Destek verdiği telefona kendi sim kartımı takıp aktif ettim ve ilk sayfada yer alan adımları uyguladım aktif oldu,sorun yoktu ama şu an 10T kullanmıyorum... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 12 Nisan 2021; 0:37:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi 10T / PRO (Apollo/Pro) REHBER KONU (7. sayfa)

-
-
Bu romu kullanıyordum tavsiye ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 12 Nisan 2021; 0:39:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim cevabınız için.
Selam arkadaşlar
Ayarlar-Ek ayarlar- hoparlör temizleme vardıNizam ocakyoutube
#xiaomi #mi10TPro #hoparlörtemizliği #mi10TProhoparlörtemizliği #Xiaomi Mi 10 Pro Speaker Testinghttps://www.youtube.com/watch?v=3UShVdwEYwc&feature=youtu.be
Güncellemeden sonra gitti?
Aynı sorunu yaşayan var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Y4Ş4R
Selam arkadaşlar
Ayarlar-Ek ayarlar- hoparlör temizleme vardı
https://www.youtube.com/watch?v=3UShVdwEYwc&feature=youtu.be
Güncellemeden sonra gitti?
Aynı sorunu yaşayan var mıHeh dün ben soracaktım ağzımdan lafı alıp sen sordun, aynen yok oldu ek ayarlardan. Bende acaba ben de mi sıkıntı diyordum, ben de kısayolu oluşturarak açtım baktım uygulama çalışıyor mu diye, çalışıyor.
-
Şu konumda yer alan adımları uygulayın
Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] » Sayfa 1 - 553 (donanimhaber.com)
-
Bu arada bilgi amaçlı yazayım; benim mate 10 pro nun şarj cihazıyla bunun 3 amper type c kablosuyla şarj edince hızlı şarj ediyor/destekliyor. (Normal şarj değil yani) Hızlı şarj ibaresi çıkıyor. Acil olmadığı sürece turbo şarj yerine bunu kullanıyorum bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 18 Nisan 2021; 11:38:1 >
En mantıklısı
quote:
Orijinalden alıntı: efebora06Şu konumda yer alan adımları uygulayın
Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] » Sayfa 1 - 553 (donanimhaber.com)
Burdaki işlemleri yapınca uçak modunda iken arama alıp arayabildim ama vowifi vs yazmadı, bence vowif aktif olmuyor burdaki işlemlerle sadece uçak modunda iken hattı açmış oluyoruz gibime geldi.
Hellas custom romda simge çıkmıştı, roma has bir durum olabilir...
Arkadaşlar cihazım mi 10t 3 aylık cihaz. Ekranın ortası ile siteleri aşağı yukarı kaydırma ya çalışıyorum kaydırmıyor
Ayarlardan olabilir mi? Ayno sorunu yaşayan var mı
hangi browser? yani hiç mi kaydırmıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: erhanercanhangi browser? yani hiç mi kaydırmıyor?
Chrome. Şimdilik düzeldi ama nedense ekran çok kaygan geldi
Chromeda 144hz de lag oluyorsa Chrome:flags ayarından android surface control u Disabled yapınquote:
Orijinalden alıntı: netmaster1903Chrome. Şimdilik düzeldi ama nedense ekran çok kaygan geldi
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
90 da hocam
90da
quote:
Orijinalden alıntı: netmaster190390 da hocam
90hz de Chrome tam sapıtmıyor doğru. 144hz de dediğim ayarı yaparsınız kullanacağınız zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X