Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.392
Cevap
65
Favori
393.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hibrid SIM Adaptör ihtiyacı olan var mı?
    Aynı anda çift SIM ile hafıza kartını kullanmaya yarıyor.
    TRde satışı yok

Kargo dahil 14₺
    Sadece 4-5 gün kullandım.

Hiç kullanılmayanları 18₺ den sattım ama KALMADI

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadoReyz -- 28 Ocak 2020; 20:7:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KadoReyz kullanıcısına yanıt
    Pm atıldı

• tespit ettiğim buglar.
    1)
    görülmüş bildirimi 30-40 dk sonra tekrar yeni mesaj geliyormuş gibi atıyor.
    2) silinmiş bildiriminizi tekrar atıyor.)
    3) video izlerken tuşu kilitlediğinizde ekran karardıktan sonra 1-2 saniye daha video oynuyor, sesi duyuyorsunuz.
    4) chrome sık sık kilitleniyor, telefonu yeni başlatmak bile çaresiz kalıyor.varsayılan tarayıcıya geçtim.

En sevdiğim özelliği,
    %40 şarj ile Bahçeşehir'den Fatih'e gezmeye gidip, akşam geldiğimde hala şarjın olduğunu görmek muhteşem bir duygu.
  • N20 kullanıcısına yanıt
    hangi rom bu hocam ?

1 ve 2 hiç olmadı bende. video pek izlemediğim için dikkat etmedim ama olabilir bir iki saniye sesin sürmesi eski telefonumda da oluyordu.
    chrome kullanmıyorum, samsung internet tarayıcı kullanıyorum onda da donma olmuyor pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

hangi rom bu hocam ?

1 ve 2 hiç olmadı bende. video pek izlemediğim için dikkat etmedim ama olabilir bir iki saniye sesin sürmesi eski telefonumda da oluyordu.
    chrome kullanmıyorum, samsung internet tarayıcı kullanıyorum onda da donma olmuyor pek.
    rom v.s yüklemedi. orjinal hali güncelleme yüklüyorum sadece.
  • N20 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende cihazı orjinal halınde kullanıyorum ama bana hıc sistem güncellemesı gelmedı? Size güncelleme geldimi acaba?
  • MIUI 11'den MIUI 10'a sürüm düşürmek(downgrade) isteyenler aşağıdaki konudan yararlanabilirler:
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/bootloader-kilidini-acarak-surum-dusurme.69714/
  • Shifu oogway kullanıcısına yanıt
    kim niye eski sürüm ister ben de bunu anlamıyorum hiç

yeni bir sürüm çıksa da yüklesem diye her hafta kontrol ediyorum siteleri.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız mi room da devam ediyormusunuz?

Simgelerin kaybolma sorunu devam ediyor mu?

• Sudafed kullanıcısına yanıt
    Eu roma geçene kadar devam ediyordu hocam. Eu roma geçtim 20.1.21 v3 güncellemesi kurdum sorun görünmüyor.

stabilite, kamera, şarj için
    bir çin ata sözü dermiş ki; "ne kadar dönersen dön arkan hep arkadadır" sonra da derlermiş ki "eski eskidir yeni de yenidir"
    öncelikle, bu oyuncak değil, bu bir telefon, bir haberleşme aracı. günde 3 defa farklı romlar deneme çabanı anlayabiliyorum. fazla merak kediyi öldürür, derler. bir de, bir insanın başına ne gelirse meraktan gelir, derler.
    meraktan gidip nükleer bomba tesisinde ana kontrol panelindeki büyük kırmızı tuşa basınca ne olacağını test etmiyorum hocam

telefona rom atıyorum altı üstü. kedi niye ölsün en kötü telefon çöker yeni rom flaşlarım olur biter.

benim önceliklerim arasında stabilite de yok kamera da. sadece pili önemsiyorum o da hemen her romda aynı ya da çok yakın sonuç veriyor. hiç erken bitti demedim. o yüzden yeni romlara bakıyorum adamlar yeni bir özellik eklemişse iyi olurdu bu dersem yüklüyorum. bazı haftalar gereksiz gördüğüm eklemeler varsa hiç indirmiyorum bile.

ama her zaman güncel olanı yeni olanı kullanmaktan yanayım. insanların da genel tercihi bu yönde ki bu telefon android 10 alacak mı diye soruyorlar satın almadan önce.

• quote:

4.5g çalışır da band20 olmaz genelde hocam. iyi çekmeyen yerlerde 3g veya 2g ye düşer yani.
    4.5 ile band 20 farklı şeyler mi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Ne kadara satıyorsunuz hocam. İkinci el arıyorum.
    2350ye satıldı.
  • ortakatro kullanıcısına yanıt
    tamamen aynı da değil farklı da değil hocam.

band20 demek 4.5G nin küçük bir kısmı; özellikle iyi çekmeyen yerlerde şehir dışı gibi yerlerde çeken frekansı sadece yani.

o yüzden şehrin göbeğinden ayrılmayan için hiç band20 olmayan telefon kullanmak da sıkıntı olmayabiliyor. bunu bilerek alıp kullanan var.
    S10e vardı bende, Android 10 geldi, güncellemedim. Güncelleme demek, planlı eskitme demek, çoğu zaman
  • quote:

tamamen aynı da değil farklı da değil hocam.

band20 demek 4.5G nin küçük bir kısmı; özellikle iyi çekmeyen yerlerde şehir dışı gibi yerlerde çeken frekansı sadece yani.

o yüzden şehrin göbeğinden ayrılmayan için hiç band20 olmayan telefon kullanmak da sıkıntı olmayabiliyor. bunu bilerek alıp kullanan var.
    bilgi için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.