Bildirim
★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (20. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Tecrübelerinizi bekliyoruz...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Facede kayıtsız 6/128 3.530 8/128 3.920 tl den satışta hafta sonu elinde olacakmış.Bu telefonu merakla bekliyorum.Eski android kullanıcısı olarak şu anda iphone 7 plus kullanıyorum değiştirirsem pişman olurmuyum ne dersiniz. -
Dostum ben de aynı durumdayım. 7 Plus vardı bende de fakat sattım Mi 9 almak için. Bence kesinlikle pişman etmez. Benim çekindiğim tek şey cihazın stereo hoparlöre sahip olmaması. Onun dışında her şeyi gayet iyi. IP68 sertifikası umrumda değil çünkü. 7 Plus'ta vardı ama hiç suya sokma ihtiyacı hissetmedim. Zaten dikkatli telefon kullanan biriyim. Ama önerim paranı dolara çevir Çemberlitaş gibi yerlerde tanıdığın varsa. Dolar bir anda fırlayabilir. -
Bence çok dikkat etmemişsiniz kamera konusunda. Mi 8'in kamerası çok ayrıntı kaçırıyordu arkaplanda. Mi 9'da ciddi gelişme var bu konuda. Bir de Xiaomi'nin kendi yazılımıyla ve GCam ile yaptığınız gece çekimlerini yüklerseniz çok müteşekkir oluruz. Bir de videoda stabilizasyon konusunda nasıl? O konuda da bir örnek yükleyebilirseniz güzel olur. Youtube'da yabancı kaynaklı bir video gördüm fakat stabilizasyon konusunda gerçekten berbat ötesiydi. Gerçek bir video olmadığını düşünüyorum. -
Bu arada Sahibinden üzerinde birkaç tane ilan var şu an. Kayıtsız 8/128 model 3950 TL'den satılıyor. -
Fırsatcilar cıktı piyasaya 5000tl bile yazan var. Gördüğüm en uygun fiyat 3.750 şu anda birde kayıt ücreti eklenecek
Turan GSM de Sahibinden üzerinde satışa başlamış. Bilenler vardır mutlaka zaten Xiaomi telefonları çıktığı gibi satmaya başlayan satıcılardan biri. 8/128 olan modeli 4500 TL'ye satıyor pasaport kayıtlı bir şekilde. Bu da demek oluyor ki 2-3 hafta içinde güzel fiyatlardan Hepsiburada gibi sitelerde satışa sunulacak. -
Mi9 için temkinli olmakta fayda var, Global ROm bir çıksın bakalım, Çin versiyonlarında çalışmayabilir. Şu an satışta olan Çin sürümü cihazlar hiç Global ROM almayıp Türkçeleştirilemeyebilir, alacak olanlar bu konuda dikkatli olsun bence... -
Globalin çentiği daha az gibi. -
O da belli değil son tweet'imi gördünüz mü?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
hocam bildirim ışığı var mı telefonda. var ise neresinde ? -
Enteresan evet yakından bakınca farkediliyor. Niye böyle yapmışlar yada yanılsama gibimi. -
Update'den sonra olduğunu söyleyen de var, daha birşey belli değil bugün ilk update geldi 10.2.8.0 dan 10.2.11.0 a güncellendi China Stable
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 27 Şubat 2019; 19:28:25 >
Mi9 /6-128 /3650 TL
Mi9 /8-128/4000 TL
1 haftaya da teslim
Kargo benden
.... KAYITSIZ....
Facebookda zahter falan satışa başlamış sanırım. Hasan beyde bu fiyatları söylemiş gibi sanırım çok pahalı kayıtsız. İmei olmadıktan sonra zor gibi duruyor.
@Hicks Sanırım Update ile böyle bir şey yapmışlar öyle diyorlar ama. -
Pasaport kaydı ile bu fiyatlar inanılmaz fazla. Imei çakma işlemi olursa 1-2 ay sonra alınır fiyatlara gelir.
Çentik tasarımı ilk gunceleme ile daha oval hale getirilmiş
Hocam sanırım Mi9 un kutusundan Qc 4.0 şarj cihazı çıkıyor. Fakat anlamadığım nokta, 27 Watt destekli olarak belirtilmesine rağmen, 3A 12V, 2.5 Amper (2.25 Amperde olabilir) 20 volt desteği gibi seçeneklerde belirtilmis Şarj cihazinda. O halde 27 watt üzerinde şarj kapasitesi sunmuyor mu bu şarj cihazı?quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Update'den sonra olduğunu söyleyen de var, daha birşey belli değil bugün ilk update geldi 10.2.8.0 dan 10.2.11.0 a güncellendi China Stable
Birde acaba Explorer vs. Düz versiyonun fotoğraf karşılaştırmalari var mi acaba? f/1.47 diyafram değerli fotoğraflari merak ettim, düşük ışıkta ne kadar avantaj sunuyor ve S9 misali netlik kaybı varmi diyafram değerinden ötürü diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 6s imi satmıştım 1 aydır telsizim mi mix 3 alayım demiştim fiyat düşmedi bir türlü, bakalım mi 9 kaçtan gelecek hb e. Ne kadar daha dayanırım telefonsuzluğa bakalım :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X