ve yüklemeye başladı ama bir süre sonra iptal etti ve hata oluştu tekrar yükleyin dedi. Tekrar yüklemek için kontrol et diyorum "güncelleme yok" diyor.

• Telefona android 10 ve miui 10.0.0.4 güncellemesi geldi. İndirdim yükle dedim ve yüklemeye başladı ama bir süre sonra iptal etti ve hata oluştu tekrar yükleyin dedi. Tekrar yüklemek için kontrol et diyorum "güncelleme yok" diyor.

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• worldpartner W kullanıcısına yanıt
    Twrp silinmemesi için rom yükledikten sonra twrp ana ekrana gelip magisk (root) yüklemelisiniz..

https://bigota.d.miui.com/V11.0.4.0.QFJEUXM/miui_DAVINCIEEAGlobal_V11.0.4.0.QFJEUXM_5001481fbb_10.0.zip
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Hocam temiz kurulum mu yapmalıyım

• Güncellemeyi indirdi güncelleme hazır yükle dedi tıkladım güncelleme yok dedi tam bi troll bu telefon

• 
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.