Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 5 ★ ANA KONU ★ (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.600
Cevap
293
Favori
1.661.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürünü hepsiburada dan almayı dusunuyorum. Hangi satıcıyı onerirsiniz? Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MIUI 9 VE ANDROID 7 DEN BEKLENTİM
    1-)Ekranı çift tıklama ile açma (Algılamada büyük sorun var)
    2-)Kulaklık ve aux ses performansı artırılması
    3-)Hızlı ses panelinde bildirim sesi ayarı eklenmesi
    4-)Hücresel veri bağlantısında 4g'de kapalı bantların açılması
    5-)Pil tüketimi optimizasyonu (Miui 7 ye göre daha fazla şarj yiyor.Ekran süresi artması bakımından önemli!)
    6-)Kamera çekimlerinin (özellikle gece çekimlerinde) geliştirilmesi
    7-)Mi Remote uygulaması kolay ve pratik arayüz geliştirilmesi
    8-)Ana ekranda ve kilit ekranında çift tıklama ile ekran kilitleme
    9-)Bildirim ekranına NFC anahtarı eklenmesi
    10-)Son kullanılan uygulamalar menüsü optimizosyonu
    Şimdilik bu kadar aklıma gelirse yazarım.

• Arkadaşlar benim telefonda bazen tuş kilidi kapalıyken ekran kapalı şekilde çalışıyor dokunmatik ama çoğunlukla orta tuşa basıp ekran açılınca dokunmatik algılıyor . Sizde de mi öyle

• Arkadaşlar telefonda son sürüm 8.1.2.0 versiyon görünüyor ve "Güncellemeleri kontrol et" diyince "Uygun güncelleme yok" dese de, menüden "Güncellemeleri indir"i seçince, indirme yapıyor her seferde. Bu konuda bilgisi olan var mıydı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinan943 S kullanıcısına yanıt
    Ekran kapalıyken parmak izi sensörü çalışmaz mi5te herkeste aynı.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Son sürümü indirip tekrar yüklüyor. sürümünüz 8.1.2.0sa boşa internet harcamayın.
  • guzelmis
  • otomatik kapanmayi actikdan sonra tekrar kapatamiyoruz bunuda duzeltsinler

• Donnie Brasco D kullanıcısına yanıt
    hepsiburada nin kendinden alirsan garanti lik bi durum olursa garanti cihaza para isterse tamirine THH ye verip paraiadesi karari cikartip hb den parani alman kolay olur bu sebep den HB satici olani alderim

• cagriklm06 kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle tahmin ediyordum ama emin olmak istedim. Garip bir tutarsızlık ve hata var o zaman. Düzeltilmesi gerek. Teşekkürler...

• hunnkaar kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben onu xiaomi forumunda okumuştum o yüzden hiç açmadım hiçte lazım olmadı ama genel olarak forumda herkes bundan bahsetmiş düzelteceklerine eminim.
  • arkadaşlar cihazımı bul u kapatamıyorum bu sorunu veriyor telefona format atıcam atamıyorum
    çözümü nedir.

★ Xiaomi Mi 5 ★ ANA KONU ★

Edit Telefon Şarj Kablosunu çıkarttım oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Atletli -- 30 Kasım 2016; 15:48:55 >
  • Arkadaşlar siz siz olun hepsiburada.comd
    dan almayın. İlk günden sorunlu olan cihazı 2 güm bile kullanamadan kapandı daha önce sorunlardan bahsetmiştim size ekran dalgalanması geç şarj olması vs. cihaz tam gitti bende arızalı olarak iade için doğudan hepsiburadaya gönderdim gördüğünüz gibi reddettiler biz iade değişim almıyoruz geri yolluyoruz size kendiniz servise önce yollayın dediler birde utanmadan Kolay İade diye bangır bangır yazmışlar daha cihaz 2 günde bana dönecek ben tekrar istanbula gönderecekmişim yalancılar dedim hani siz yolluyordunuz almadan önce satmak için bin takla atıyorsunuz sattıkttan sonra canınız cehenneme ne yaparsanız yapın diyorlar resmen ben düştüm siz düşmeyin Allahtan bilinçli biriyim gelince direkt tüketici hakem heyetine vereceğim. Satıcı sağlayıcıdır heyet kararınada uymasınlar bakalım.

★ Xiaomi Mi 5 ★ ANA KONU ★

• cagriklm06 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bazen çalışıyor

• sedat033033 kullanıcısına yanıt
    Hakkınızı arayım hocam. 14 gün olmamışsa koşulsuz şartsız almak zorundalar. En kısa zamanda sonuclanır umarım.

simkart takılmış veya wifiye bağlanmış cihazları kolay iade ile almıyorlar sevis raporu istiyorlar. servise yollayın iade için kabul edilir daha önce bu yolla iade eden olmuştu forumda.
    sim kartı takmasaydın keşke ben hala takmadım bir sorun çıkarsa iade edecem bir 4-5 gün daha takmıcam.
  • Arkadaşlar samsung Note 4 kullanmış birisi için bu telefon iş görür mü?
    Tatmin eder mi performans olarak?

Bana sayabileceğiniz eksileri varmıdır Mİ5'in

Birde bu xiaomi'nin modeller arasındaki farkını öğrenebileceğimiz bir tablo yada site gibi birşey var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_EKReM -- 30 Kasım 2016; 16:46:26 >
    Hepsiburdada hangi satıcıdan aldınız

• 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.