Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.392
Cevap
65
Favori
392.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam kapandı. Cihaz global sürüm olduğu için global fastboot romu mi flash tool ile flashlarken seçilmesinde bir sıkıntı olmuyor deniliyordu. Yaşayarak öğrenmiş oldum. Rom yüklendi bootloader kilitlendi fakat tekrar açtım bootloader i hemen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 31 Ocak 2020; 1:34:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan1907

İyi fiyata satmışsınız vallahi. Biz de satmaya çalışıyoruz 1 aydır. 2000₺ teklif veriliyor devamlı. Hala ilanda bekliyor.
    cihaz kutusunda duruyordu tertemiz şekilde.fiyatlarda artınca alıcı çabuk çıktı.hatta 1 kişi daha vardı almak isteyen.128lik model istiyor.sizdeki de 128 gb ise aracılık yaparım.
  • YılmazGs Y kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun dostum eğer İstanbul'da isen Tahtakale de sadece camını değiştirebiliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortakatro kullanıcısına yanıt
    64gb hocam. Bizimki de tertemiz nokta çizik dahi yok. Hanım Android'e alışamadı. iPhone a dönecek. Bekliyoruz bakalım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shifu oogway

MIUI 11'den MIUI 10'a sürüm düşürmek(downgrade) isteyenler aşağıdaki konudan yararlanabilirler:
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/bootloader-kilidini-acarak-surum-dusurme.69714/
    arkadaşlar sürüm düşürdüğümü paylaşmıştım sizlerle.

şu anda birisiyle hoparlörden görüştüğümde ekranın kapanmaması problemi yok.

ayrıca telefonu kulağıma tutup biriyle görüştüğümde yakınlık sensöründe de sorun yok.

(telefonla görüşürken sensörü tam tutturamazsanız ekran açılıyordu)

• Merhabalar iki sorum var sizlere.

Telefonun fiyatı 2 ay öncesine kadar 2200 idi. 3000 olmuş. Sizce ne zaman fiyatı düşer. Beklemeli miyim?

İkinci sorum ise Mi9 se ile alakalı. Lite ı çok beğendim fakat biraz büyük gibi sanki. SE modeli ile arasında (pil hariç) çok fark var mı? Çok büyük telefon sevmeyen biri olarak SE tercih etmeli miyim?

İyi forumlar
  • 3.5 mm jack girişi yokmuş kulaklık için, radyo yokmuş mi 9 se de.
    fiyatlara baktım da ikisi de 2700 liradan başlıyor görünüyor akakçede.
    yurt dışı cihazlarda 9 se 1300 liradan başlıyor görünüyor 9 se, 9 lite da 1600 liradan başlıyor. 9 se pek tutulmadı sanırım çok düştü fiyatı.

dezavantajı batarya-ön kamera-radyo-kulaklık girişi olur gibi. bunlar da çok önemli değil dersen bence de küçük olması avantaj, kimine göre bu da dezavantajdır ama. şarjın 3 yerine 2 gün, 2 gün gideceği durumlarda 1 gün gitmesi sorun değil dersen alınır.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. İlk sorum için bir öngörünüz var mı?
  • maalesef hocam. zaman belli değil sanırım. çindeki fabrika üretimi durdurur daha da yükselir telefon fiyatları, tüm markalar için geçerli bu. o aralar telefon alınmaz işte.
    sorun olmaz bakarsın kampanya falan sevgililer günü derken yine düşer 2200 liralara.

hiç belli olmaz zamanı. böyle sebeplerle inip çıkabilir fiyatlar. ama bu fiyattan da almamak lazım bence. yarı fiyatına varken yurt dışı alınır. ufak bi fark olsa garantili tercih edilir de.
  • Merhaba arkadaşlar Mi 9 lite kayıtsız cihaz almayı düşünüyorum, en güvenilir alım kanalı nedir?

• Hocam tercih meselesi. Kuzenimde se var bende lite ve mi 9 t var. Bence en güzek görünen telefon se. Oyun filan oynamıyorsanız se günü çıkarıyor rahatlıkla bence bataryası yeterli.

• Ben de yurtdışı düsündüm de çift hat kaydettirmek sıkıntı oluyormuş o yüzden tercih etmedim bekleyelim bakalım

• iyi günler..

Bu cihaz mi 9t den daha pahalı acaba neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Merhaba arkadaşlar Mi 9 lite kayıtsız cihaz almayı düşünüyorum, en güvenilir alım kanalı nedir?
    Ben @cepAnkara'dan aldım havale ile arkadaşıma da not 8 aldım bir sorun çıkmadı.
    Şuan yok görünüyor ama yinede sor istersen

https://forum.donanimhaber.com/muhtesem-fiyatlar-redmi-k30-8-128gb-2150-redmi-8-3-32-800-tll--138891628

• elimde kullandığım cihaza imei attırmam lazım tek hatta.yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitech

Ben @cepAnkara'dan aldım havale ile arkadaşıma da not 8 aldım bir sorun çıkmadı.
    Şuan yok görünüyor ama yinede sor istersen

https://forum.donanimhaber.com/muhtesem-fiyatlar-redmi-k30-8-128gb-2150-redmi-8-3-32-800-tll--138891628

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler bi iletişime geçeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: KadoReyz

Hibrid SIM Adaptör ihtiyacı olan var mı?
    Aynı anda çift SIM ile hafıza kartını kullanmaya yarıyor.
    TRde satışı yok

Kargo dahil 14₺
    Sadece 4-5 gün kullandım.

Hiç kullanılmayanları 18₺ den sattım ama KALMADI

Aparat bizim cihazda (mi 9 lite) çalışıyor. Sim karti taktim. Hafiza kartinin altina koydum. Tepsiyi sürdüm ve çalışıyor. Valla çok sevindim :)

• Ben de şöyle ekran sürelerini atayım bilgi amaçlı. Lte ortalama sabah 8den gece 12ye kadar açık, 2 saat fifa mobile, wp, telegram, instagram, facebook normal kullanımda aldığım batarya performansı.
    Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi
    Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

Güncelleme: whatsappda uzun süre takılmama rağmen 18 dakika gösteriyor ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekure41 -- 1 Şubat 2020; 21:29:24 >

• Arkadaşlar merhaba 2ay önce aldığım cıhazımı 2.elde satmak istemsem sizce ne kadar eder ? 2 ay önce teknosadan aldım cihazı
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hocam romu kurmadan önce neyi wipe ediyorsunuz? Ben bi forumda gördüğüm yöntemle yapıyorum ilk önce format data yapıp sonra advanced wipe kısmından seçip atıyorum sıkıntı olmuyor ama format data yüzünden dahili depolamanın hepsi siliniyor buna gerçekten gerek var mı? Eski telefonum g4te format data yapmadan advanced wipe kısmından sistemi vs. silip sonra romu kuruyordum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.