Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.648
Cevap
103
Favori
644.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nothingalex

Bu mesaj silindi.
    Gittigidiyor cepport magazasından aldım.
    Sepette %4 indirim kampanyası vardı aldığımda.

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Arkadaşlar snapseed adlı fotoğraf düzenleyici program var, ilk kez indirdim muazzam bir uygulama. Telefonda çektiğimiz fotoğrafları 3-5 kat daha da güzelleştiriyor bilmeyen varsa ve doğa fotoğrafçılığı ile ilgileniyorsa kesinlikle öneriyorum.
    Google bu uygulamayı satın almıştı. Benimde olmazsa olmazımdır.

Orijinalden alıntı: Bullseye_00

Merhaba. Gmail haricinde diğer mail adreslerimizi kurabileceğimiz yüklü gelen bir mail uygulaması yok mu bu cihazda? Bir de altında 2 hoparlör ızgarası var fakat bir tanesinden ses geliyor. Biri mikrofon biri hoparlör mü? Yoksa benim cihaz arızalı iade mi edeyim?
    Kendi Mail programını kullanabilirsiniz. Mi Mail. Apk olarak yada, mi marketten indirebilirsiniz.

Aslında romun içinde var fakat bölge TR olduğunda gözükmüyor.
    Hocam İstanbuldayım vodafone hat kullanıyorum. zaman zaman sıkıntı çıkıyor ama ölümcül değil yani. Kocaeliye geçiyorum işim icabı orada daha iyi çekiyor. Bu arada telefonun sim 2 slotunu kullanıyorum. vodafonela sözleşmem bittiğinde farklı operatöre geçeceğim. sorunun vodafonedan olduğunu düşünüyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world.
  • Merhaba arkadaşlar aliexpressten alabileceğim ekran koruyucu tavsiyeleriniz nelerdir acaba?
    Bir de varsa kamera çıkıntısını da koruyan güzel şeffaf bir kılıf önerisi istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relinquished06 -- 16 Temmuz 2019; 17:54:17 >

urun.n11.com
    Xiaomi Mi9-redmi 5 Plus-mi8 Lite Redmi Note 7 Note 6 Koruyucu Cam - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-mi9-redmi-5-plus-mi8-lite-redmi-note-7-note-6-koruyucu-cam-P293412394

AliExpress artık vergili.

• Geçmiş sayfalarda okuduğum bazı olumsuzluklara rağmen. 64 GB siyah sipariş ettim. İnşallah pişman olmayız.

AMD Ryzen 5 1500X - Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 - MSI Radeon RX570 Gaming X 4GB 256Bit - Corsair 8GB Vengeance Lpx DDR4 2400mhz CL14 - Adata 128GB SU800 - Akasa Venom LX - High Power 600W 85+ Bronze - Asus VP247T 23.6" 1 ms - Logitech G103 - Logitech G230
  • Bugün nefret ettim telefondan müşterisini bulduğumda satacam redmi note 7e geçeceğim. Şebeke sorunu çok artmaya başladı vodafonedan diyecem mi a1 iphone 6s plus 5s filan kullandım hiç sorun yaşamadım bu telefonda bişey var.
    MSI MAG Z490 TOMAHAWK // Intel Core i7-11700K // Team T-Force Delta TUF Gaming Alliance RGB (2x8GB) DDR4 CL 16 3600MHz OC // Msi Suprim X RTX 3070Ti // PNY XLR8 CS3030 500GB 3500/2000MB/s PCIe NVMe SSD Disk // Western Digital 1 TB // Seagate 4 TB // Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB // FSP Aurum 1000W 80+ Platinum // SilverStone PF240 ARGB 2x12cm // Asus VG27WQ1B 27" 165Hz 1ms WQHD Freesync Curved
  • quote:

Orijinalden alıntı: C0LDWAVE

Bugün nefret ettim telefondan müşterisini bulduğumda satacam redmi note 7e geçeceğim. Şebeke sorunu çok artmaya başladı vodafonedan diyecem mi a1 iphone 6s plus 5s filan kullandım hiç sorun yaşamadım bu telefonda bişey var.
    Mi8 lite ı satmaya gittim adam eline aldı incelemek için biraz kurcaladı sonra internete girmek istedi şehir merkezi şebeke full çekiyor cihaz internete girmiyor defalarca denedik yok cihaz hiç bir yere girmiyor sanki internet yokmuş yada şebeke çekmiyormuş gibi en son dedi hangi hat bende türktelekom deyince hee ondandır ya türktelekom çok kötü dedi bende hiç sesimi çıkarmadım sattım cihazı

Redmi note 7 geçtim geçiş o geçiş ne şebeke sorunu ne bağlantı sorunu bir kere bile yaşamadım. Millet güncellemeden diyor da alakası yok bence sorun donanımsal. Mi8 lite ile 5dk içinde 8-9 kere telefon görüşmesinin aniden koptuğunu hatırlıyorum en son sıkılıp aramayı bıraktım cihazı falan resetledim ve şuan aynı yerde redmi note 7 ile belki 100 den fazla telefon görüşmesi yapmışımdır ne bir kopma ne bir sorun sıfır sıkıntı hatta ses bile daha kaliteli geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 18 Temmuz 2019; 1:3:48 >

• 10.3.2ye geçtim. 8 9saat ekran sürem 4e düştü... Eski romlari nerden indirebilirim? En iyi miui batarya suresi hangisindedir(bl kilidi kapalı)

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Mi8 lite ı satmaya gittim adam eline aldı incelemek için biraz kurcaladı sonra internete girmek istedi şehir merkezi şebeke full çekiyor cihaz internete girmiyor defalarca denedik yok cihaz hiç bir yere girmiyor sanki internet yokmuş yada şebeke çekmiyormuş gibi en son dedi hangi hat bende türktelekom deyince hee ondandır ya türktelekom çok kötü dedi bende hiç sesimi çıkarmadım sattım cihazı

Redmi note 7 geçtim geçiş o geçiş ne şebeke sorunu ne bağlantı sorunu bir kere bile yaşamadım. Millet güncellemeden diyor da alakası yok bence sorun donanımsal. Mi8 lite ile 5dk içinde 8-9 kere telefon görüşmesinin aniden koptuğunu hatırlıyorum en son sıkılıp aramayı bıraktım cihazı falan resetledim ve şuan aynı yerde redmi note 7 ile belki 100 den fazla telefon görüşmesi yapmışımdır ne bir kopma ne bir sorun sıfır sıkıntı hatta ses bile daha kaliteli geliyor.

Alıntıları Göster
    Hangi hat kullanıyorsunuz? Hücre bekleme şarj yiyor mu mi8 lite gibi?
    MSI MAG Z490 TOMAHAWK // Intel Core i7-11700K // Team T-Force Delta TUF Gaming Alliance RGB (2x8GB) DDR4 CL 16 3600MHz OC // Msi Suprim X RTX 3070Ti // PNY XLR8 CS3030 500GB 3500/2000MB/s PCIe NVMe SSD Disk // Western Digital 1 TB // Seagate 4 TB // Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB // FSP Aurum 1000W 80+ Platinum // SilverStone PF240 ARGB 2x12cm // Asus VG27WQ1B 27" 165Hz 1ms WQHD Freesync Curved

• quote:

Orijinalden alıntı: JRR TOLKIEN

10.3.2ye geçtim. 8 9saat ekran sürem 4e düştü... Eski romlari nerden indirebilirim? En iyi miui batarya suresi hangisindedir(bl kilidi kapalı)
    Eski sürümlere dönebilmek için bl kilidini açman gerek oda 15 gün bekleme süresi var en sorunsuz sürüm 9.6.5 di sanırım...

Orijinalden alıntı: C0LDWAVE

Hangi hat kullanıyorsunuz? Hücre bekleme şarj yiyor mu mi8 lite gibi?

Alıntıları Göster
    Türktelekom kullanıyorum. Hücre bekleme şarj yemiyor.

Güç tüketim ekrani sanki hatalı gibi.

AMD Ryzen 5 1500X - Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 - MSI Radeon RX570 Gaming X 4GB 256Bit - Corsair 8GB Vengeance Lpx DDR4 2400mhz CL14 - Adata 128GB SU800 - Akasa Venom LX - High Power 600W 85+ Bronze - Asus VP247T 23.6" 1 ms - Logitech G103 - Logitech G230
  • Ben de Türk Telekom kullanıyorum telefonu alalı 4 ay oldu bir kere bile şebeke problemi yaşamadım, sorun donanımsal olabilir çünkü herkeste aynı yazılım varken sadece bazılarında bu sorun var belki de her chipsette aynı modemi kullanmamış olabilirler, böyle bir şey olur mu bilmiyorum ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.