Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
760.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugüne kadar mi8 i bekledim ancak bu fiyatları vermektense KVK garantili mix 2s aldım 3220tl ye mal oldu performans olarak hiçbir eksiği yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ltgdby L kullanıcısına yanıt
    Peki bekleyelim bari, anlaşılan daha 8-10 sayfa fiyat konuşulacak . Dolarda 5 e dayandı bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

Bugüne kadar mi8 i bekledim ancak bu fiyatları vermektense KVK garantili mix 2s aldım 3220tl ye mal oldu performans olarak hiçbir eksiği yok
    Kamera aşağıda, alisabildin mi peki? - olarak ne söyleyebilirsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: wizi_emre

Bu arada arkadaşlar ürüne rom atarken lock seçeneğinin seçili olmamasına dikkat edin. Cihazların bir çoğunluğu bu yüzden brick oluyormuş mi8 lerde.
    Aslında kilit açma ve rom atamayla ilgili güzel bir anlatım olsa da herkes faydalansa iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6676929F0

Aslında kilit açma ve rom atamayla ilgili güzel bir anlatım olsa da herkes faydalansa iyi olur

Alıntıları Göster
    Var zaten anlatım. Maharet google'ı kullanıp bulabilmekte :))
  • wizi_emre kullanıcısına yanıt
    merhaba, bu seçenek telefon ayarlarında nerede acaba? geliştici bölümündeki "OEM bootloader" seçeneğinden mi bahsediyorsunuz?

• Rasqutin kullanıcısına yanıt
    Var olanı kullanmak gerek diyorsun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegean-Man

Var olanı kullanmak gerek diyorsun yani
    Eh millet istiyor ki 50 kere aynı şeyi anlatalım. Biraz okuyayım araştırayım yok. Şu başlıkta 32 bin kere ''Cihaz Türkiye'ye ne zaman gelecek, fiyatı ne olacak?'' sorusu soruldu.
  • Beyler bu fiyatlardan sakın almayın. Birileri güzel para kazanıyor. Bu telefonun 6/64 fiyatı Galaxy S9'un %55'i olmalı. En düşük S9 şu anda 3750, hem de Samsung Türkiye garantili. Bu telefon Xiaomi Türkiye garantili olarak maksimum 2500 TL'den alınır. Paralellerin de satması gereken fiyat 2000-2100 TL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 1 Ağustos 2018; 14:59:43 >
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Daha 3 gün oldu gercekten alışılmadık birşey. Ancak çentiksiz ekran bunu telafi ediyor bence . - olarak mobil veri sürekli açık kalırsa pil işten gelince bitmek üzere oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Beyler bu fiyatlardan sakın almayın. Birileri güzel para kazanıyor. Bu telefonun 6/64 fiyatı Galaxy S9'un %55'i olmalı. En düşük S9 şu anda 3750, hem de Samsung Türkiye garantili. Bu telefon Xiaomi Türkiye garantili olarak maksimum 2500 TL'den alınır. Paralellerin de satması gereken fiyat 2000-2100 TL...
    Teşekkürler bu uyarıyı yapan ilk kişisiniz. Bu yorumu okudum ve almaktan vazgeçtim çok sağolun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

Teşekkürler bu uyarıyı yapan ilk kişisiniz. Bu yorumu okudum ve almaktan vazgeçtim çok sağolun hocam.

Alıntıları Göster
    İroni yapıyorsunuz herhalde. Arkadaşın dünyadan haberi yok, Çinde 64GB versiyonu 2.700-2900 Yuan, 128 GB versiyonu da 3000-3200 Yuan arasına satılan telefonu kim 2.000-2.100 TL'ye satsın?

düzeltme: Evet kafa buluyormuşsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 1 Ağustos 2018; 15:30:3 >

• Telefon düşmediyse,

Kilifla ve ekran koruyucu ile kullandiysan,

Global rom yuklediginde haberleselim... Biliyorsun uzun zamandir bekliyorum

Hocam yanlış anlama, ben konunun yabancısı değilim.

İlk mesajda kilit açmayla ilgili mesaj var. Bu global romu yüklemeyi de çok kişi soruyor. İlk mesaj güncellense daha faydalı olur diye düşünüyorum

• mi 8 icin alternatif kilif tavsiyesi olan var mi? malum kutu icinden cikan kilif oldukca kullanisli ancak.malum arka kamerayi malesef korumuyor ki telefonun bence en onemli parcasi...

• Herkes işlemci ve kamera performansına odaklanmış durumda.
    İşlemcisi Iphone ları tokatlıyor. En hızlı işlemci.
    Yukarda ters ışık fotoğrafında da görüldüğü gibi kamera ve video performansı fena değil.
    Tabiiki 40 mp. lik p20 pro ile kıyaslamak haksızlık olur yine de aman aman bir fark yok.
    Ya da p20 pro ya o para verilmez.

3400 mAH lik bataryası uygun yazılımı ile uzun süreli kullanım sağlıyor.
    Yapay zeka teknolojisine sahip MI UI arayüzü kullanım kolaylığı sağladığı söyleniyor.

Sadece bu cihazda olan Dual GPS nin performansı nasıl .
  • düş_man kullanıcısına yanıt
    ★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★
    tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hasgok kullanıcısına yanıt
    Telefon kalınlaştı mı ? Yandan çekilmiş fotosu var mı .
  • mahfeR M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kullandığım cihazlarda kılıf ve ekran koruyucu kullanmıyorum. Ama çok dikkat ederim, direk masaya bile koymuyorum. Çalışırken mouse pad üzerinde duruyor. Evde yine koltuk vb yumuşak yüzeylerde. Düşürmedim de.
    Var mi cizigi falan yoksa böyle gıcır gıcır mi :d

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.