Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.831.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran süresi 7.30 saat ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LacWer kullanıcısına yanıt
    dostum telefonu aşırı kalın hale getiriyor, ben eski kilifa döndüm yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genius. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Bu simgeler değiştirilebilir mi? Navigasyon tuşları ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• quote:

*İmei atınca band 20 gitmesi olayı şu ana kadar MI 9SE modelinde ortaya çıkmış.
    Güncellenecek..

Imei öncesi 4g'de 40 mbsn alırken şimdi 0.3 mbsn'e düştü. O yüzden imei sonrası 20 mbsn ile 3g kullanmaya başladım. Sizde de oldu mu bu olay?
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Tuşu ne yapacaksınız hocam ; komple kaldırın gitsin :)

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Rahat edemiyorum hocam öyle :( ÜStte bir kaç arkadaşın simgeleri değiştirmiş de ondan merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

Rahat edemiyorum hocam öyle :( ÜStte bir kaç arkadaşın simgeleri değiştirmiş de ondan merak ettim.
    root varsa 2 uygulama yardımı ile yapılıyor. ben navigasyon tuşlarını gizli sevdiğim için kullanıyorum.

hide nav bar uygulaması ile navigasyon tuşları gizleniyor.
    navigation bar uygulamalarından biriyle de gizlenebilen ve özelleştirilebilen yeni çubuk yapılıyor. ben s9 navigation bar adlı uygulamayı kullanıyorum.

gizli halde tek sıkıntısı bazen program duruyor(günde bir kez falan) durum çubuğundan ayarlar/uygulamalara girip bir kaç sn bekleyince tekrar açılıyor.

• Arkadaşlar merhaba,

Hızlı şarj özelliğini kapatmanın bir yolu var mı?
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Hızlı şarj özelliği olmayan bi adaptör kullanmak dışında bi çözüm yok gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gilean_

Mi 9t Pro mu ?
    Hayır mı 9t 128 Gb kapalı kutu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar gcam yüklüyorum ama 12 mp hepsinde kamera onerebileceginiz varmi 48 mp olan

• Bootloader kilidinin açıldığını nasıl anlarım? Başvuru yapıldı 8 gün oldu, açık kapalı nasıl kontrol ederim ?

• Spotifyda YouTube da yazıların simgelerin küçük görünmesini nasıl saglarim yani pikseli artırmak gibi sayılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

Arkadaşımla aynı cihaza sahibiz. Ancak o 10.3.3 sürümünde ben 10.3.2. Bu nasıl oluyor arkadaşlar? Bölge olarak Türkiye seçili ikimizde de?
    Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?

• Bugün imei atıldı. Az önce ağustos güncellemesi gelmiş onu yükledim. Yeniden başlattım twrp'ye girdi bir şeyler yükledi, sonra fastboota girdi. Şu an ne yapsam fastboottan çıkamıyorum. Telefon sıkıştı kaldı, açılmıyor da kapanmıyor da.

HELP!
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukakgun

Bootloader kilidinin açıldığını nasıl anlarım? Başvuru yapıldı 8 gün oldu, açık kapalı nasıl kontrol ederim ?
    Süre tamamlanınca tekrar PC'ye bağlayın ve aynı işlemi tekrar yapın. Bootloader kilidi açılınca cihaz açılırken unlocked yazacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

Bugün imei atıldı. Az önce ağustos güncellemesi gelmiş onu yükledim. Yeniden başlattım twrp'ye girdi bir şeyler yükledi, sonra fastboota girdi. Şu an ne yapsam fastboottan çıkamıyorum. Telefon sıkıştı kaldı, açılmıyor da kapanmıyor da.

HELP!
    Eu rom 9.9.26 mı yüklediniz? Kullandığınız twrp Android 10 ile uyumsuzdur. Çin twrpsinin son güncel sürümünü atarsanız sorun düzelir, ben de dün çok uğraştım.
    Hocam türkiyeye mi geldi ağustos güncellemesi? Kontrol ettim bende yok güncelleme

Güncellemeyi twrp üzerinden(internetten ilgili romu telefona atıp program üzerinden) yapın demişlerdi. Siz direkt ayarlar üzerinden mi yaptınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.