Şimdi Ara

XİAOMİ Mİ 5 ( TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPARKEN ) RESETLEME SORUNU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu alalı 4 5 gün olacak 2 gün içinde telefon görüşmelerinde mi5 resetleme yapıyor.Konuşmam da yarıda kesiliyor çok can sıkıcı bir durum miu8 beta son sürüm yüklü telefonda sim ayarlarını değiştirdim riye aynı sorunu telefon görüşmesi yaparken bir anda kendini resetledi.Ürünü hepsiburadan almıştım evo garantili iade etmek istiyorum.Sizce ne yapmalıyım.Onun dışında telefondan memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 15 Kasım 2016; 14:39:56 >

• Hocam sorun yazılımsal gibi duruyor. Stable yani kararlı sürümü yükleyip deneseniz bir de. Beta da nadr de olsa can sıkıcı hatalar olabiliyor.
  • Global yükle diyeceğim ama brick yaparsan sorun büyük Bana kalırsa değişim yaptir yazılımsal yükleme yapar yani değiştirirseniz. Cihazı değişim yapmıyorlar bazen bence sorun. Göndermeden önce fabrika ayarina alıp kurulum yapmadan gonderirim. En kötü ihtimal global yükleyip test ederler&#128514;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 16 Kasım 2016; 21:17:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta versiyonu kullanırsan olur böyle hatalar. Stabil sürüme geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugünde konuşma felan yaptım resetleme sorunu olmadı ilginç ne yapmam karar veremedim şuan telefonda sorun gözükmüyor inşallah yapmaz birdaha

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Arkadaşlar bugünde konuşma felan yaptım resetleme sorunu olmadı ilginç ne yapmam karar veremedim şuan telefonda sorun gözükmüyor inşallah yapmaz birdaha

Birisi açma kapama tuşu nun çok hassas olduğunu ve konuşurken tuşa istemsiz basılı tuttuğunu ve reset attığını yazmış. Sizde buna dikkat eder misiniz.
    Ben cihazı aldı alalı şeffaf kılıf ile kullanıyorum dikkat etmedim hiç 😊

• Evet biraz önce arkadaşımla konuşurken telefonda 10 dakika herhangi resetleme olmadı farkettim de elimde güç tuşunda oluyordu biraz da sert sefaf kılıf kullaniyorum sanırım dediginiz gibi oldu bende öyle düşündüm.buyuk ihtimalle elim basılı kaldığı için oldu.Bakalim belki de yazılımsal da olabilir yine yaparsa aldigim yeri hepsiburadayi arayıp durumu izah edeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa şimdiden sorunu bildir bir süre test edeceğini söyle sonra kanıtın olur devam ederse değişim için gönderimini sağlayacağını bildir.

• Aynen hocam öyle yapacağım

• Bende yanlışlıkla basiyorum hep o güç tuşuna biraz alışmanız gerek

• aynı sorun bendede var. siz çözdünüzmü sorunu
  • Aynı sorun bende de var.Servise gönderdim.Son sürümünü yükleyip yolladılar.İki hafta kadar iyiydi.Tekrar eski haline döndü.Bu problemi yaşayan birkaç kişi ile karşılaştım.Hiçbiri de çözememiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.