Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 5 ★ ANA KONU ★ (918. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
37.628
Cevap
301
Favori
1.648.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 916917918919920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matrix31

    Anymote yi önermiştim bikac sayfa öncesinde oldukca kullanışlı ben full apksini netten cektim ayrıca reklam yok onda.

    pardon hocam telefonu yeni aldığım için konuyu yeni takip etmeye başladım, paylaşıldığını bilmiyordum. Dediğniz gibi bende çok beğendim
  • telefonun şarjını bir türlü adam gibi test edemiyorum 2 gün %100 dolu iken güncelleme geldi üst üste %70'lere kadar düşürdü problem etmedim.

    bugün akşam şarja takıp yaklaşık yarım saat önce ful şekilde şarjdan çıkardım.Aradaki yarım saatte telefonu elime dahi almadan %97 olmuş.Beklentiklerimin içine s.ç.yor resmen telefon. 3000 mah batarya daha ilk haftasında böyle olmamalı ya.
  • Siyah mi5 32 lik almıştım geçen hafta ısınma sorunundan dolayı iade ettim hepsiburada ya reddedilmiş, mecburen kullanıcam artık. Bu ısınma sorununu nasıl çözülür, yardımınızı bekliyorum. Büyük hevesle almıştım telefonu oysaki.
  • Estağfurullah dostum hani onu görüp indirdin bir işe yaşamasına sevindim sandım 😊
  • matrix31 kullanıcısına yanıt
    Varsa başka tavsiyeler yazın hocam da onlarada bakalım takip edemedik konuyu, ilk mesajda da pek bulamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: funnerman

    Siyah mi5 32 lik almıştım geçen hafta ısınma sorunundan dolayı iade ettim hepsiburada ya reddedilmiş, mecburen kullanıcam artık. Bu ısınma sorununu nasıl çözülür, yardımınızı bekliyorum. Büyük hevesle almıştım telefonu oysaki.

    Hocam nasıl bir ısınmadan bahsediyorsunuz?, zira telefon aman aman ısınmıyor!. Psikolojik olabilir mi?.

    - Kendimden pay verecek olursam bu cihazda sadece 24/192KHz olayını sevemedim, DSD lerde ciddi derecede detay kaybı var. Umarım global 7 ile bu ses olayı çözülür. Çözemezlerse snapdragon bu D/A olayını başaramamış diyeceğim.
  • Dostum cihazda oyle aman aman ısınma olmamalı olmadı baska sürüme geç duzelir bende bikac surumde yaşadım duzelebilecek birseydir hevesini boşuna kırma bence cok memnun olacağın bir cihaz aldın eminol
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DyZee

    telefonun şarjını bir türlü adam gibi test edemiyorum 2 gün %100 dolu iken güncelleme geldi üst üste %70'lere kadar düşürdü problem etmedim.

    bugün akşam şarja takıp yaklaşık yarım saat önce ful şekilde şarjdan çıkardım.Aradaki yarım saatte telefonu elime dahi almadan %97 olmuş.Beklentiklerimin içine s.ç.yor resmen telefon. 3000 mah batarya daha ilk haftasında böyle olmamalı ya.

    Bence öyle düşünmeyin ben özellikle sarjindan memnunum dikkatli bir kullanımda oyun oynamıyorsanız 5 saat ekran süresi görebilirsiniz. Fakat hücre bekleme modunda inanılmaz şarj yediği doğrudur Android 7 ile bu düzelecektir. Kullandıkça seveceksiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sayfada



    "Ekranı açmak için çift tıkla uyandırma (tek parmakla sürtseniz de açılır);

    Ayarlar > Ekran > Uyandırmak için ekrana çift dokun: AÇIK"

    deniliyor.

    rom yada rom versiyonlarında bir farklılık, panel farklılıkları yada ekran koruyucu sticker dan mıdır bilemiyorum her mi5de tek parmakla sürtme ile açılmıyor.

    Global stabil son sürüm rom mi5 biri siyah biri beyaz

    Beyazda denilen gibi aşağı yada yukarı tek parmak sürterek açılıyor. Ama diğer mi5 de sadece ekrana iki kere tıklayarak ekran açılıyor.

    Aynı rom olmasına rağmen sistem de ufak tefek farklılıklar da var. takvimde 30 gün ay görünümü gibi.



    Bu ekran uyandırmadaki farklılıkların her cihazda olmamasının sebebini bilen var mı?



    Ayrıca ilk sayfadaki bl kilidini kaldırmadan son beta global sürüme geçtim şimdide geri stabil globale geçmek istiyorum fakat edl açışta sıkıntı çıkıyor çaresini bilen varmdır?




  • oyuncudroid O kullanıcısına yanıt
    pil tasarrufu modunu açınca kahverengi oluyor.
  • matrix31 kullanıcısına yanıt
    ilk android kullanan mı? vay be. senin gibi birinden aslanım iltifatı... hiç unutmayacağım. işin üstadı, ilk android bükücü matrix31. işin geyiği bir tarafa. gps ve Sekronizasyona ihtiyacım yok. parlaklık olayına gelince %60 gözümü çok rahatsız eder benim. 3310 dan farkı yok demişsin. önceki mesajlarımı kontrol etmeni isterim. diğer telefonlarla ilgili yaptıklarıma falan da bak, açtığım başlıklara falan. genelde seviyorum bu tarz uğraşmalari yani performansını kaybı yaşamadan batarya ömrünü uzatma işlerini. imkanım olunca lineageos 'u da denerim. senin verilerinle kendiminkini kıyaslayinca 4 saat ciddi bir fark var. kullanmadan kullanmaya değişir tabi ki. denemeden kesin bi kanıya varmak istemiyorum. ukalaca bu kadar bilgili olduğunu ilk Android kullanan ve rom yazan birisin madem, tam bilgi verelim ki diğer arkadaşlara faydamız dokusun.
  • Hocam Mersin de ikamet ediyorum. Malum yazın sıcağında elimi yakacak kadar Isınması can sıkıcı olur benim için. Discovery kullanıyorum 3 yıldır cihazda en ufak ısınma olmuyor mi5 aldığım gün sadece internet ve kamera denemesi yaptım 10 dk sonra bu soğuk havada bile hissedilir derecede sıcaklık oluştu. Bir de ekran fotosu alamadım her yöntemi denedim olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: funnerman

    Hocam Mersin de ikamet ediyorum. Malum yazın sıcağında elimi yakacak kadar Isınması can sıkıcı olur benim için. Discovery kullanıyorum 3 yıldır cihazda en ufak ısınma olmuyor mi5 aldığım gün sadece internet ve kamera denemesi yaptım 10 dk sonra bu soğuk havada bile hissedilir derecede sıcaklık oluştu. Bir de ekran fotosu alamadım her yöntemi denedim olmadı.

    Ses kısma + power tuşu
  • biraz beklersem telefon ucuzlar mı yoksa bilakis artar mı
  • labkamil kullanıcısına yanıt
    jdi lgd panel farkı muhtemelen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoodGuy kullanıcısına yanıt
    doviz artıyor ucuzlamaz bence

    aynı kalabilir veya artabilir

    ucuzlasa da 20-50 TL civarı değişim olur maksimum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • durumu güncelleyeyim arkadaşlar.telefon global beta rom ile geldi.sıkıntı yok şu anda,testleri yaptım ekranda ufacık 1 tane ölü piksel var ancak o da nazarlık olsun diyeyim dikkatli bakmayınca anlaşılmıyor bile.daha önceki telefon alışverişimde ufak tefek şeylere takıldığım için 3 aya yakın telefonsuz kalmıştım her aldığımda bir sorun çıkmıştı. lg olsun samsung olsun apple olsun.kiminde ölü piksel(lg),kiminde knox 0x1(samsung),kiminde sarı ekran ve wifi sorunu(apple) o kadar uzun süre telefonsuz kalmaya gerek yok oturup o kadar inceleyecek halim de yok artık sadece keyfini sürmek istiyorum bundan sonra artık.önceki telefonlara her gün rom kurmaktan,format atmaktan bir şey anlamadım üstelik bir dünya da zamanım boşa gidiyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu cihazı 2-3 güne kadar alacağım fakat hiç bir yerde siyah rengini bulamadım bulduklarımda diğer renklere oranla çok pahalı. Siyah rengini bulabileceğim bir yer var mı yoksa beyaz yada gold renkten hangisini önerirsiniz?
  • Open /proc/hwinfo with es or solid file explorer
    It shows:
    LCD: JDI FHD R63452 CMD PANEL

    panel sorgulamak için rootsuz bu yöntem de var
    ilk sayfaya ekledim

    bendeki JDI panel ekrana sürterek uyandırma çalışmıyor global beta 11.29 kullanıyorum son sürümü yani
    sizin panelleriniz ve ekrana sürterek uyandırma durumunuz nasıl
  • gold, pembeye çalıyormuş
    siyah çok pahalı bence gerek yok
    seramik siyaha o kadar para verdim gereksizmiş

    beyaz alabilirsiniz
    ekran çerçevesindeki siyahlıklar sizi rahatsız etmezse
  • 
Sayfa: önceki 916917918919920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.