Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.815
Cevap
297
Favori
1.806.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13231324132513261327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uygulamalar> sim aktivasyon servisi izin ve bildirimleri kaldırın hocam

Şifre ve güvenlik> yetkilendirme ve iptal içinde de sim servisi devre dışı bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 10 Mart 2023; 23:28:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam orijinal batarya alabileceğimiz güvenilir bir site/satıcı var mıdır? İyice bıraktı kendini.

• V3 sürümünü denediniz mi? v3.5'in problemleri olduğunu belirtenler var.

• Antocio kullanıcısına yanıt

v3'ü 1 ay kadar, v3.5 yaklaşık 2 aydır yüklü durumda.

3.5 çok daha iyi ve sorunsuz benim için.

• 3 yıla yakındır kullandım ve son 1 yıldır ise pek te fark ödemeden Huawei P30 Pro ya geçtim, kesinlikle daha iyi hissettiriyor. Özellikle kamera kalitesi ve hızı anlamında dağlar var. Birde ilk kez bir Huawei kullandım gerçekten çok stabil başarılı çalışıyormuş, menü kullanımı anlamında xiaomi den daha başarılı ve stabil çalışıyor. Mi 9T de tek aradığım şey 3 parmak aşağı hareketi ile Screen Shot almak oldu. Zira parmağızın eklemi ile de SS alabildiğiniz Huawei de bu özellik pek stabil çalışmıyor maalesef.

• SiyahPelerinliAdam kullanıcısına yanıt

Fark ödemeden geçebilmeniz iyiymiş, piyasadaki fiyatlara baktığımda şu anki fiyatları oldukça yüksek görünüyor.

• MIUI 14 Stable (Android 13)

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Öncelikle
    buradaki recovery ile format data, wipe dalvik+ cache+ vendor+ system yapalım.
    Rom dosyası part1, part2

Leica kamera yüklü.
    Güvenlik yaması 2023.01

Günlük kullanım için performans ve batarya süresi çok iyi.

Rom video incelemesi:
    SÉRGIO MUNDO XIAOMIyoutube
    Miui 14.1.2 mi 9T android 13
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=BA2tCGnMNAU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 26 Mart 2023; 21:47:50 >

• Bu romun adı ne, sitesi, forumu falan var mı? Yanlış anlamayın da böyle random linki indirip yüklemek pek makul gelmiyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bi arkadaşın telefonu bozulmuş şarj olmuyordu .Benim şarj aletini taktı .

şarj cihazım kutudan çıkan 18W orjinal şarj cihazı ve kablosu

Şarj aleti şimdi yavaş şarj ediyor uyarı veriyor .Şarj olurken hızlı şarj ibaresi yazmıyor .

18 W note 8 pro nun şarj cihazıyla denedim yine aynı sadece şarj oluyor ibaresi çıkıyor .

Sizde durum nedir ?Şarja takıldığında hızlı şarj diye yazıyor mu?

Note 7 de şarj oluyor deyip daha sonra hızlı şarj yazısı çıkıyor .Mi 9T de hızlı şarj yazısı çıkıyormuydu hatırlayamadım?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Benim cihazın şarj entegresi bozulmadan önce böyle saçmalıklar yapmaya başlamıştı.

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt

Güncel romlara aşağıdan ulaşabilirsiniz

https://forum.miuiturkiye.net/forum/mi9t-redmi-k20.357/

• Alphace A kullanıcısına yanıt

Şarj aleti ve cihaz sağlamdı kullandığım cihazdı .Ne olduysa telefonu taktıktan sonra oldu .

Bugün cihazı sıfırlayıp deneyeceğim bakalım .

cihazı şarj ederken hızlı şarj yazıyormuy du peki?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hayır. Şarj olmuyor yazıyordu.

• Alphace A kullanıcısına yanıt

cihazı sıfırladım şimdi hızlı şarj yazmaya başladı Yüzde 20 lerden %100 olması 1 saat 40 dakika kadar sürüyor

• Merhaba, şu an Arrow OS kullanıyorum ve Ghost OS yazılımına geçmek istiyorum. Ancak OrangeFox'a girdiğimde tüm dosyalar şifreli görülüyor. Bu problemi nasıl çözebilirim? Şifreli olduğu için de rom dosyasını bulamadım.

• Arkadaşlar orjinal ekranın yarısı dokunma sorunu yüzünden garantiden değişmişti.Şimdide aniden ekran komple beyazladı,gitti geldi kapattım açtım komple gitti :) Açtım baktım içine herhangi bir sorun gözükmüyor,ekran gitmiş sanırım cihaz sorunsuz çalışıyor.

Cihazdan inanılmaz memnundum,ekran gidince piyasadaki modellere gittim baktım değiştireyim diye hiçbirini beğenemedim. Sanırım full ekran yüzünden :)

- Yakın zamanda sorunsuz kaliteli amoled ekran alan varmı ? parmak izi vs çalışan? yetkili servisten takılan 1 yıl dayanmadı çünkü serviste değişmesinin mantığı kalmadı pek. (Serviste takılan Visionox markaymış,orjinali samsungdu sanırım)

• Antocio kullanıcısına yanıt
    Wipe işlemlerini yapın sonrasında adb, otg yada pc den rom dosyalarını yeniden atın.

• Önceki mesajımı görmediniz sanırım, bu romun adı nedir? Sitesi falan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahın belası xiaomi yeni batarya aldık 6 ay garanti verdiler 6 ay tam doldu batarya yine eski haline döndü

• LNavigator kullanıcısına yanıt

çare yeni telefon hocam orjinal batarya da fayda etmiyor

• 
Sayfa: önceki 13231324132513261327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.