< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (74. sayfa)
-
-
tercih meselesi tabi işinin ehli olduktan sonra bulunduğunuz şehirde yapılması oldukça mantıklı direnç konusunda herkesin hassasiyetinin olması olağan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
13t pro dirençten sonra repair yapınca bl kapanabiliyor. güncelleme ve sıfırlamada IMEI gitmiyor. sıkıntısız ben kullanıyorum. bl kapattım sıkıntı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yasal süre sonuna kadar gelmez mi bir çözüm?
-
NFC çalışıyor. çalışmaz diyene yaptırmayın direnç işlemini bahane sunmasın
NFC çalıştı çalışmadı diye dert etmek istemeyenler için TR Garantili cihazımı satıyorum :) Emülatörlerle çok ilgilendiğim için Snapdragon işlemcili bir cihaza geçmek istediğimden satıyorum normal kullanıcı için çok iyi bir telefon 13T Pro.
13t - Türkiye cihazı Tayvan room yükledim çift hat kullanıyorum
BL kiliti açık. hyper os var içinde
ancak NFC tanıtım yaptığım halde POS cihazları algılamadı
Pos cihazına telefonun neresine dokunduruyorsun?
Bir önceki yorumlarda NFC, kameranın arkasında bilgisi gelmişti.
sendeki tam durum nedir?
bilgi verirsen ben de tekrar deneyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 13 Mayıs 2024; 18:49:56 > -
Kameranı pos cihazına yaklaştırmanız yeterli ödeme için. Nfc açık, ayarlarından aqbank seçili
14 Ultra veya 14 pro kullanan yok mu arkadaşlar?
Direnç imei yapıldıktan sonra rootlu mu oluyo telefon? Apatch hakkında nerden bilgi alabiliriz.
16 ay kullanım süresi nasıl oluyor? Mesela ben yılbaşında kullanmaya başladım ve bildiğim kadarıyla bu yılın son 4 ayı iki IMEI'de gidiyor. Seneye tekrar aynı şekilde. 16 ay muhabbeti Mayıs ayından itibaren kullanmaya başlayanlar için geçerli. Eğer benim bilmediğim bir yöntem varsa bilmek isterim boşuna direnç attırmayayım. Birde aldığım yerde attırmama sebebim kendim gidip Gürcistan'dan almıştım, nasıl olsa MediaTek yazılım illaki gelir diye bunu almıştım.
16 Ay muhabbeti şöyle oluyor hocam mesela ben Mayıs ayında aldım cihazı, yıl sonuna kadar 4+4 ay kullanacağım.
Yılbaşından sonra yine 4+4 ay kullanacağım toplam 16 ay kullanım sürem var ama sonrasında ya dirençli imei yada yıl sonuna kadar yedek cihaz kullanmam gerekiyor. Yedek cihazla yılbaşına kadar idare edip sonra yine 4+4 kullanılabilir ama sonrasında yine direnç veya yedek cihaz kullanılması gerekiyor yani 16 ay muhabbeti yeni alınan cihazın mayıs ayında kullanılmaya başlaması ile oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyubesk39 -- 14 Mayıs 2024; 0:30:21 > -
Öncelikle NFC için kredi kartı tanımlanması lazım NFC ayarlarından, banka kartı ile olmuyor. Ardından banka uygulamandan da mobil ödeme kısmından kredi kartın varsayılan olarak seçili olsun. Bu kadar. Telefonun üst kısmını pos cihazının NFC bölgesine yaklaştırıyorum ve ödemeyi yapıyor saniyesinde.
-
Direnç ile root farklı şeyler. Direnç cihaza başka bir IMEI atmak için gerekli işlemdir, root ise cihazın kök yazılımına erişmek için yetki almaktır. Magisk, KernelSU ve Apatch root yönetim modelleridir. Direnç olmadan da kurulur, direnç olduğu zaman kurulmayabilir de.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/apatch-root-ve-modul-kurulumu.147734//
https://forum.miuiturkiye.net/konu/apatch-ve-kernelsu-kurulumu.147952/
-
14 kullaniyorum
Memnun musun hocam? Önceki tlf nun neydi?
Çok memnunum LG g4 😆
😄👍hayırlı olsun
LG g4 gectigim için batarya iyimi gidiyo bilemedim 😆
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X