Şimdi Ara

Xiaomi Mi 8 Lite Alacaklara Tavsiyelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 27 Ocak Pazar günü hb'dan xiaomi mi 8 lite telefonu 1730TL'den sipariş verip aldım. Aklımda iki telefon vardı. xiaomi seçtim. özellik ve fiyatı olarak o ilgimi çekti. Telefonu ilk kutu açılışında büyük heyecan yaşadım çünkü görüntüsü her şeyiyle çok güzeldi. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve ilk günden beri yaşadığım sıkıntılara değineceğim. Telefon ilk günden beri arayan kişiler ulaşamıyor. Mesaj geliyor bu numaralı kişi sizi aradı ulaşamadı diye. forumlarda dolandıktan sonra bu sorunun sadece bende olmadığı birçok kullanıcıda bu sorunun olduğunu gördüm. 4.5G den 3G ye alındığında sorunun kalktığını yazmış bazı kullanıcılar. Telefonu 3G de kullanıyorum hala sorun devam ediyor. Çözüm hala bulunamadı. Hattım orijinal. Eski telefonum Samsung j5 idi. Wifi karşılaştırması yaptığımda xiaomi mi 8 lite berbat ötesi. Bu sorunda başka kullanıcılarda mevcut. Bazen mesaj yazarken ana ekrana düşüp tekrar geri geliyor telefon. Bazı kullanıcılarda whatsapp sorunu varmış Allaha şükür bende o yok. Genel olarak özetlersem sıfır bir telefonda böyle sorunlar olması çok can sıkıcı. Biraz daha fazla para verip keşke başka markanın başka modelini alsaydım.
    Benim yaşadığım sorunları birçok xiaomi kullanıcısı da yaşıyor. Sorun sadece bende değil anlayacağınız. Almadan önce iki kere düşünün. 2 kişi sorunu yaşıyorsa 1 kişi yaşamıyor. Bunları göz önünde bulundurup öyle karar vermelisiniz. Özetle yaşadığım ve başka kullanıcılarında yaşadığı sorunlar;
    * Arayanın ulaşamaması,telefonunun çekmemesi
    * Wifi çekim gücünün çok kötü olması







  • Tam bu telefona bakiyordum cok iyi oldu hocam tesekkur ederim listeden cikartiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0nime-N0-Kyo

    Tam bu telefona bakiyordum cok iyi oldu hocam tesekkur ederim listeden cikartiyorum
    rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, android pie geldi bakalım şimdi yükledim. yeni güncellemede devam edecek mi sorun...
  • Mi8 de de aynı sorun olur mu acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse bu telefonun olumsuz yanlarını söylemiyor her konuda 1500-2000 tl arası her telefon önerisinde mi8 lite al diyolar. o yüzden bu konu çok faydalı oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A NEW LIFE

    Mi8 de de aynı sorun olur mu acaba?
    Valla hocam xiaomi sitesi var bi tane Türk tam link vermek yasaktır diye vermiyorum istersen özelden atabilirim şahsi fikrim ne çıkacak içinden bilemezsin bana kalırsa alma şu yazdığım sıkıntılar sadece mi8lite de değil. Başka modellerde başka bir sürü sıkıntı var görüyorum. Mesela şuan baktım mi 8de harita sorunu varmış çözümüde yokmuş çift gps kullandığından dolayıymış😀 daha araştırsan neler çıkar, uzak dur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.