Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (639. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.830.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 saati gordum ben komple mobilde :) Guzel cihaz cok hizli sarj oluyor zaten. Batarya konusunu dert edenler bana mizmizlanan cocuklar gibi geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 1 Şubat 2020; 23:39:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 dk Twitter kullanımı 2 saat ekran ve Twitter daha fazla tüketmiş var mı başına gelen ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • harock kullanıcısına yanıt
    Android 10'da Android Sistemi hep fazla pil tüketmiş gözüküyor ama pil tüketimi en son mui11 android 9'dan sadece bir tık kötü bence. Pil istatistik sayfası farklı çalışıyor.
  • Espa kullanıcısına yanıt
    Miui 11 Android 9 u kullanmadım ona güncelleyip ardından Android 10 a geçtim hemen istatistik doğruysa Twitter in da aşırı pil tükettiğini söylemek yanlış olmaz 2 saat ekran açık kalmış Twitter 30 dk kullanılmış ama Twitter daha fazla yemiş pilden

Ayrıntılara bakıp arka planda çalışmış mı diye bakabilirsiniz. Ekran düşük parlaklıkta kullanıldığı zaman uygulama pil tüketimleri ekranı geçiyor. Ben de uzun süre tarayıcı kullandıktan sonra baktığımda tarayıcı kullanımı ekranı geçiyor ki parlaklık %30-40 civarı oluyor o zamanlar.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam pil tasarrufunda mı kullandınız? 12 saat mobil veri ile müthiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hangi rom ve sürüm kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

labs.xda-developers.com
    XDA Labs | ViPER4Android FX 2.7.1.0
    https://labs.xda-developers.com/store/app/com.pittvandewitt.viperfx

Bunu kurun, muzik keyfinizi 2 ye katlar. Gain ozelligi mevcut.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
    Kurdum da seste pek de bi yükselme yok ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kardes bence bu bir bug bozukluk var. Ben de youtube boyle gozukuyordu sildim. Simdi tekrar kontrol edince o gosterdigi sarji yemedigini farkettim orada oyle gozukuyor baska bir aciklamasi olamaz. 2 saat oyunun yedigi sarji 30dk youtube uygulamasi yemis gozukuyordu bende..

• Espa kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ayni durum youtube icin gozukuyordu 20dklik youtube 2 saatlik oynadigim oyundan daha fazla. Bu arka planda da calissa imkansiz bence bi bug var

• Android 10 hâlâ gelmedi bana. Neden bilen var mı? PFJMIXM

• Kendi rom u degildi aosp romlardan xda da bulunan. EvolutionX

• USB hata ayıklama açıp bazı uygulamalar silmiştim. Fabrika ayarlarına dönsem geri gelir mi ne yapmam lazım? Tr garantili cihazım.

• ogzmrt O kullanıcısına yanıt
    Bu sureleri EvolutionX ile aldim. Suan tekrar stok romdayim. En stabil bu cunku.

• CloxyTR kullanıcısına yanıt
    pm komutu veya uygulama ile mi sildiniz? oyleyse geliyor fabrika ayari sonrasi..

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Sag ustteki ilk simgeye basin aynen bu sekilde olmasi lazim. Yoksa calismiyordur.. Gain uyguladiniz mi, ben kulakligi kullanamiyorum son seste. 2 tik dusuk kullaniyorum rahatsiz ediyor..

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• Yetkilendirme kısmında kapatmam gerekenler varmı ?
    Ya da kapatmış olduklarımdan açman gerekir dedikleriniz.

• UoH kullanıcısına yanıt
    Sim etkinleştirme,geri bildirim , güvenlik kapatın

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler .

• Bu arada bu kadar yazdım ama yorum yapmadım onu fark ettim :D Iphone 6s'den geçtim, çok ama çok memnunum. Şarz konusu olsun, kamerası olsun her şeyi ile müthiş. Tek korkum, en son 6 sene öncesine kadar android telefon kullanıyorum ve hep 1 sene sonunda telefon pertliyordu. Kasmalar, donmalar yaşıyordum. Umarım iphone'dan memnun kaldığım gibi kullanabilirim 2-3 sene
  • 
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.