Bildirim
Batarya kapasitesi küçük olduğunda bir yazılım güncellemesi ile batarya berbat hale çok kolay geliyor. Kapasite büyük olduğunda bu durum yazılım kaynaklı eskitmeleri ya da güncelleme ile gelen yazılımsal hataların etkisini en az seviyeye getiriyor.
|
Terbiyesizliğin lüzümu yok beyefendiye kendi kullanımında ne kadar gittiğini sordum herhalde gün içi kullanım senaryosuyla ilgili bir iki sey de diyecekti size ne oluyor ayrıca zeka falan ne biçim bi konuşma bu kendinize gelin
|
6/128 ithalat garantili ürünler 1 yıl boyunca 1 taneye kadar bedava ekran değişimi garantisiyle Sahibinden'de birkaç mağazada 4699'dan satışa çıkmış. Büyük hayal kırıklığı... İthalatçı fiyatı Maksimum 4200 TL falan olmalıydı. Satamazlar ürünleri ellerinde kalır artık napalım...
![]() Telefona verdiği paraya bakmayan adam Mi 9'u napsın gider S10+ ya da iPhone Xs falan alır 3 bin falan daha koyup. Uyguna amiral gemisi deneyimi isteyen insanlar da 4,5-5 bin TL'ye telefon almaz. Bu durumda Türkiye özelinde Xiaomi markası ne İsa'ya ne Musa'ya yaranamamış oluyor. Buna alacağım gider Yurtdışından getirilmiş IMEI atılmış Oneplus 7'yi 3500-4000 TL civarına alır paşa paşa kullanırım. IMEI atma olayı bitince bir de böyle şark kurnazı fiyat politikaları gelince Xiaomi bitti diyebilirim benim için. Mi 8'imi sattıktan sonra bir sonraki telefonum One Plus 7 ya da 8 olacak. |
Şu sayfa bildiğin çöplük oldu, kimse forumu okumadan yazmak için yazıyor. Mi9 olmayan tüm telefonlar hakkında yorum yapılıyor, binlerce kez yazılmış malum yollarla kayıt yapma olayı defalarca sorulmuş, ya arkadaşlar kirlilik yapmayalım şu sayfada, bi bakın önce, okuyun sorunuzun cevabı var mı? Bulamazsanız yazın. Sayfalar olmuş ama hep aynı şeyler...
|
Benim düşüncem WhatsApp grubunun böyle bir bilgi paylaşımına uygun olmadığı yönünde, ne aradığını bulabilirsin, ne geri dönüp okuyabilirsin... Bence yardımlaşma siz de buradan devam edin...
|
Hayırdır neden bu kadar çabuk vazgeçtiniz? Çok beğenmiştiniz. :(
|
Bu mesaj, mesaj sahibi tarafından silinmiştir.
Gerekçe: DonanımHaber'in tek taraflı bir kararla, bilgi vermeksizin ve haksız bir şekilde mesaj silmesi. |
demekki kimse 113 sayfayı okumak istemiyor. iphone forum sitelerinde (donanım haber değil) binlerce kez jb yaparkan şu oluyor bu oluyor olmuyor diye konu açılıyor ama kimse forumda cevabı var demiyor. forumun amacı bu değil mi zaten.
sorduğum bilgi internette birçok sitede -imei atılamıyor diye ama hep geçen yılın içinde cevaplanmış. donanımhaberforum da sorarak son durumu öğrenebilirim diye düşünmüştüm ama olmadı. neyse artık |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|