Bildirim
★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (178. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ana ekran haricinde diğer yerlere eklenmiyor ne sağa ne sol ekrana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ek ayarlarda hızlı erişim var belki o yardımcı olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hızlı şarj ve pil performansının ne alakası var? pil %100 dolduktan sonra 15dk daha şarjda kalsın o zaman farkı göreceksinizquote:
Orijinalden alıntı: silveraction
Gençler tekrardan hepinize merhaba pek çok kişi telefonun bataryasından şikayetçi olmuş hatta bir arkadaş hızlı şarjdan dolayı pilin az dayandığını yazmıştı ve hızlı şarjı kapatmanın bir yolu olup olmadığını sormuş Ben şans eseri az önce bir şey keşfettim telefonu bilgisayara bağladığımda USB üzerinden telefon hızlı şarj olmuyor bildiğiniz gibi usp gucu daha düşük Amper ile çalışıyor şimdi telefonu yüzde 20'den yüzde yüze kadar USB üzerinden şarj edeceğim bakalım deneyimler nasıl olacak sizler de bence deneyebilirsiniz hepinize iyi hafta sonları dilerim
-
Arkadaş bu bootloader kiliidini açma olayı ne cinsmiş. 168 saat bekledik. Üstüne 2 gün daha bekle diyor!!! 10 gündür telefonu kullanamıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Launcher yandex mi?
Sorun olmaz. Ben yıllardır rootlu sistem kullanıyorum. Zaten her işlem için sms doğrulama yapılıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Poco launcher. Simgeler miui 10 pixel icon pack.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Poco launcher kurdum, tema ekledim ve arka planı da başka bir resim yaptım karman çorman oldu
Bu arada ilk mesajdaki linkten youtubevanced kuramadım.
Edit:beceremedim resim eklemeyi hata veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ota Benga -- 22 Eylül 2019; 23:15:31 >
-
Siz bir kaç kere yavaş şarj edin bak (usb yi kast etmiyorum) hızlı şarj etmeyen adaptorle neler fark ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-138 -- 22 Eylül 2019; 23:40:8 >
Teşekkürler
Hızlı sarj acıp kapama kısmı warmı mi9t de varsa nerde
Yok maalesef yavaş etmek isterseniz farklı bir adaptör kullanın hızlı olmayan Samsung VS
Bekleme süresince telefon kullanılamıyor mu ? -
Elimde var samsung 5V 2A olanlardan ne gibi yararı vardır hocam ? -
-
Hızlı şarj ediyorum ve ortalama 10 saat alıyorum. Ne olacak yavaş şarj edip 15 saat mi alıcam?quote:
Orijinalden alıntı: F-138
Siz bir kaç kere yavaş şarj edin bak (usb yi kast etmiyorum) hızlı şarj etmeyen adaptorle neler fark ediyor -
Ben diğer ekranlara eklemede sıkıntı yaşamadım. Sürükleyerek istediğim ekrana ekleyebiliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: azizsilin
Ana ekran haricinde diğer yerlere eklenmiyor ne sağa ne sol ekrana
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X