Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.829.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj konusunda çok büyük sıkıntılar var bende arkadaşlar miui 11 öle 10 saat olan sürem 6-7 civarina düştü zaten şimdi birde hücre yayını belası var hücre yayını ile Android sistem şarjın anasını belliyor bunun çözümünü bulan bilen varsa bakabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hücre yayını için ..Mesaj /Ayarlar/Acil durum uyarıları ni kapalı halde tütün..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Worawerz W kullanıcısına yanıt
    Hepsini kapatın...

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• arkadaşlar samsung a51 mi yoksa bu mu?
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Bende hep kapatıyorum ama kendi kendine açılıp duruyor nasıl bir bug ise anlamadım gitti valla

• ALIENWARE kullanıcısına yanıt
    Güzel günlerde kullanın ben kutudan çıkan kılıf inceliğinde arıyorum üst ve alt kısmı kapalı olan.
    N11de görsele aldandım alakasız kaba bir kılıf çıktı aynı gün iade ettim görsellerin çoğu aldatıcı oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Tabi ki bu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worawerz

Şarj konusunda çok büyük sıkıntılar var bende arkadaşlar miui 11 öle 10 saat olan sürem 6-7 civarina düştü zaten şimdi birde hücre yayını belası var hücre yayını ile Android sistem şarjın anasını belliyor bunun çözümünü bulan bilen varsa bakabilir mi
    Bu telefonu almak istiyorum ama boyle tecrube yasayanlari gordukce vazgeciyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hakuk

Bu telefonu almak istiyorum ama boyle tecrube yasayanlari gordukce vazgeciyorum

Alıntıları Göster
    pil normal kullanımda 40-50 saat civarı gidiyor hocam. burada yazanlara bakarak aldanmayın siz. buradakilerin çoğu hardcore kullanıyor telefonu, hepsi power user yani. normal şartlarda hiçbir şey olmaz. ayrıca android 10 ile hücre bekleme sorunu çözüldü.
  • hakuk kullanıcısına yanıt
    Vazgeçmeye bahane arıyorsunuz bence :) Garantili alın güncelleyip fabrika ayarlarına dönüp kullanın.. Her memnun olan konuya yazsa keşke, memnun adam konuyu bile açıp okumuyor
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    doğruluk mu cesaret mi ? bu böyle bir oyun değil yalnız :) siz nasıl bir kullanıcısınız neler arıyorsunuz cihazda..
  • hakuk kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi düşünerek xiaomiden hep çekindim ama aldıktan sonra da keşke daha önce alsaydım diye kendime kızdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA021941B

pil normal kullanımda 40-50 saat civarı gidiyor hocam. burada yazanlara bakarak aldanmayın siz. buradakilerin çoğu hardcore kullanıyor telefonu, hepsi power user yani. normal şartlarda hiçbir şey olmaz. ayrıca android 10 ile hücre bekleme sorunu çözüldü.

Alıntıları Göster
    Hücre bekleme sorunu yok ama Android sistem sorunu var şimdi de...

Orta ışıkta ekran, konum kapalı, WiFi ve Bluetooth açık ekran süresi...

Güncellemeden önce çok daha iyiydi ekran süresi...

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• Theologist kullanıcısına yanıt
    İlk güncelleyenlerden misiniz yoksa yeni güncellemeyi mi yapmıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tucsonFL

İlk güncelleyenlerden misiniz yoksa yeni güncellemeyi mi yapmıştınız?
    İlk güncelleme geri çekildi ben de manuel olarak indirdim ki zaten şu an verilen güncelleme de aynı güncelleme zaten.

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    O menüye nerden giriyorum ayarlarda aradım bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Vazgeçmeye bahane arıyorsunuz bence :) Garantili alın güncelleyip fabrika ayarlarına dönüp kullanın.. Her memnun olan konuya yazsa keşke, memnun adam konuyu bile açıp okumuyor
    Siz kac aydir kullaniyorsunuz. Ben gprs bile acmiyorum gunluk kullanimda. Ip6 bana gunu rahat cikartiyordu 4 yillik kullanimdan sonra artik oglen saatine kadar sarj olan cihaz 3 saatlik ekran kullanimi vermeye basladi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA021941B

Alıntıları Göster
    Miui 10 varken bende de 8-9 saat ekran iki güne yakın bekleme alıyordum. Miui 11 den sonra 5-6 saate düştü kullanım ve bekleme surem 24 saati geçmiyor. Kullanım alışkanlıklarımda değişiklik yok sadece sürümler arasında ki rezalet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 6 Şubat 2020; 22:55:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

doğruluk mu cesaret mi ? bu böyle bir oyun değil yalnız :) siz nasıl bir kullanıcısınız neler arıyorsunuz cihazda..
    :)
    * Konuşma kalitesi, ses vb
    * Batarya ömrü, günü rahat çıkarmalı
    * Program geçişlerinde kasma olmasın, rehber takılmasın
    * Mümkünse ısınmasın
    * 3 Yıl idare etsin. Şirket 3 yılda bir telefon hakkı veriyor :D

Oyun oynamıyorum. Telefonla tek eğlencem Netflix ve twitter
  • 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.