Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.833.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13061307130813091310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Youtube'da ve Instagram'da video izlerken böyle oluyor bazen sebebi nedir bilen var mı ? Yeni telefon alma zamanı mı geldi ??★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- 

• quote:

Orijinalden alıntı: mertyilmazdeu

Youtube'da ve Instagram'da video izlerken böyle oluyor bazen sebebi nedir bilen var mı ? Yeni telefon alma zamanı mı geldi ?? 

Yazılımsal bir sorun... Uygulamaları silin yeniden yükleyin. Bence yeni bir telefon alma zamanı ama almıyorum şu ekonomik sorunlar devam ettiği sürece bu cihaza devam beni üzmüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt

Cihaz beni de üzmüyor ama bu sorun biraz canımı sıkıyor..Uygulamaları sil yükle yapınca düzeleceğini sanmıyorum açıkçası ama bir deneyeyim.

• Mİ 9T cihazıma deji batarya almayı düşünüyorum alıp taktıktan sonra nelere dikkat etmeliyim alıp takan varsa memnun mu acaba tşkler

• Arkadaşlar herkese merhaba ,

Edl modda daha önce cihazını kurtaran oldu mu ?

cihaza yazılım yükledim fakat açılmadı . mi logosu sürekli açılıp kapanıyor .

edl modda cihazı bağlayabildim fakat yazılım atamıyorum hata veriyor .

• Arkadaşlar şarj kablom bozuldu yeni bir kablo alacağım.

Ne alayım??

Bazı kablolarda hızlı şarj olmuyormuş galiba nelere dikkat etmeliyiz?

gittigidiyor
    Xiaomi Redmi Note 8 8 Pro 9 9 Pro 10 Pro Uyumlu Type C Hızlı Şarj Kablosu 1m Fast Şarz Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-note-8-8-pro-9-9-pro-10-pro-uyumlu-type-c-hizli-sarj-kablosu-1m-fast-sarz_pdp_804937209

Şunu alayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 13 Haziran 2022; 20:0:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lazer__ kullanıcısına yanıt

Attığınız linkteki ürün kalitesiz ucuz çin ürünü gibi duruyor.

Ugreen markasını öneririm. Kablo uzunluğunu seçmeyi unutmayın.

https://www.teknostore.com/ugreen-usb-type-c-sarj-ve-data-kablosu

https://www.teknostore.com/ugreen-orgulu-usb-type-c-sarj-ve-data-kablosu-siyah

Pc ile çok aktarım yapıyorsanız 3.0 da mevcut

https://www.teknostore.com/ugreen-usb-3-0-type-c-data-ve-sarj-kablosu

• Espa kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bundan alayım madem ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- 

Yalnız yorumlarda 15 watta kadar destekler yazmışlar mi9 t 18 watt değil miydi 😞

Aslında ucu Işıklı şarj kabloları çıkmış

Ugreen markasının Işıklı kabloları var mı acaba ya da tavsiye edeceğiniz başka bir marka?

• Garanti bitmesine 1 ay kaldı servise verip değişip talep etmek istiyorum.

Soruna ne yazmalıyım.

Şarjdan %100 den çabuk düşüyor gün içinde şarj çabuk bitiyor yazmam yeterli olur mu?

Bide ahizen de baze cızırtı yapıyor

• lazer__ kullanıcısına yanıt
    Miui store da hersey hesapliyken neden 3.parti şeylere bakıyorsunuz?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Asla cevap alamazsınız,batarya ile ilgili değişim kabul etmezler illa birşey bulurlar diye tahmin ediyorum beklediğinz ile kalırsınız

• ertank07 kullanıcısına yanıt

Denemekten bir kaybım olmayacak yarın cihazı teslim edeceğim bakalım sonuç ne olacak?

• Arkadaşlar telefon şarjdayken kullanmak istediğimde dokunmatik sapıtıyor bunu yaşayan var mı acaba ? bir sıkıntı yok tabi ,normalde böyle

yapmıyor powerbankk ile şarj ederken de yapmıyor ilginç şekil de

Ne dediler acaba ?

• ertank07 kullanıcısına yanıt

Sence 😉

Değişti mi sıfır batarya ile? 😅

• Arkadaşlar MIUI on hatalarından sıkıldım artık. Pixel experience yüklesem memnun kalır mıyım güncel değilmiş herslde sıkıntı yaratır mı benim için

• @ertank07

Genpaya ön kayıt oluşturarak bıraktım işleme başlayınca bitince ne mesaj attılar ne mail .

Sabah internetten kontrol ettim görselde ki bilgi var bugün gidemedim .Yarın gidip alacağım yazdıklarına göre değişmiş .

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Hayırlı olsun, aosp rom atıp +2 yıl kullanılır mis. Cihazı hangi rom ve bl kilidi açık mı gönderdiniz? Ve cihazı alınca foto atarsan sevinirim.

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

Ea rom vardı garantide olduğundan kilit açmamıştım.

Cihazın nesinin fotosunu istiyorsunuz kasaya falan mi bakacaksınız ?

• 
Sayfa: önceki 13061307130813091310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.