Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben direk ciktigi fiyattan Çin'den alıyorum orda bile 2150ye geliyor hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dead311

Telefonu 16000grivnaya alsak kayıtla birlikte 3060 en fazla 3100 diyelim migrosta 3100'e satıyorlarsa hemen gidip alayım
    Türk lirası baya değer kaybettiğinden dolayı pek bi kar edilmiyor grivna ile.15000 grivnaya kiev odessada satan var.15000=2730tl yapıyor +200tl pasaport kaydı.Türkiyeden almak daha mantıklı en azından garantisi kesin.Ukraynada mağazadan almadığın sürece elden alırsan adamıda zor bulursun telefonda sorun yaşarsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahfeR

Lokasyon neresi, alim konusunda ciddiyim
    İzmit hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mademki Mi 8 Ana Konu. Yazın olumlu, olumsuz yönlerini .

Dual GPS performansını sordum kimse birşey yazmadı .
  • Başka cihazların reklamı kesildiği ve gereksiz tayfa bu konuyu terkettiğiz aman teknik konuları konuşuruz.

• Harbiden bu fiyat muhabbetleri konuyu saçma sapan bir hale soktu. Herkesin aklı var, Mi8 yerine Mate 10 seçen de güle güle kullansın ama burada yazmanın ne anlamı var? Erken almak isteyen bu fiyattan alır, biz 1,5 ay önce aldık enayi miyiz? Sadece meraktan hemen cihaza sahip olmak istedik. Öyle atla deve bir para da vermedim kendi adıma 256'lığı 2800 liraya aldım. Biraz araştırmak lazım... Beklerseniz fiyat zaten düşecek, beklemezseniz siz bilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Harbiden bu fiyat muhabbetleri konuyu saçma sapan bir hale soktu. Herkesin aklı var, Mi8 yerine Mate 10 seçen de güle güle kullansın ama burada yazmanın ne anlamı var? Erken almak isteyen bu fiyattan alır, biz 1,5 ay önce aldık enayi miyiz? Sadece meraktan hemen cihaza sahip olmak istedik. Öyle atla deve bir para da vermedim kendi adıma 256'lığı 2800 liraya aldım. Biraz araştırmak lazım... Beklerseniz fiyat zaten düşecek, beklemezseniz siz bilirsiniz...
    Aynen bende erken aldım bu konuda global romu veya telefon ile ilgili muhabbet dönmesi gerekirken farklı marka muhabbeti döner oldu.Birde kendi alamayıp yada riske girmek istemeyip genel baskı kurmaya çalışanlar ayrı bir olay.Yok sakın almayın boykot yapin.Yav arkadaş bu fiyattan zaten ben kimsenin alacağını sanmıyorum çok çok nadir bir kitle alırsa alır.artik asıl konuya telefona donsek iyi olur

• Rasqutin kullanıcısına yanıt
    Üstad senin lokasyon ters ya istanbula yolun düşmüyor mu =)

• quote:

Üstad senin lokasyon ters ya istanbula yolun düşmüyor mu =)
    Çok nadiren hocam.

• Migros ta kampanyalı 3400 TL. 2-15 ağustos.

• Yalniz migros fiyati 3500 den 3400 e dusmus gorunuyor aslinda cok bi kampanya yok. Hb daki cakallar yuzunden bu kampanya gibi duruyor.

• Rasqutin kullanıcısına yanıt
    Global romu hele bi yükle de, biraz daha bekleyelim. İyi bak ama telefona =)

• Global rom çıktımı arkadaşlar? Alırsak bir işlem yapmadanbTürkçe kullanabilecekmiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Polat

Aynen bende erken aldım bu konuda global romu veya telefon ile ilgili muhabbet dönmesi gerekirken farklı marka muhabbeti döner oldu.Birde kendi alamayıp yada riske girmek istemeyip genel baskı kurmaya çalışanlar ayrı bir olay.Yok sakın almayın boykot yapin.Yav arkadaş bu fiyattan zaten ben kimsenin alacağını sanmıyorum çok çok nadir bir kitle alırsa alır.artik asıl konuya telefona donsek iyi olur

Alıntıları Göster
    Sırf bu sözleri duymamak için açıklama yaptım aslında. Tekrar ediyorum yola mi8 almak için çıktım belirsizlikler ve fiyat politikası beni başka yerlere sürükledi, düne kadar sizden hiçbir farkım yoktu. Amacım kesinlikle başka marka model funboy luğu yapmak değil. Siz asıl konunuza dönün hiçbir eleştiri ve düşünceye önem vermeyin olsun bitsin.

• quote:

Global romu hele bi yükle de, biraz daha bekleyelim. İyi bak ama telefona =)
    Explorer Edition alcam ondan bu haliyle de çıkarabilirim elden, teklif olursa tabi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ltgdby

şimdi alan almayan huawielerle samsunglarla karşılaştıranlara samimi bir soru:
    bu cihazda ip67 sertifikası kulaklık girişi kablosuz şarj olsaydı ve cihaz global rom ve süper servis verdiğini varsayalım mi türkiye resmi garantili olarak 5000 liradan satılsaydı alırmıydınız?
    NİYE ALALIM NİYE ALALIM KARDEŞİM XIAOMI F/P OLMASIYLA ÜN KAZANMIŞ BİR MARKA SİZ NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ YA 5000 TL DİYOR
  • xiaomi nin hiç bir telefonun ip 67 veya 68 sertifikaları yok neden ? kutudan neden kulaklık çıkmıyor ?
  • düş_man kullanıcısına yanıt
    Amazon Almanya , 8€

• Fransada akrabam var Fransız alışveriş sitesi önerir misiniz gelirken telefonu getirecek te Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: suleyman.ozek

Global rom çıktımı arkadaşlar? Alırsak bir işlem yapmadanbTürkçe kullanabilecekmiyiz?

burda çıkmış görünüyor hocam ben indirdim daha cihaz gelmeden :)

saygılar

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.