Şimdi Ara

Xiaomi Mi 6, Mart ayında Qualcomm Snapdragon 835 ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi Mi 6, Mart ayında Qualcomm Snapdragon 835 ile gelecek

Qualcomm ve Samsung, Snapdragon 835 işlemcisini duyurdular, ancak yonga setinin performansıyla ilgili çok fazla bilgi vermediler. Kesin olarak bildiğimiz şey yeni CPU'nun önümüzdeki yılın amiral gemisi akıllı telefonlarının bazılarında yer alacak olması. Bu cihazlardan biri de Galaxy S8 olabilir.

Samsung'un bu yonga setini temel alan Galaxy S8 versiyonlarını piyasaya süreceği söyleniyor. Galaxy S8 modellerinden bir tanesinin şirketin Exynos 9 yongasetiyle, diğerinin ise güçlü Qualcomm Snapdragon 835 işlemci ile donatılması bekleniyor.

Fakat Samsung'un yaklaşmakta olan amiral gemisi, Snapdragon 835 içerecek tek akıllı telefon olmayacak. Yeni bir rapor, Xiaomi'nin önümüzdeki yıl piyasaya süreceği Mi 6 modelinde de yeni işlemciye yer vereceğini gösteriyor.

Ayrıca Bkz.Huawei: Akıllı telefonlarınızı bir kenara bırakın
    iSuppli analistleri, uzun süredir söylentileri dolanan Oppo Find 9'un aksine Xiaomi Mi 6'nın Qualcomm Snapdragon 835 işlemcisine sahip ilk Çinli akıllı telefon olacağını söylüyor. Nitekim, Mart ayında Snapdragon 835 SoC ile gelmesi beklenen Oppo Find 9'la ilgili söylentilerin asılsız olduğu ortaya çıktı.

Xiaomi'nin yeni modelini önceki model Mi 5'de olduğu gibi önümüzdeki sene muhtemelen Şubat ayında duyurması bekleniyor. Qualcomm ve Samsung, Snapdragon 835 yongasetinin 2017'nin birinci çeyreğinden itibaren piyasaya sürüleceğini duyurmuştu. Bu güçlü işlemciyi taşıyan ilk akıllı telefonlar CES veya MWC fuarlarında ortaya çıkacak.

• Ya Xiaomi olmasa en güncel donanımı kullanamayacağız valla.

• Xiaomi candır gerisi heyecandır boşa heyecan arama aç bir xiaomi rahatla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Silahlanma yarışı diye buna derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok da alışık olmadığımız derken? Zaten her sene Samsung iki işlemci ile çıkarıyor.
  • 1500 lira altında gelirse alırım

• Takip, bakalım n'olacak

• Tr pazarına resmi olarak gelmediği sürece beni pek ilgilendirmiyor. Meizu m3 note kullandım, iyi güzel ama 800 bandını desteklemediği için sürekli şebeke sorunu ve nette kopma oluyordu. Bu çağ dışı vergiler yüzünden gelmeside imkansız gibi.

dahası benim ülkede olmayan firma benim için pek bir şey ifade etmiyor ama aksesuarda iyiler
    sony playstation tüm dünyada başarısı tartışılmaz sony yazılım firması mı pek değil ama içerikleri gerçekten güzel (kullandıkları disk formatını bile kim geliştirmiş , işletim sistemini , işlevsiz biraz rakibine göre )

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Tr pazarına resmi olarak gelmediği sürece beni pek ilgilendirmiyor. Meizu m3 note kullandım, iyi güzel ama 800 bandını desteklemediği için sürekli şebeke sorunu ve nette kopma oluyordu. Bu çağ dışı vergiler yüzünden gelmeside imkansız gibi.

800 bandını desteklemiyor ne demek hocam? Şebekeyi destekliyorsa çeker, desteklemiyorsa hiç çekmez.

- Egea Cross 1.4 Urban Orman Yeşili -
  • quote:

Tr pazarına resmi olarak gelmediği sürece beni pek ilgilendirmiyor. Meizu m3 note kullandım, iyi güzel ama 800 bandını desteklemediği için sürekli şebeke sorunu ve nette kopma oluyordu. Bu çağ dışı vergiler yüzünden gelmeside imkansız gibi.

Bizim milletin dunyadan haberi yok yada çok hayalciler nezaman zaomi turkiyeye resmi olarak girer yada dunyanin herhangi bir ulkesine kendi altyapisini olusturur servis destek ozaman o aletlerin fiyati en çok 50 dolar ucuz olur diger markalardan öyle ucuza teknoloji hayaki yapmasinlar boşuna

Orijinalden alıntı: Fenomenon

quote:

800 bandını desteklemiyor ne demek hocam? Şebekeyi destekliyorsa çeker, desteklemiyorsa hiç çekmez.

https://forum.shiftdelete.net/threads/meizu-ve-xiaomi-telefonlarin-4-5g-problemi.456392/

• tek çekirdek performansı a10 gibi olmazsa (3330 geekbench) çıkmasın

• haydaaa tamda Xiaomi Mi 5S alacaktim

THE BEST SUPERHERO MOVIE OF ALL TIME
  • Xiaomi'yi ülkemizde görmeye başladığımızdan beri bu haberleri daha bir zevkle okuyorum.

Bu dolar kuruna ve vergilere rağmen ülkemizde 1100 TL'ye Snapdragon 820'li telefon satılıyor. Gözümle görsem inanmazdım.

Edit: Bu arada neden herkes resmi olarak gelsin yazmış cidden merak ettim. GÜncellemeniz zaten global, güncellemeleri hızlı hızlı alıyorsunuz. Maksat resmi servis ise her şeye kullanıcı hatası diyen servisleri bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum gerçekten.

İthalatçı garantili telefon candır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 28 Kasım 2016; 12:31:49 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.