Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5s Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.302
Cevap
138
Favori
674.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Imin I kullanıcısına yanıt
    Ben 2 gun once aldim Antares migrostan. Gri alacaktim ama sadece teshir kalmis ben de silver ini aldim kullaniyorum 4/32 modeli 1299 tl ye. Mi6 kovaliyordum lakin artik usandim fiyatlar dusmenin aksine cikiyordu. Telefon cok akici kullanimindan memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saviola83 kullanıcısına yanıt
    Belirttiğin problemlerin sebebi telefonun tüm uygulamaları pil tasarrufu için kapatması. İstediğin uygulamaları seçerek arka planda çalışmasını sağlayabilirsin.
    Ayarlar > İzinler > Otomatik Başlatma
  • Arkadaşlar evo garantili cihazımı yere düşürdüm ekran kırıldığı için evobt servisine gönderdim 210 tl gibi bir ücret ödedim telefonun tamiri yapıldı dende ve bana gönderildi lakin telefonun ekranı dışarda kenarlardan ışık sızıyıyor parmak izi çalışmıyor sol navigasyon tuşu çalışmıyor yani servis bunu kontrol edip bana böyle yollamış gönderdiğime göndereceğime bin pişman oldum nasıl teknik servis elemanları varsa yaptıkları iş ortada kendi çevremdeki telefonculara yaptırmadığım için pişmanım böyle telefonda sorunu olan asla yollamasın arkadaşlar telefonum gitmeden önce dokunmatiği dahi çalışıyordu simdi çalışan seyi kalmamıs benden size bir öneri olsun gidin kendiniz yaptırın simdi benim gibi hem 2 ay telefonsuz kalıp hemde yapılacağının kesinliği olmaması gibi durumlarla uğraşmayın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdaki linkte yayınlanan MiuiMS_TR_7.9.21_(Mi5S) romunu kullanıyorum, yüz tanıma ile ekran kilidi açma eklemişler. Çok başarılı çalışıyor.

    https://forum.miuiturkiye.net/konu/miuims_tr_7-9-21_-mi5s.17034/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert25

    Aşağıdaki linkte yayınlanan MiuiMS_TR_7.9.21_(Mi5S) romunu kullanıyorum, yüz tanıma ile ekran kilidi açma eklemişler. Çok başarılı çalışıyor.

    https://forum.miuiturkiye.net/konu/miuims_tr_7-9-21_-mi5s.17034/

    Indirme linki paylasabilir misin uyelik gerekiyor verdigin sitede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IsO6 kullanıcısına yanıt
    Bugün gittim alacağım her şey tamam :D bir baktım 3/32 modeli kutuyu açmadan direk iade ettim. :))
  • Hocam benim sıkıntım veya canımı sıkan olay foto değil video önceki mesajlarıma bakarsanız ...

    Oda şöyle kahverengi ve sarımsı karışık koltuk kumaşında renkleri algilayamayıp sanki koltuğa

    Şeffaf bir kumaş varmışcasina arkasınada florasan koymuşsunuz anlık yakıp söndürüyor gibi parlama olmasi...

    Buyurun video örneği ki youtubeda bile tam görülemiyor telde tam anlattığım gibi.
    Hani sarılar parlıyor ve aralarında bağlantı kurup kahverengi üzerinden bile parlama yapıyor şerit gibi.
    Ve bunu manuel ayar yapılabilen open camera uygulaması ile manuel ayarda baya azaltması yani video çekim bazlı kritik noktalarda kendi yazılımında olan otomatik ayarda detayı çözememesi.Gündüz veya gece aynı sonuç..

    https://youtu.be/dRNXqE1O19g


    Buda open kamera manuel ayarla çekilmiş video

    https://youtu.be/ViFwJDsFV0o



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKREPXX -- 29 Eylül 2017; 18:49:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Imin

    Bugün gittim alacağım her şey tamam :D bir baktım 3/32 modeli kutuyu açmadan direk iade ettim. :))

    3/32 mi?
    4/32 olmasın o?
  • Arkadaslar telefonu alali bikac gun oldu sistem guncellemesi yapmadim. Su an android surumu 6.0.1 MXB48T, miui surumu global 8.0 kararli (8.0.3.0 magmidi). Guncelleme yapmaya deger mi sarji performansi nasil hata bug vs yardim edersiniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKREPXX @ Valla hocam bilemiyecem. Sizin gibi mi5s kullanan başka arkadaşlarla yan yana test yapmak lazım veya Rom değiştirip denemek lazım. Yani hala sizin cihazda mı yoksa mi5s'in genelinde mi aynı sıkıntı var çözmedim.
    O koltuğun elime geçmesi lazım. Yaa hocam aile yadigarı falan değilse at gitsin o koltuğu. Al 300'e yeni bi koltuk. Zatn mi5s alarak belli bi tasarruf ettin. O sayede koltukta yenilenir.

    capslocklu@ hocam *#06# yaptığınıuzda imei ne gözüküyor? Eğer sizin girdiğin çakam imei duruyorsa sorun yok. Modem dosyası uçmuş dmektir. 1 Sayfadki fastboot yöntemiyle 0'dan rom kuarauak çözülür. Ama imei gözükmüyor, null falan yazıyorsa yeniden imei atmak lazım. Fakat eski yedekten atılacak o imei. O zman söyleyin yardımcı olurum. Bnede hla bemnim yedek dosya saklı. Ordan atarız yeni imei.


    ByMustafa59@ hocam geçiş olsun. Her zamanki ithalatçı garanti sıkıntısı devam ediyor. Parmakizinin çalışmamması olabilecek bir sonuçtu ama ışık sızması ve navigasyon tuşunun çalışmaması tamamiyle servisteki çalışanların beceriksizliği. Bazı arkdaşlar kızabilir ama her zaman diyorum garantisiz cihazı piyasadan 200-300 Tl almak, bir arıza anında da aliexpresten parçayı getirtip iyi tanıdığınız bir ustaya verip tamir ettirmek en hayırlısı. Bugün ali expresten 23 dolara'a ekranı alsak 90 Tl tutardı. 60 TL'de ustaya versek. 150 liraya biterdi bu iş. Bir de alırken ortalama 250 Tl tarafuuf etmiştik, 310 Tl cepteydi.
    Tekrar geçmiş olsun.


    mert25@ NuNVaV@ bugün cuma. rom değişim günü. Ayrıca eski sürümü veremesydin iyidi hocam yaa. O sürüm sıkıntılı biraz, ben güncellrmedim bile. Wi-fi sıkıntısı vardı.
    Edit: Çin'de yine bayram varmış. 10 Ekim'e kadar güncelleme yokmuş. Bu hafta pas geçildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 29 Eylül 2017; 21:54:31 >




  • Kararli surum ne zaman gelecek miui9 yav ilk defa bir guncelleme icin bu kadar bekledim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m1xer kullanıcısına yanıt
    3/32 versiyonu da var kardeşim, 4/32 de , daha önce forumda bir arkadaş bahsetmişti, bana da o denk geldi şaşırdım, alacak olanlar dikkat etsin.
  • Ben telefonu alalı 2 ay oldu ve hala kullanamıyoruz. Kamera odaklama problemi var. Hala hepsiburada olaya çözüm bulmadı. Arıyorum talep yazdık diyorlar en erken 3 günde cevap geliyor. Üstelik telefon servisten şarj aparatı eksik yollandı onu da yazdım hepsiburada ya 3 hafta oldu onun da herhangi bir sonucu yok yani telefon yapılmış olsa şarj edemeyecektim bu sefer. Hepsiburada müşteri temsilcileri telefonla hiçbir işi çözüme ulaştırmıyor sadece talep oluşturup maille günler sonra cevap yazıyorlar. En sonunda bu hafta tekrar yolladım telefonu aynı sorun devam ediyor diye servis formu istedim iade için fakat evonun bunu kabul edeceğini sanmıyorum, hatta şarj aparatı yok diyip bahane edebilirler kargo tutanağı olmasına rağmen. Evo ile uğraşılmaz arkadaşlar marka fun lığı yapmayalım ciddi konuşuyorum 20-30tl tutuyor kargo masrafı, evo karşılamıyor böyle benim gibi sorun yaşarsanız birkaç gönderimde zaten telefonun diğer markalarla olan fiyat avantajı da kalmıyor. Artık gelecek cevaba göre ihtar mektubu yollayıp tüketici heyetine vereceğim çözüm yok gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cenedi kullanıcısına yanıt
    hocam wifi sıkıntılı olan rom MiuiPro olan, benim verdiğim ise MiuiMS,
    şu ana kadar wifi sorunu yaşamadım bu romda
  • Benim bir sorum olacak kimde görsem çok uçuk ekran süreleri veriyor. Ben normal olarak sürekli veri açık ve full parlaklıkta otomatik kullanıyorum. Günlük taş patlasın 20 dakika oyun oynuyorum yolda yanımda kimse yoksa müzik dinlerim sürekli gerisi sosyal medya instagram facebook falan konuya gireyim. Ben maksimum 3 3.5 saat civarı ekran süresi alıyorum. Birde gece %100 olan şarjım artık kaçsa sabah %10 düşmüş oluyor. Sizde de böyle mi yoksa bende mi bir problem var en son kararlı romu kurdum kullanıyorum geldiğinden beri. teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flag_Ship_Killer


    quote:

    Orijinalden alıntı: cevo_61


    quote:

    Orijinalden alıntı: Flag_Ship_Killer


    quote:

    Orijinalden alıntı: cevo_61


    quote:

    Orijinalden alıntı: Flag_Ship_Killer

    Arkadaşlar kırılmaz cam almak isteyenler Samsung s7 ninkini alabilirler mi5s inkine göre daha çok yeri koruyor

    parmak izi falan tam oturuyor mu cihaza

    Aynen tam oturuyor çalışmasında sıkıntı yok

    üstteki sensörler falan da tam oturuyor mu hocam ona göre gidip herhangi bir telefoncudan s7 kırılmaz cam taktıralım, zaten mi5s kırılmaz camı anca internetten alabiliyoruz

    Hepsi oturuyor,kusura bakma geç cevap verebiliyorum

    Hocam tavsiyeniz üzerine mi5s cihazım için bugün bir telefoncuya gidip Samsung S7 kırılmaz cam bakacağımı söyledim.Paketinden çıkartıp denemek için Mi5s üzerine koydugumda, parmak izi dahil alt kısım tam oturdu ama üst kısımda sensörlerin ve ön kameranın olduğu kısım komple boş kaldı.Bilginize.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Oooo atlamışım hocam kusara bakma. Ama epic,miuipro, yani china altyapısnı kullananların hepsinde aynı sorun vardı. miuims'de olmaması garip. acaba farklı bir yerden mi güncelleme yapıyorlar ki?
  • MIUI MS kullanan varmı ?
  • çoğu telefona 7.0 güncellemesi gelmiş, hatta bazılarına 8.0 gelmek üzereyken bizimkilere 7.0'ın bile gelmemesi biraz sinir bozucu gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.