Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.830.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NexusElite

Kullananlar rica etsem parmak izi performansı ve ahize-hoparlör yüksekliğini söyleyebilir mi ?
    Yardımcı olabilicek var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Anlamadığım birşey var, en üstteki kameraya elimi koyuyorum, kapatıyorum kameralar arası geçiş yapıyorum o kameraya hiç geçiş yapmıyor, acaba o kamera sadece süs mü?

Geniş açı değil, ultra geniş açı değil, 48mp değil, telefoto değil...

Peki ne o zaman? Siz de dener misiniz acaba?

Bu kendi kamera uygulaması üzerinde, gcam uygulamasında en üstteki kamera telefoto olarak görünüyor ve 2x yakınlaştırma yapıyor
    kendi uygulaması ışık-mesafe uygun değilse ana kamerayı kullanıyor 2x zoom için. portre modunda yine üst kamerayı kullanıyor.
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Parmak izi sartlar iyi ise duzgun calisiyor. Sogukta, nemli ortamda, farkli acilarda vs. okuyamiyor genelde. Gunluk kullanimda 10 da 2-3 hata verir en kotu.

Ahize sesi cok net ve yuksek, hoparlor sesi orta halli. Cok yuksek seste bozulabiliyor. Mono oldugu icin cok kaliteli ses beklemeyin.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 kamera, gecişi açmayı ve pixel modunu nereden açacağız ? Birde video çözünürlüğü 1080p mi ? Fps kaç ayarlı onu nasıl göreceğiz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

7 şubat 2020 gcam sürümünü indirdim, tek bir sorunu bile yok, harika çalışıyor, video ve fotoğraf kalitesi muazzam.

Ayarlardan 3 kamerayı aktif halde kullanma ve geçiş seçeneğini açarsanız daha iyi olur tabi, bir de modu pixel 3 ayarına getirin.

Onlarca gcam denedim en sonunda düzgün çalışanı yapmışlar.

https://www.cyanogenmods.org/downloads/urnyx05-google-camera-7-2-010-v1-7/
    İndirip yükledim..Fotoğraftan videoya geçince program kendini kapatıyor bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mBenJi kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bende var hiç kullanmadım ilgilenirseniz verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan78

İndirip yükledim..Fotoğraftan videoya geçince program kendini kapatıyor bende

Alıntıları Göster
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    Cihazda mıuı arama ve sms uygulaması var. Değişsin istemiyorum. Önceki cihazımda Google uygulamaları vardı. Mıuı daha kullanışlı geliyor.

• Arkadaşlar reno 2 z ile takas edeyim mi

• Android 10 ile telefon tamamen yavaşladı çok fazla lag var. Neden geri çekmişlerdi günler sonra aynı sorunları yaşayalım diye mi?

Bu arada toz toplamayan bir kılıf yok mu?

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Atkadasla aynı anda aldık ben mi9t o reno2z
    Renonun ekranı daha net diyebilirim ancak mediatek işlemci nasıl olur bilemem

• kadir45700 K kullanıcısına yanıt
    Değişmez...

• myctapha kullanıcısına yanıt
    PC de Intel ,telefonda SnapDragon işlemci tercih edilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 7 Şubat 2020; 13:5:9 >
  • Bu geri çekip tekrar aynı güncellemeyi verme işlemi Xiaomi klasigidir,zamanla alışır siniz.

Yedek alıp reset atın başka çözümü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 7 Şubat 2020; 13:7:7 >
    Macera aramak dedikleri bu olsa gerek...

• quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

Arkadaşlar reno 2 z ile takas edeyim mi
    siz 9t den memnun degilsiniz r2z de mutlu olacam diyorsunuz, takas eden r2z de mutlu degil 9t de mutlu olucam diyor.

paradoksa gel

deneme amacli 2-3 gun takas edin tanidiksa..

İlk çıktığında Ekim ayında eşime aldım. Bende Mi9 T var. Açıkcası Oppo'yu her açıdan daha çok beğendim. Oyun oynanmadığı için işlemciyi sorun etmedik. Ancak elektronikte şansızlık bizi buldu, yakınlık sensöründe sorun var, şimdi KVK'da serviste bekliyor. Değişim talep ettik. Umarım öyle olur. 8GB ram telefonun keyfini arttırmış..
  • Bende şimdi V11.0.3 var EU orjinal rom V11.0.4. e yükselteyim mi ? Android 9 şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Parmak izi sartlar iyi ise duzgun calisiyor. Sogukta, nemli ortamda, farkli acilarda vs. okuyamiyor genelde. Gunluk kullanimda 10 da 2-3 hata verir en kotu.

Ahize sesi cok net ve yuksek, hoparlor sesi orta halli. Cok yuksek seste bozulabiliyor. Mono oldugu icin cok kaliteli ses beklemeyin.
    Eyvallah hocam teşekkür ederim. iPhone dan iyidir kesin hoparlör özellikle bana hiç yeterli gelmiyor doğru düzgün ses çıkmıyor desem yeridir. Birde ben bi kaç tane ekran koruyucu buldum hangisini almam daha iyi olur ? Parmak izine engel olmayan.

Şu 55₺ ilk olan hoşuma gitti gerçi

https://www.kapakolsun.com.tr/
    Xiaomi Mi 9T Ekran Koruyucuları ve Fiyatları Sayfa 2
    https://www.kapakolsun.com.tr/xiaomi-mi-9t-ekran-koruyuculari?view=0&ps=2

• NexusElite kullanıcısına yanıt
    Birebir oturuyor blitzpower, cokta basarili n11 yorumlarina aldirmayin. Once cihazi alin tabi

m.n11.com
    Xiaomi Mi 9t (2 Adet) Blıtzpower Nano Ekran Koruyucusu - n11.com
    https://m.n11.com/xiaomi-mi-9t-2-adet-blitzpower-nano-ekran-koruyucusu-P324479826

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 7 Şubat 2020; 14:39:23 >

• 
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.