Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.831.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesaj içeriği size değildi. Diğer arkadaşa idi. Sizde konuya dahil olduğunuz için etiket yaptım. Sizin ki tercih meselesi. Ama gereksiz, gösteriş gibi ibareler yersiz, cevabım bu sözleredir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Bende gereksiz demedim hocam :)

Evet çoğu arkadaş okuyun geriye doğru okuyun sayfaları yazmış,Bende niye volte yazmıyor diyor ?

Her neyse hocam daha mühim meselelerde tartışalım...
  • Cihazı İzmir'de elden alıp, tavsiye edebileceği bir satıcı olan var mı?
  • Cihazı sağsalim aldım arkadaşlar. Satıcının dediği gibi kutu dışındaki jelatini İLK ben açtım.

Daha iyisi sizlere olsun inşallah...

• quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv11/
    Hocam öncelikle teşekkür ederim. Benim global orijinal rom yüklü, imei öyle atıldı. Bu romu nasıl yüklememi tavsiye edersin?

Ayrıca link verdiğin EU rom nasıl parmak izi vs konusunda ona göre boş yere uğraşmayayım sana zahmet yazıver arkadaşım?

Son olarak, miui 11 tabanlı android 9 stable rom mu yoksa sizin verdiğiniz EU rom mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 11 Ekim 2019; 15:49:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @espa mıuı 11 de dısarda arama gelince ekranın aydınlanması yine zaman alıyor sizdede durum bu sekil mi ?
    Bu durum eu romamı has acaba ?evde sıkıntı yok fakat dısarda gün ışığında arama gelince arayanın kim olduğunu 3 4 sn sonra görebiliyorum..Bu hata mıuı 10 eu da bu durum vardı...

• Mylove kullanıcısına yanıt
    Link istedin verdim hocam, telefonu alalı 3-4 saat oldu BL açılmadan custom rom yukleyemen ama twrp ve mi flash programı ile yapılan rom işlemlerinde imei silinmez. Sadece cihazı fabrika ayarlarına döndürme yeterli.

• Temiz kurulum yaptınız mı hocam?

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Dün eu romun çıkarmış olduğu miui 11 tabanlı android 9 stable romu kurmuştum.

Miui 11 xaominin yazılım konusunda ilacı olmuş, dünden beri kullanıyorum çok hoşuma gitti.

İlk fotoğrafları paylaşmıştım.https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140333848

Menü, uygulama geçiş animasyonları, yazı tipleri çok daha güzel gözüküyor.
    Ayarlar kısmı toplanmış aradığınızı bulmak daha kolay hale gelmiş.
    Ortam ekranı çok güzel.
    Sms geldiğinde bildirim çubuğunda mesajın hepsi gösterilmiyordu, şimdi tümünü görebiliyoruz olması gereken bir şeydi.
    Gece modu sistem geneline çok güzel entegre edilmiş, başka bir tema kullanma ihtiyacım kalmadı.
    Merhaba arkadaşım, EU stabil mi, yoksa sizin yüklediğiniz bu miui 11 tabanlı rom mu daha iyi parmak izi konusunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 11 Ekim 2019; 21:33:46 >

• Arkadaşlar parmak izini dört taraftan olacak sekilde tanitin Telefon sabit dursun her tanıtmayı sağdan soldan ustten alttan olacak sekilde yapın... Farkı göreceksiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 11 Ekim 2019; 16:24:55 >
  • ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Elbette dahili hafıza hariç herşeyi silip kurdum romu.bu hata mıuı 10 v4 eu stabil romdada vardı.malesef yine devam ediyor..
    Kararlı romla umarım düzelir..

Sorun.ekran aydınlanması güneş altında anında açılmaması..yavas yavas açıyor buda arayanın 3 4 sn sonra görünmesine etken oluyor..

• Persist dosyasını twrpden flashlayin hocam belki düzelir...

• Mi9T mi Mİ9 Mu?

• KRALTRİCKY K kullanıcısına yanıt
    Mi 9 alacak kadar bütçe varsa tartışmasız 9T PRO
    Daha önce denemiştim..
    Siz hangi romdasınız sizde yokmu bu sorun

• Ben EEA GLOBAL sürümdeyim ve parmak izini kullanmıyorum batarya açısından ama önceki cihazım da bu şekilde kullandım sıkıntı yoktu. Ama illaki fiziki bir parmak izi olmadığı için fiziki olanlara nazaran daha geç tepki veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Cihazı sağsalim aldım arkadaşlar. Satıcının dediği gibi kutu dışındaki jelatini İLK ben açtım.

Daha iyisi sizlere olsun inşallah...

nerden, ne kadara aldınız hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Shiro Battousai kullanıcısına yanıt
    Cevapladım hocam.
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.